Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ρσєτα witam ile wogole gra tutaj ludzi????

600/700 bez shopów.

/Nie wiem czy zauważyliście, ale strasznie wolne respy są na spotach, da się coś z tym zrobić?

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ρσєτα witam ile wogole gra tutaj ludzi????

600/700 bez shopów.

/Nie wiem czy zauważyliście, ale strasznie wolne respy są na spotach, da się coś z tym zrobić?

Ja osobiście nie dostrzegam żadnych zmian związanych z respem :p

Opublikowano

600/700 bez shopów.

Tak jak kolega wyżej: Masz na myśli, że od jakiegoś czasu resp mobów został zmieniony czy jednak to jest twoja propozycja by omawiany resp został przyspieszony?  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

600/700 bez shopów.

Tak jak kolega wyżej: Masz na myśli, że od jakiegoś czasu resp mobów został zmieniony czy jednak to jest twoja propozycja by omawiany resp został przyspieszony?  ;)

Dokładnie chodzi mi o szybszy resp bo wydaje mi się że jest dość wolny, chyba, że to ja tak szybko wybijam i mi się dłuży :P

Opublikowano

Po co dalej grać na takim serwerze? Bezsensu , wyjdzie Balmora to zamkną ten serwer. Takie błędy nie powinny mieć miejsca

"wyjdzie" jest tu pojęciem względnym

nie powinny mieć miejsca, a jednak mają, galaxy note 7 nie powinny wybuchać, a jednak

zrozum, że wszystkich błędów nigdy nie wykryjesz, tutaj przynajmniej został szybko naprawiony, czasem np. yangbugi są wykrywane po czasie i serwer można jedynie wyrzucić do kosza

tenor.gif

Opublikowano

Przydałby się szybszy resp metina w dt (np. odrazu po przeniesieniu grupy która ubiła metin, bądź prywatne dt.

Przydałby się szybszy resp metina w dt (np. odrazu po przeniesieniu grupy która ubiła metin, bądź prywatne dt.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Prywatne DT i tyle.

Serwer pod upadek powoli

Więcej graczy przybywa, niż odchodzi, więc nie rozumiem.

Opublikowano

Prywatne DT i tyle.

Serwer pod upadek powoli

przybywa? jakiś dowodzik na to masz? Liczba graczy spada z dnia na dzień jeszcze chwile i padnie :)

xyz

Opublikowano

Prywatne DT i tyle.

Serwer pod upadek powoli

przybywa? jakiś dowodzik na to masz? Liczba graczy spada z dnia na dzień jeszcze chwile i padnie :)

kto chce yangi zapraszam na pw :)

Gram cały czas od pojawienia się bugu i nie dostrzegłem żadnego spadku graczy, idź spamuj gdzie indziej albo broń nexorii za niedługo chyba startuje no nie? :v

Opublikowano

Obrona Kamieni Metin - zakończona 

1) Shinshoo - Raty 50%

2) Jinno - 20%

3) Chunjo - 20%

19:00 - 00:00

Na czas przydzielonych rat - zmiana królestwa została zablokowana 

zandia_sygna.png

Opublikowano

Weekendowe Eventy #9

Piątek - Szkatułki Blasku 

Sobota - Atak Tanaka + Szukanie Poległego 

Niedziela - Gorniczy 

-------

P/S/N - 30% Raty 17:00 - 22:00

Blaski: 17:00 - 21:00

Piraci/Szukanie: 20:00 

Gorniczy: 20:00

RATY oraz BLASKI zostały aktywowane!

zandia_sygna.png

Opublikowano

@s33xb0mba ile graczy online w godzinach szczytu? 

500+

pytal ile osob online, a nie ile na dziecko dostajesz. W godzinach szczytu z 200osob max. bo juz malo kto gra.

Opublikowano

@s33xb0mba ile graczy online w godzinach szczytu?

500+

pytal ile osob online, a nie ile na dziecko dostajesz. W godzinach szczytu z 200osob max. bo juz malo kto gra.
Ale przywaliłeś żartem. 200 osób? Nie bardzo.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Polecam serwer, z administracją można się dogadać, robią wszystko, szczególnie s33xb0mb by serwer się prezentował z jak najlepszej strony.

Opublikowano

Skąd tutaj zdobyć trute i ISa?

grając bez wydawania pln.

Truta ze szkaty ripa(dość duża szansa) oraz Polifem. Nie jest trudno kupić na rynku trutę bo są tanie.

IS jaki można zdobyć w grze to : PPK, Medal Bohatera, Lizak, Pierścień Radości (cena za sztukę to około 2-3kk). Do tego są 2 wierzchowce i pet :) 

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...