Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zandia [Dedyk] [Medium]

ρσєτα

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 770
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grać nie będę, ale polecam serwerek bo wiem że jest robiony z pasji dla graczy. Polecam, bo nie lepszych adminów niż tu.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wczoraj specjalnie pobrałem od nowa, aby ocenić jak to wygląda  - tragedii nie ma, shopów offline dużo, wiem, że to tylko shopy, ale jednak kupić się coś tam da. sexbomb odpisuje na pw więc + dla niego.

Oby udalo się odratować serwer, trzymam kciuki. Powodzenia

:)

Opublikowano

:D Jaki strach przed Sa balem   nie długo bd sie pytac go o zgodę na start serwera 

Bać się Spawacza? Jemu można tylko współczuć  -.-

ile online  po tej zmianie i sobocie?

Troszkę ruszyło do góry, lecz bez rewelacji.

zandia_sygna.png

Opublikowano

ρσєτα

mówiłem ci na ts co trzeba zrobić Napisać informacje dlaczego liczba graczy spadła zrobić Ankiete czy gracze sa za resetem serwera 

Jezeli chodzi o sam serwer grało sie bardzo dobrze Bug ze sklepami wam rozwalił serwer 

Opublikowano

ρσєτα

mówiłem ci na ts co trzeba zrobić Napisać informacje dlaczego liczba graczy spadła zrobić Ankiete czy gracze sa za resetem serwera 

Jezeli chodzi o sam serwer grało sie bardzo dobrze Bug ze sklepami wam rozwalił serwer 

Wy nie rozumiecie, że reset serwera do zera teraz nic nie da :) Nie ma hype na serwer więc nic to nie da. Po 2 takie coś nie przejdzie. Wiem, że z waszej strony to wydaje się proste... Robisz reset i od nowa. Niestety ale to nie jest takie proste.

zandia_sygna.png

Opublikowano

ρσєτα

Wy nie rozumiecie, że reset serwera do zera teraz nic nie da :) Nie ma hype na serwer więc nic to nie da. Po 2 takie coś nie przejdzie. Wiem, że z waszej strony to wydaje się proste... Robisz reset i od nowa. Niestety ale to nie jest takie proste. Sam reset nic nie da.

Reset + reklama. Serwer był fajny jak grali na nim gracze. :P

Opublikowano

ρσєτα

Wy nie rozumiecie, że reset serwera do zera teraz nic nie da :) Nie ma hype na serwer więc nic to nie da. Po 2 takie coś nie przejdzie. Wiem, że z waszej strony to wydaje się proste... Robisz reset i od nowa. Niestety ale to nie jest takie proste. Sam reset nic nie da.

Gdybyście zrobili reset i dali darmowy IS na start np. na 14 dni to na pewno było by lepiej jak jest. Teraz nie ma wgl rywalizacji bo z kim a jak każdy zacznie od zera będzie walka o topke itd. i wtedy serwer może wrócić do żywych. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Każdy was rozumie i każdy jest pod wrażeniem tak odważnego posunięcia jak darmowy item shop. To, że serwer nie ma "hype" to tylko dlatego, że nie ma graczy ponieważ żaden "YOUTUBER" nie chce grać na nim PONIEWAŻ nie ma graczy :D To takie błędne koło, no ale cóż. Może jakbyście zrobili jednak ten restart, wprowadzili jakieś zmiany wizualne typu zamiana setów, nowy wyglad petów, nowy wygląd strojów, nowe mapy, dungeony nie wiem, coś nowego i wystartować z tym. Można by powiedzieć, że startujecie z S2, a nie z kotletem jakby to powiedział MPCforum. Wydaje mi się, że ten serwer ma potencjał i warto jednak stracic troche nerwów żeby go trzymać :) Może coś wrzucicie typowo dla gildii? jakieś rajdy. To wszystko jest w waszej intencji. Zróbcie ankiety, posłuchajcie graczy, nie bądźcie wierni tylko swoim pomysłom bo wielu z nas (czyt. graczy) trochę spedza czasu przed tą durną grą i czasem ma naprawde git propozycje! 

Opublikowano

Moim zdaniem powinniscie troche oslabic bossy, tego w red lesie sie nie da uklepac, jeszcze z tym full is a i tak go sie nie da ubic.

Wgl. ludzie pisza ze server off w lutym to prawda?

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Nie jesteśmy zainteresowani resetem do zera i wystartowania od tak... przecież jakby nie patrzeć w dzisiejszych czasach to z tym się walczy, racja?

Dziękujemy za propozycję ale chyba z tej akurat nie skorzystamy... naprawdę miło nam, że widzicie w tym projekcie taki potencjał! :yay:

@zxop132 - Ten boss, o którym mówisz właśnie został tak skonstruowany by zabicie w pojedynkę nie było łatwe od samego początku.

Oto przykład jakie zastosowanie ma / miał ten boss -  4:45

https://www.youtube.com/watch?v=UITzqUKoygE

zandia_sygna.png

Opublikowano

Nie jesteśmy zainteresowani resetem do zera i wystartowania od tak... przecież jakby nie patrzeć w dzisiejszych czasach to z tym się walczy, racja?

Dziękujemy za propozycję ale chyba z tej akurat nie skorzystamy... naprawdę miło nam, że widzicie w tym projekcie taki potencjał! :yay:

@zxop132 - Ten boss, o którym mówisz właśnie został tak skonstruowany by zabicie w pojedynkę nie było łatwe od samego początku.

Oto przykład jakie zastosowanie ma / miał ten boss -  4:45

https://www.youtube.com/watch?v=UITzqUKoygE

Nie no reset to beznadziejny pomysl.

W sumie ciekawy drop, ale teraz jak darmowy is to taki sobie, ale bronie 75 leca, wiec fajne rozwiazanie ze ciezko go uklepac

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

Restart był by strzałem w kolano, niech sobie stoi co wam przeszkadza ludzie w końcu docenią, że nie lecicie w c***a i serwer stoi nawet jak gra na nim 100osób, jak było na vesterisie pamiętam czasy jak tam z 50 luda może grało, aż w końcu ludzie docenili stabilność i proszę :)

Opublikowano

Dałeś naprawdę ciekawy i motywujący przykład, czas pokaże i zobaczymy jak gracze zareagują!

@healer3

Z samego rana złapała mnie ochota na przeglądanie starych materiałów z naszego serwera i z ciekawości przejrzałem komentarze :D

MyBycZli1.png

MyBycZli2.png

MyBycZli3.png

zandia_sygna.png

Opublikowano

Ostatni screen to sama prawda! Najpierw faworyzowanie youtuberow, potem ArmagedoN, RevolutioN a teraz xTreme! Śmiać się chce czytając te wypociny.

W końcu WaszeMatki to musi być faworyzacja nie? Tyle dostali co ja na thespii :)

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...