Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawia mnie jak topka to zrobiła, że tak uciekła z resami. Ja gram od początku i mam 5rr a reszta po 8. Czy już biją w kanturu albo coś?

Spot na aida2 z czerwonymi mobami, który zotał już usunięty.

Opublikowano

Zastanawia mnie jak topka to zrobiła, że tak uciekła z resami. Ja gram od początku i mam 5rr a reszta po 8. Czy już biją w kanturu albo coś?

ten spot tak wiele im nie dawał, więcej profitów zbierają z BC i DS :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Pewnie, że najlepszy. Zostawać nie uciekać na inne serwery. Po to jest ograniczenie rr żeby doganiać a nie zmieniać serwer "bo chce być najlepsy".

Opublikowano

expią w kanturu, chodzą na BC oraz DS, nie widzę sensu by się tym przejmować, zatrzymają się na 20 rr

a jeśli chodzi o zachowanie KEFIRRA pod publikacją to obgadamy sprawe na konferencji i wyciągniemy konsekwencje za rzucone tutaj słowa w kierunku administracji.

Dobrze, chamstwo trzeba tępić.

A co do spota to trochę jednak dawał bo po 700k expa za moba jest wiec 5mln za 1 fale :)

Czy mając 5rr jestem w stanie sam bez EE zrobić BC lub DS?

Opublikowano

ten spot tak wiele im nie dawał, więcej profitów zbierają z BC i DS :)

No i tu się mylisz. Pomijając fakt, że usunąłeś(zmieniłeś) spot już po otwarciu serwera, to był to najlepszy spot na te pierwsze resy ze względu na podkręcone kanturu i wyżej. Spot w aidzie dawał niesamowitą przewagę, nie potrzeba było do tego BC/DS.

Pozdrawiam gorąco ze słonecznego Miami. 

iHacks  <3

Opublikowano

To prawda, strasznie duży exp tam jest za te moby ale nie ma w tym żadnego narzekania z mojej strony ani nic :) Wykorzystali moment i odbili i chwała im za to, chciałem się tylko dowiedzieć gdzie teraz expią i czy właśnie chodzą DS/BC

Opublikowano

Czy exp w bc i ds jest zwiekszony ? Jesli nie moze warto odrobine zwiekszyc tam exp nie po to zeby szybciej expic tylko po to zeby poprostu zachecic ludzi do latania na te eventy

Opublikowano

To prawda, strasznie duży exp tam jest za te moby ale nie ma w tym żadnego narzekania z mojej strony ani nic :) Wykorzystali moment i odbili i chwała im za to, chciałem się tylko dowiedzieć gdzie teraz expią i czy właśnie chodzą DS/BC

Chodzimy BC/DS.

Kiedy online?

iHacks  <3

Opublikowano
Bramka RR, 2 pierwsze tygodnie gry 20rr, kolejne 2 tygodnie 50rr i tak dalej +30rr co drugi tydzień

Łoooo skur.wesyn. Wy tak na poważnie ? Przecież to mija się z celem.

Po pierwsze, jak jest naliczane te 2 tygodnie ? Od startu serwera, pierwszego resa czy jak ?

Po drugie, skoro po niespełna 4 dniach od startu, ludzie mają po 5-10 resów, to jakie macie zamiar zapewnić im rozrywki, po wbiciu tych 20rr ?

Po trzecie, Wasz regulamin jest tak skonstruowany, że ja, po wbiciu tych 20 resów, z powodu braku rozrywek, będę przechadzał się po mapach i po prostu czyścił je, co następnie przerodzi się w płacz i prawdopodobnie spadkiem licznika online. ( Bo tak zazwyczaj się kończy ).

Zastanówcie się, czy na pewno dobrze macie ustawioną tą bramkę i czy nie będzie ona "gwoździem do trumny" serwera.

Opublikowano

Bramka RR, 2 pierwsze tygodnie gry 20rr, kolejne 2 tygodnie 50rr i tak dalej +30rr co drugi tydzień

Łoooo skur.wesyn. Wy tak na poważnie ? Przecież to mija się z celem.

Po pierwsze, jak jest naliczane te 2 tygodnie ? Od startu serwera, pierwszego resa czy jak ?

Po drugie, skoro po niespełna 4 dniach od startu, ludzie mają po 5-10 resów, to jakie macie zamiar zapewnić im rozrywki, po wbiciu tych 20rr ?

Po trzecie, Wasz regulamin jest tak skonstruowany, że ja, po wbiciu tych 20 resów, z powodu braku rozrywek, będę przechadzał się po mapach i po prostu czyścił je, co następnie przerodzi się w płacz i prawdopodobnie spadkiem licznika online. ( Bo tak zazwyczaj się kończy ).

Zastanówcie się, czy na pewno dobrze macie ustawioną tą bramkę i czy nie będzie ona "gwoździem do trumny" serwera.

Ludzie znajdą sobie zajęcie, między innymi będą mieli czas na przygotowywanie EQ, chodzenie na goldy, eventy, pomaganie nowo zaczynającym grę i wiele więcej różności, kto jest mądry będzie potrafił zorganizować sobie czas w konstruktywny sposób.

Dziś dobiliśmy 200+ online!

Zrobiliśmy to wspólnymi siłami :)

Dziękujemy za pomoc !

http://scr.hu/0n66/uiy56

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...