Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

śmiga bez zarzutów, można swobodnie grać i gonić topke, za tydzień przesuwamy bramke max rr na 50rr więc spokojnie powinieneś zdążyć nadgonić :)

Opublikowano

wbijam tutaj :) szkoda że z małym opoznieniem :P mam nadzieję że po zmianie hosta wszystko pieknie smiga? :)

małe opóźnienie nie jest problemem , zaleta bramek rr więc każdy ma szanse. Nie ma tu czegoś takiego jak no life to win :P

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

5 dni przed przestawieniem bramki max rr z 21 na 50 odnotowaliśmy pierwsze osoby które nabiły max rr dostępnych na ten etap gry :)

Powoli serwer odzyskuje świetność, po odzyskaniu stabilności liczba osób online z dnia na dzień sukcesywnie i powolutku rośnie, dziś na ten moment mamy 145 osób online.

Zapraszamy na serwer, 21 października zostanie przesunięta bramka rr więc jest czas by poprosić topke o pomoc w pierwszych resach, nie mają co robić, wykorzystajcie ich ! :)

Opublikowano

doszły mnie słuchy (a raczej podpatrzyłem rozmowy jak latałem po spotach expiących) że obecna top guild myśli nad lataniem elfami i pomaganiem nowym graczom buffując ich i zabierając na silniejsze spoty.

ile w tym prawdy nie jestem w stanie powiedzieć bo to tylko podpatrzone rozmowy ale myślę że warto to sprawdzić na własnej skórze.

Eventy (skandal/zaikan/blood/dark) cieszą się coraz większą sławą i zainteresowaniem, dziś byliśmy świadkami pierwszego powalenia Dark Iron przez gracza Legion.

Zapraszamy do zabawy każdego chętnego, za 5 dni zostanie przesunięta bramka rr na limit 50rr max.

Opublikowano

Witam, mam problem z założeniem konta ? cały czas mi wyskakuję że wpisuję zły kod weryfikacji. pomocy :O

EDIT: za 5 próbą się udało, zaraz wbijam !: ) 

Opublikowano

Ja sie nie dziwie ze MooN jest tak atakowany przez konkurencje.

Bo to jeden z lepszych polskich serwerow ostatnich miesiecy ;)

Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

Pozdrawiam i zapraszam

To nie był atak - jakieś 30-40 itemów FO rozdanych w lorenci.

Administracja wyzywając mnie na tle publicznym skutkuje - eventem

Opublikowano

Pozdrawiam i zapraszam

To nie był atak - jakieś 30-40 itemów FO rozdanych w lorenci.

Administracja wyzywając mnie na tle publicznym skutkuje - eventem

Zaś Ty eventami które kompletnie nic nikomu nie dadzą spalasz swój wyrobiony wizerunek na Polskiej scenie i zostajesz jak to mówiła Babka Kiepska w tym znanym serialu? aa no tak, pospolitą Kanalią ;)

Opublikowano

12. Nie atakujemy, nie niszczymy, nie grozimy, nie pomagamy w sprawach ataków na serwery użytkowników MPCforum. Kara: Perm

Wydaje mi sie ze powinien byc perm dla pana PrestigeMU oraz delete wszystkich jego publikacji;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...