Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kung-fu-panda-3-slice1-600x200.jpg

I myślę, że tym optymistycznym akcentem, możemy wbić ostatniego "gwoździa do trumny".

Serwer fajny, ciekawa zabawa przez weekend, ustawienia wyszły Wam całkiem spoko, tylko brak Wam profesjonalizmu (Niestety). Może kiedyś się uda.

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gwoździa do trumny? wolne żarty :) Sinister ma teraz ból bo zarobił bana na forum i jak to zwykle po banie bywa musi się wyżalić ze wszystkiego :)

Pozdrawiamy zbanowanego i życzymy powrotu do trzeźwego myślenia :)

PS. serwer ma na liczniku połowę mniej bo borykamy się od dwóch dni z problemami o których nie raczyłeś wspomnieć w swojej wyczerpującej wypowiedzi :)

Opublikowano

ja dodam swoje 5 groszy jeśli chodzi o posta gracza S1n1ster.

Zacznijmy od tego że byłem przy całej tej dyskusji na forum i widziałem jak było a ta przypudrowana i wypiękniona bajka którą napisałeś ma może kropeleczke prawdy w oceanie dyskusji.

Zacznijmy od tego że uela pisał o fenirze że gracz jedi go miał, zgłosił to administracji co zostało poprawione i oddał fenka, Ty oczywiście zacząłeś naskakiwać na uele o tym fenku gdzie sam uela napisał że sprawa z fenkiem była wyjaśniona już pierwszego dnia bo sam jedi się do nas zgłosił więc twoja dziwna historyjka już nie jest taka prawdziwa.

Ponadto zacząłeś solidną burze z graczami i zaczeliście naskakiwać na uele jak na jakiś worek treningowy szykanując go z kilkoma osobami, mimo jego ostrzeżeń oraz moich ostrzeżeń dążyłeś do dalszej burzy i stawałeś się coraz bardziej toksyczny więc zostałeś ukarany banem jak widać aż tak Cię to skrzywdziło że aż kolegę wynająłeś by napisał ten interesujący post na mpc chyba tylko po to by oczernić cały serwer za własną głupote?

w Ueli nie widzę żadnej winy, od 2 dni zasówa za trzech, tłumaczy wszystkim co się dzieje, siedzi prawie non stop na forum i prawie non stop jest atakowany przez jakieś jednostki Twojego pokroju, Nie masz dostępu do logów, Nie masz wglądu w Serwer, Jesteś graczem na naszym projekcie więc proszę łaskawie nie wypowiadaj się w kwestiach w których nie masz zielonego pojęcia w przeciwieństwie do Ueli który ma informacje z pierwszej ręki prosto od nas czyli Administracji. Robienie z siebie Idioty na forum oraz na mpc zostaw dla siebie bo to nie o to tutaj chodzi.

Do tego obwinianie Ueli o spadek online? Odbija Ci człowieku? doskonale wiesz że mamy problemy z łączem, przenosiliśmy serwer na dedyka by poprawić sytuacje ale dalej wolisz obrzucić gównem Bogu Ducha winnego Uele który niczemu nie jest winien? Jesteś chyba niepoważny, Gdyby nie fakt że nie jestem w stanie przez internet określić twojego wieku to śmiało bym stwierdził że jest z ciebie dużo bardziej niekompetentna osoba od mojego człowieka tymbardziej że szkalujesz go bez powodu.

Nie pozdrawiam Cię i twoich historyjek z tyłka wziętych.

Jeśli chodzi o sprawy techniczne to mamy zamówionego kolejnego dużo lepszego dedyka, dziś serwer hula, można na niego wejść lecz stronka nie dmaga i będzie niedomagać do momentu przeniesienia serwera na nowy lepszy dedyk.

w najbliższych dniach poprawi się sytuacja serwera i powoli zacznie wracać na starą dobrą fale sprzed trzech dni.

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

ja dodam swoje 5 groszy jeśli chodzi o posta gracza S1n1ster.

Zacznijmy od tego że byłem przy całej tej dyskusji na forum i widziałem jak było a ta przypudrowana i wypiękniona bajka którą napisałeś ma może kropeleczke prawdy w oceanie dyskusji.

Zacznijmy od tego że uela pisał o fenirze że gracz jedi go miał, zgłosił to administracji co zostało poprawione i oddał fenka, Ty oczywiście zacząłeś naskakiwać na uele o tym fenku gdzie sam uela napisał że sprawa z fenkiem była wyjaśniona już pierwszego dnia bo sam jedi się do nas zgłosił więc twoja dziwna historyjka już nie jest taka prawdziwa.

Ponadto zacząłeś solidną burze z graczami i zaczeliście naskakiwać na uele jak na jakiś worek treningowy szykanując go z kilkoma osobami, mimo jego ostrzeżeń oraz moich ostrzeżeń dążyłeś do dalszej burzy i stawałeś się coraz bardziej toksyczny więc zostałeś ukarany banem jak widać aż tak Cię to skrzywdziło że aż kolegę wynająłeś by napisał ten interesujący post na mpc chyba tylko po to by oczernić cały serwer za własną głupote?

w Ueli nie widzę żadnej winy, od 2 dni zasówa za trzech, tłumaczy wszystkim co się dzieje, siedzi prawie non stop na forum i prawie non stop jest atakowany przez jakieś jednostki Twojego pokroju, Nie masz dostępu do logów, Nie masz wglądu w Serwer, Jesteś graczem na naszym projekcie więc proszę łaskawie nie wypowiadaj się w kwestiach w których nie masz zielonego pojęcia w przeciwieństwie do Ueli który ma informacje z pierwszej ręki prosto od nas czyli Administracji. Robienie z siebie Idioty na forum oraz na mpc zostaw dla siebie bo to nie o to tutaj chodzi.

Do tego obwinianie Ueli o spadek online? Odbija Ci człowieku? doskonale wiesz że mamy problemy z łączem, przenosiliśmy serwer na dedyka by poprawić sytuacje ale dalej wolisz obrzucić gównem Bogu Ducha winnego Uele który niczemu nie jest winien? Jesteś chyba niepoważny, Gdyby nie fakt że nie jestem w stanie przez internet określić twojego wieku to śmiało bym stwierdził że jest z ciebie dużo bardziej niekompetentna osoba od mojego człowieka tymbardziej że szkalujesz go bez powodu.

Nie pozdrawiam Cię i twoich historyjek z tyłka wziętych.

Jeśli chodzi o sprawy techniczne to mamy zamówionego kolejnego dużo lepszego dedyka, dziś serwer hula, można na niego wejść lecz stronka nie dmaga i będzie niedomagać do momentu przeniesienia serwera na nowy lepszy dedyk.

w najbliższych dniach poprawi się sytuacja serwera i powoli zacznie wracać na starą dobrą fale sprzed trzech dni.

Od Sinistera:

"Byłeś przy całej sytuacji? Bardzo dobrze to o Tobie świadczy jako adminie w takim razie bo ciągle nam mówiono, ze nie ma z Tobą żadnego kontaktu, że nie odbierasz itd. Sytuacja miała miejsce koło 15 30 a daliście info o serverze na wieczór więc miałeś DOSŁOWNIE w dupie graczy na swoim serverze bo prawdopodobnie byles juz online sporo wcześniej.

O graczu na fenku napisałem jako pierwszy JA. Ten dziwny osobnik napisał coś w stylu czy biale myszki też widzialem i jedynie m1x0 czy jakoś tak zachował się normalnie i zareagował i jednak mówiłem prawde :) A Jedi zareagował na komentarz na "/post" jak m1x0 zapytał czy to nie był czasem admin i napisałem, że raczej nie bo wyglądał biednie i wtedy Jedi napisał " sam jesteś biedny" stad było wiadome kto go ma.

Nie zacząłem żadnej burzy, napisałem tylko o tej pandzie, ze też ja widziałem jak któryś z graczy używa jej w bc i nie tylko ja to widzialem jak sie okazało ale Wy zamiast to sprawdzić wolicie olac NAS graczy i udawać, że jesteście nieomylni co się po prostu innym graczom nie spodobało. Jest tak jak mój poprzednik napisal, brak WAM PROFESJONALIZMU i dlatego gracze od Was uciekają. Cała topka przeniosła się na server szewy. Od Ciebie nie było żadnych ostrzeżeń bo przecież "Cię nie było" i nic nie raczyłeś napisać ani na forum ani na shoutboxie więc swoje kłamstewka wsadź sobie w dupę bo ja w pzeciwieństwie na Twoje kłamstwa mam świadków, którzy to potwierdzą.

Proponuję wrócić do szkoły podstawowej bo tam było czytanie ze zrozumieniem. Napisałem, że 30% z graczy, którzy odeszłi ( czyli 30% ze 100% którzy grają gdzie indziej teraz ) to odeszli z powodu NIEKOMPETENCJI administracji bo widzieli jakie bajki wypisujecie o konserwacji kabli (hahaha) i jak macie wyjebane na swoich graczy. Mój wiek nie jest żadną tajemnicą, mam 26 lat.

Nie szykanuje servera ani nic, nadal uważam, że jeśli chodzi o ustawienia to zrobiłeś świetny server i pod tym względem nie mam nic kompletnie do zarzucenia oraz zapraszam ludzi do gry na nim bo naprawdę warto natomiast administracja - zwłaszcza tamten osobnik - pozostawia wiele do życzenia i zamiast podejść do tego z pokorą i wziąć pod uwagę to, że jeśli nie pierwsza osoba pisze coś takiego to może faktycznie warto zadbać żeby było lepiej a nie uważać, że jest się nie omylnym a każdy inny nie ma racji.

Nie wiem czy ludzie z aktualnej topki mają tu konto ale skoro zmienili server to może by mogli się wypowiedzieć na temat tej nieszczęsnej pandy, której nikt na servie nie ma a kilka osób jednak ją widziało.

Także nie pozdrawiam, Sini."

Opublikowano

Taki potencjał mieliście i tak spartolić.. to już chyba domena polskich serwerow,takie rzeczy właśnie jak teraz ciągle offy,problemy ze stroną skutecznie odstraszają graczy większość pójdzie gdzie indziej i nie wróci taka prawda

Opublikowano

nie ma to jak dostać bana i produkować się by odstraszyć ludzi z serwera, co za żałosny idiota. 26 lat a większy gówniarz i bajkopisarz niż niejeden przedszkolak.

Serwer ma jakoś od 2-3 dni ? problemy, przenosili na dedyka który okazał się klopsem, teraz będzie przenoszony na lepszą maszyne, ale przyjdzie taki frajer i będzie rzucał gnojownikiem w serwer pisząc jakieś farmazony.

Weź Ty się człowieku pierdolnij w głowe i zajmij się czymś pożytecznym, co za j****y baran... żal dupsko Ci ściska? bo mi nie. Co kogo obchodzi że gracze z tego serwa poszli na inny? jedni poszli pewnie sprawdzić jak wygląda skoro moon miał problemy to dość logiczne zwłaszcza że w dniu startu chaosa moon był off od rana... Wierni wrócą, inni zostaną, a takie toksyczne śmietniki jak Ty są takiemu serwerowi zbędne.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Taki potencjał mieliście i tak spartolić.. to już chyba domena polskich serwerow,takie rzeczy właśnie jak teraz ciągle offy,problemy ze stroną skutecznie odstraszają graczy większość pójdzie gdzie indziej i nie wróci taka prawda

zdajemy sobie sprawę że przez offy spadła nam ilość graczy ale to nie jest żaden problem, po przejściu na nowy dedyk i naprawieniu stronki zaczniemy wracać na falę i może po tygodniu znów będzie 150/200+

nie ma co się łamać, nie poddajemy się, to gracze się poddali nie my, nie obchodzi mnie kto poszedł na chaos mu a kto poszedł grać w warcaby, patrzymy na swój projekt, na swoje dzieło a inne serwery nas nie interesują.

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

nie ma to jak dostać bana i produkować się by odstraszyć ludzi z serwera, co za żałosny idiota. 26 lat a większy gówniarz i bajkopisarz niż niejeden przedszkolak.

Serwer ma jakoś od 2-3 dni ? problemy, przenosili na dedyka który okazał się klopsem, teraz będzie przenoszony na lepszą maszyne, ale przyjdzie taki frajer i będzie rzucał gnojownikiem w serwer pisząc jakieś farmazony.

Weź Ty się człowieku pierdolnij w głowe i zajmij się czymś pożytecznym, co za j****y baran... żal dupsko Ci ściska? bo mi nie. Co kogo obchodzi że gracze z tego serwa poszli na inny? jedni poszli pewnie sprawdzić jak wygląda skoro moon miał problemy to dość logiczne zwłaszcza że w dniu startu chaosa moon był off od rana... Wierni wrócą, inni zostaną, a takie toksyczne śmietniki jak Ty są takiemu serwerowi zbędne.

O cholibka ale go zjechałeś! Przerwa na przyrce czy zastępstwo na świetlicy?

Taka mała rada na przyszłość ode mnie bo może Ci to zaoszczędzić wiele bólu - nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz bo za słowo "frajer" wypowiedziane do sztywnego koleżki można naprawdę źle skończyć :) Pozdrawiam.

Opublikowano

fakt serwer stoi na nowym dedyku, przygotowujemy już eventy i wracamy do zabawy :) myślę że w kilka dni odzyskamy świetność i stan sprzed kilku dni :)

Opublikowano

116 i leci w górę, teraz to śmiga :) warto było czekać.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

chcialbym sie zapytac gdzie sa moje postacie? Ewrzen EwrzenSm oraz Eeelf?

Szczyt k***a debilizmu ten kto to zrobil niech ma satysfakcje bo w zyciu pewnie jest pizda i siedzi na garnuszku mamusi i jedynie gdzie moze zaistniec to w internecie gdzie moze byc kim chce.. porazka

Opublikowano

Admini ogarneli mi postac szkoda ze przez jakiegos glaba trzeba bylo to ogarniac nauczka dla wszystkich innych dawajcie inne hasla na kazdym serwie ;) lecimy i tu z tematem;)

Opublikowano

Najważniejsza informacja dla nowych graczy. Jest bramka RR 20 przez pierwsze 2 tygodnie więc każdy nowy gracz na spokojnie dogoni i zrówna się z topką :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...