Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie są tacy wredni i za wszelką cenę chcą zniszczyć innym dobrą zabawę?!.. Marny człowieczku tymi atakami na serwer tylko pokazujesz  swoją głupotę i małość. Naprawdę wydaje ci się, że jesteś taki cool? Żałosne

Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie są tacy wredni i za wszelką cenę chcą zniszczyć innym dobrą zabawę?!.. Marny człowieczku tymi atakami na serwer tylko pokazujesz  swoją głupotę i małość. Naprawdę wydaje ci się, że jesteś taki cool? Żałosne

cool to takie amerykanskie <3

Opublikowano

niestety nie możemy tu podać linku bo zakazuje tego regulamin mpc forum

Przecież można podawać linki :) 

Opublikowano

Zawsze możesz pograć gdzie indziej. Administracja wyjaśniła przyczynę offline i wszyscy czekają aż wróci do normy.

tak jak pisałem wcześniej tutaj i na forum serwera, niektórzy zamiast zaczekać i nas wesprzeć wolą wejść tutaj i napisać toksyczny post.

Czekamy na dravena.

Opublikowano

Oby wam się udało szybko to zrobić,

Pozdrawiam.

200 osób zdążyło wejść i od razu problemy, widać kogoś mrowisko uwiera

"Kłody pod nogi specyfika Polska, jak nie ma drogi trzeba ją wyrąbać"

Opublikowano

nie każdy może odbierać telefon gdy ktoś do kogoś dzwoni, możliwe że nie jest w stanie odebrać, musimy poczekać, nic nam się z tego powodu nie stanie a serwer w końcu wróci na pełne obroty, więcej informacji na SB na forum http://moonmuforum.pl/index.php

dodam że to nie są ataki bo dotarły do mnie informacje od m1 że cloud nie wykrył niczego od wczoraj więc nie możemy rzucać oskarżeń w kierunku innych ludzi że to ich wina.

Opublikowano

Drodzy Moonianie, w związku z przenosinami na dedyka w najbliższym czasie będzie off, jeszcze dziś powinniśmy skończyć z przenosinami a co za tym idzie pojawi się patch który będzie niezbędny aby odpalić serwer, nie wiemy jeszcze ile to zajmie, może godzinę, może trzy lecz dziś postaramy się wrócić na nogi po krótkiej przerwie. Więcej informacji w miarę postępów przeskoku.

Za utrudnienia przepraszamy.

Jeszcze raz:
Przenosiny na Dedyka
Pojawi się patch niezbędny do odpalenia gry - będzie trzeba go pobrać
Postaramy się wyrobić jeszcze dzisiaj.

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Piszę w imieniu gracza S1n1ster ponieważ nie ma tu konta i ma problem z otrzymaniem linku aktywującego a znamy się więc mnie o to poprosił.

"Witam. Jeśli chodzi o server to naprawdę spoko ustawienia oraz atmosfera, dawno nie grałem na lepszym. Jeśli chodzi o GMów a konkretnie gracza UELA czy jakoś tak to jest on kompletnym nieporozumieniem i zupełnie niekompetentnym osobnikiem na swoje miejsce. Gdy pisałem na głównym czacie pierwszego dnia, że ktoś już biega z czerwonym fenkiem to ignorował to i śmiał się pytając czy białe myszki też widzę natomiast 15 minut później nie pisał już kompletnie nic bo jednak miałem rację i był to - z tego co nam powiedziano - drop z chaos card po czym i tak fenrir został oddany do admina ale nie o to chodzi. Sytuacja z dzisiaj a właściwie zaczęło się chyba wczoraj. Gdy siedziałem w BC 7 z 4 graczami z topki zauważyłem, że któryś z nich ma peta pande. Byłem przekonany, że można ją także wydropić z właśnie chaos card więc kompletnie olałem sprawę sądząc, że to normalne. Dzisiaj wchodząc na forum widziałem, że ktoś poruszył temat pandy na co ten osobnik napisał, że jest to kompletnie niemożliwe bo tylko z gm giftów można ją mieć a takich nie było więc nikt jej nie ma. Gdy napisałem coś o tej pandzie, że ją widziałem dostałem odpowiedź w stylu "srande widziałeś a nie pande" Jak się okazało z rozmów na shoutboxie nie tylko ja widziałem pande u gracza. Ten osobnik zamiast podejść do sprawy profesjonalnie i dopytać o szczegóły itd od razu zaczął się ciskać, że spiskuje przeciwko topce bo szybko odbili ( jest limit 20 res na 2 tygodnie więc i tak każdy ich dogoni ) i żebym już nic nie pisał na ten temat. Zwróciłem temu osobnikowi uwagę, że jest chamski, i że prawdopodobnie jestem od niego starszy więc żeby odnosił się do mnie z szacunkiem co jednak zlał. Nie piszę tego aby w jakiś sposób zaszkodzić osobom z topki czy coś, chodzi mi tylko o to, że tak chamsy i niekompetentni ludzie nie powinno zajmować takich stanowisk. Wczoraj licznik pokazywał 200 osób online, dzisiaj już połowa mniej z czego jestem przekonany, że przynajmniej 30% graczy odeszło z powodu tego właśnie osobnika bo byli świadkiem rozmowy na shoutboxie i jego podejściem do sprawy. Proszę admina "MoonMu" o przyjrzenie się sprawie ciut bliżej bo wydaje się osobą z głową na karku. Niestety nie mogłem zamieścić tego na forum servera gdyż zaraz po całym zajściu aby mnie "uciszyć" zostałem zbanowany. Pozdrawiam serdecznie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...