Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leci jakiś mały DDoS na serwer.. Cóż, realia jak na nasz kraj przystało - jak komuś lepiej to od razu mu trzeba dowalić. Ale ogólnie gameplay jest super, pomocni gracze, łatwo o itemki i pt.

@Down: Dziękuję za sprostowanie - kierowałem się słowami GMa.

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanko króliki działają na stronie jest napisane ze podczas inwazji pojawia sie 5 krolikow na kazdej z map /LT/Atlans/Tarkan itd obczailem cale atlans i ani 1 królika wiec jak z tą inwa jest?

Btw jole to jest porazka napewno nie ma 75% przy 16 jolach opt +0

Opublikowano

No to pograliśmy :D

Edit: Admin pewnie w szkole i włączy dopiero po 16 :D

Heh pojazd po wieku. Śmieszne.

Poco Ty stawiasz serwer Mongole zajeb.any ? . Nie działa , a tyle było pisania .

>graj za darmo na prywatnym servie

>nie działa

>mongole

>zajeb

>.

>any

>kek

Opublikowano

Najpierw miesiąc testów, ustawiania, 2 tygodnie przestawiania startu  a potem 3 dni i szybki RiP..

No nieźle. Trochę szkoda bo dużo ludzi grało. Nie jestem zły bo serwer nie działa ale dlatego, że na serwerze był admin i dwóch GMów a teraz żaden z nich nawet nie raczy napisać słowa co jest grane. Chociaż, żeby napisali: 'Admin w szkole/pracy i będzie popołudniu itp.. '

A tu nic, pełna olewka. Serwer i stronka padły o 7:30 teraz jest 10:00. Napisanie dwóch zdań nic nie kosztuje, można to zrobić nawet ze smartfona.. 

Opublikowano

Najpierw miesiąc testów, ustawiania, 2 tygodnie przestawiania startu  a potem 3 dni i szybki RiP..

No nieźle. Trochę szkoda bo dużo ludzi grało. Nie jestem zły bo serwer nie działa ale dlatego, że na serwerze był admin i dwóch GMów a teraz żaden z nich nawet nie raczy napisać słowa co jest grane. Chociaż, żeby napisali: 'Admin w szkole/pracy i będzie popołudniu itp.. '

A tu nic, pełna olewka. Serwer i stronka padły o 7:30 teraz jest 10:00. Napisanie dwóch zdań nic nie kosztuje, można to zrobić nawet ze smartfona.. 

Dokładnie, nie żyjemy w latach 1990 gdzie internet był dostępny dla nielicznych tylko w 2016, gdzie są już nawet hotspoty, ba każda sieć oferuje ileś tam GB internetu na start, bądź co miesiąc. I 0 info od strony Admina, GM, czy kogokolwiek związanego z serwerem...

Opublikowano

Serwer nie działa chwilę i pierwsze co robicie w publikacji to "RIP, zapraszam do mnie, admin to...". Trochę szacunku do czyjejś pracy - ludzie też mają życie poza MU Online. Jak admin ogarnie sytuacje to pewnie napisze/odezwie się.

Opublikowano

KEFIRR to j****y cisnieniowiec i no life pewnie sie zesral jak zobaczyl ze offline tak samo jak pare innych osob , jebane gowna graja za darmo i jeszcze prukaja cos oby sie wyjasnilo co jest piec bo szkoda serwerka

Opublikowano

Zbędna gównoburza troche cierpliwości, forum jest online napisali że trzeba czekać na dravena, ludzie mają swoje życie i obowiązki nie siedzą przed maszyną 24/7

Opublikowano

Nie chcę nikogo oskarżać i obrażać ale kur...de, polskie serwery to błazenada. Ataki ddos, podpierd sobie graczy wzajemnie, reklamowanie się w czyichś publikacjach, ustawienia praktycznie te same, 3 serwery exp podobny, podobne pkt za res i tak qrna co chwile 3 serwery po 2 tygodnie stoją bo albo ddosy albo mało online. Na kuj robicie w tym samym czasie te serwery? Pytanie kieruję do chaos, artemidy i moon (i tak nie oczekuję odpowiedzi)

Opublikowano

Wysyp dzieciarni widzę pod publikacją aż wstyd mi że tacy toksyczni gracze u mnie grają, serwer nie działał od 7:30, mamy godzine 10:40 serwer działa a wy wypisujecie takie gówna że się czytać tego nie chce, nie bądźcie śmieszni...

Drobny problem techniczny a Wy siejecie panike jak małe dzieci po zdarciu kolanka.

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Zastanawia mnie jak topka to zrobiła, że tak uciekła z resami. Ja gram od początku i mam 5rr a reszta po 8. Czy już biją w kanturu albo coś?

Opublikowano

expią w kanturu, chodzą na BC oraz DS, nie widzę sensu by się tym przejmować, zatrzymają się na 20 rr

a jeśli chodzi o zachowanie KEFIRRA pod publikacją to obgadamy sprawe na konferencji i wyciągniemy konsekwencje za rzucone tutaj słowa w kierunku administracji.

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...