Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sie nie dziwie ze MooN jest tak atakowany przez konkurencje.

Bo to jeden z lepszych polskich serwerow ostatnich miesiecy ;)

Pozdrawiam i zapraszam

To nie był atak - jakieś 30-40 itemów FO rozdanych w lorenci.

Administracja wyzywając mnie na tle publicznym skutkuje - eventem

Zaś Ty eventami które kompletnie nic nikomu nie dadzą spalasz swój wyrobiony wizerunek na Polskiej scenie i zostajesz jak to mówiła Babka Kiepska w tym znanym serialu? aa no tak, pospolitą Kanalią ;)

Zakończyłem przygodę z serwerami - brak czasu, ale zabawa z pyskatymi jest przyjemna. 

12. Nie atakujemy, nie niszczymy, nie grozimy, nie pomagamy w sprawach ataków na serwery użytkowników MPCforum. Kara: Perm

Wydaje mi sie ze powinien byc perm dla pana PrestigeMU oraz delete wszystkich jego publikacji;p

To nie była ani groźba, ani atak, ani niszczenie - każdy może robić przedmioty jakie chce, wystarczy potrafić - jeżeli jestem w stanie zdobyć przedmiot w grze nie jest to niszczenie - dzielę się z innymi, banować można - kont można zakładać dowoli - nie pierwsze, nie ostatnie :) 

Pozdrosy - 

Dzielę się z itemami, kontakt GG

Opublikowano

Przykro mi to komunikować ale PrestigeMU to zwykły kłamca. Nikt nie ma na serwer Full options item ów, a sam nie jest w stanie tworzyć. Przestroga dla osób które chcą coś od takiej osoby kupić !

Jedynie co pojawiło się na serwerze to parę item ów z BOK5 przez nasz błąd z jednym portem, wszystkie te itemy zostaną usnięte.

A jeżeli ktoś mówi i probuje codziennie czy to przez DDOsy czy inne rzeczy nas atakować, powiem jedno próbujcie dalej - ale badzcie wiarygodni i dodajcie chociaż screen ze swojej dzialaności !

Wymagany patch

https://drive.google.com/file/d/0B-ciK8ImpTpHcVhDMVpyX1hMTU0/view

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Nie brak czasu mennik tylko zwyczajnie jestes dzieckiem nie adminem. Łatwiej cie podpuscic niz 8-latke. Co do tych itemow, przeskanowalbym konta. Nie pod wzgledem ze ktos  ma kilka itemow z k5 tylko jak ma ogarnietego seta albo jeszcze gorzej kilka, z najlepszymi opcjami to zweryfikowac skad je ma i tyle. To ze ktos sobie dla zabawy powyrzucal itemy nie znaczy, ze inny siedzi cicho i skorzysta za jakis czas.

Opublikowano

zasłużyłeś na bana, niestety ban PERM jest na okres stały :)

Powód bana jest dostępny na naszym forum jakbyś oczywiście nie wiedział za co został wystawiony :)

Opublikowano

Kłamiecie to wy i to nieskutecznie

Prosimy nie pogrążaj się bardziej niż pogrążyłeś się kilka postów temu.

zapraszamy na serwer :)

Opublikowano

jak od banujecie Mnie i Moją @ to się zastanowię 

Tutaj bym odbanował było by zabawnije bo napewno ludzie by uciekli z chaos a przyszli na moon i to w znacznej ilości za tym panem chcąć nie chcąc fajne teamfighty by były i ta zaciekłość :) 

Temu panu panu podziekuemy :) 0 czasu na gre ani zajmowanie sie serwerem ze nie potrafisz zrobic serwera dobre prosze Cie nie oczerniaaj innych, że ty liczysz tylko na donate i jawnie to widać i każdy twój serwer był jednym wielkim nie porozumieniem to widać i każdy wie. Każda twoja edycja nie trwała dużej niż 3 miechy.. 

Jak to mówia a dokłądnie to co robisz to obiecanki cacanki a głupiemu radość mysla ludzie kupimy vipa pogramy bd fajnie ucieszeni a nagle off i nowa odycja bo z głupimi problemami nie umiesz sobie sam poradzić :) 

Opublikowano

Nie polecam serwera , dostałem blocka na konto cholender wie za co , Administracja pali frana każdy kto potrafi może zrobić sobie itemy , czy to ze usuwacie je  z kont załatwia sprawe ? to jest smieszne , tylko jedno pytanie jaki jest sens grania tu?

Opublikowano

Nie polecam serwera , dostałem blocka na konto cholender wie za co , Administracja pali frana każdy kto potrafi może zrobić sobie itemy , czy to ze usuwacie je  z kont załatwia sprawe ? to jest smieszne , tylko jedno pytanie jaki jest sens grania tu?

Powinieneś dostać też tutaj bana za kaleczenie języka.

Opublikowano

Pozdrawiamy kombinatora  :lenny:

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

Pomimo, że już tutaj nie gram to muszę stanąć tym razem w obronie admina serwera. W każdym regulaminie serwera jest jak byk punkt mówiący o tym, że wykorzystywanie dziur czy błędów w serwerze jest zabronione a jeśli się takie znajdzie to należy je natychmiast zgłosić do GM'a czy Admina. LordLonginus to tak jakbyś powiedział, że robienie czegoś złego niekoniecznie jest złe - jakaś podwójna moralność czy co?

Szkoda chłopaków bo widzę, że starają się jak mogą. Może jak jesteście tacy świetni w stawianiu serwerów, zabezpieczeń  to zamiast krytykować wspomoglibyście ich swoją wiedzą i trochę pomogli? Ale nie przecież to już byłoby za dużo, to nie w stylu typowych cwaniaczków co tylko chcą zepsuć zabawę innym..

Opublikowano

Pomimo, że już tutaj nie gram to muszę stanąć tym razem w obronie admina serwera. W każdym regulaminie serwera jest jak byk punkt mówiący o tym, że wykorzystywanie dziur czy błędów w serwerze jest zabronione a jeśli się takie znajdzie to należy je natychmiast zgłosić do GM'a czy Admina. LordLonginus to tak jakbyś powiedział, że robienie czegoś złego niekoniecznie jest złe - jakaś podwójna moralność czy co?

Szkoda chłopaków bo widzę, że starają się jak mogą. Może jak jesteście tacy świetni w stawianiu serwerów, zabezpieczeń  to zamiast krytykować wspomoglibyście ich swoją wiedzą i trochę pomogli? Ale nie przecież to już byłoby za dużo, to nie w stylu typowych cwaniaczków co tylko chcą zepsuć zabawę innym..

Zasady są po to by je łamać. Jak dobrze wiemy, to było forum hakerskie, więc z takimi tekstami to możesz sobie na facebooku wyjeżdżać.Na miejscu kolegi robiłbym to, póki by się nie zabrali do zablokowania tego, proste. A skoro nie potrafią tego zrobić to niech lepiej zmienią hobby

Opublikowano

regulamin tego konkretnego działu mpc forum wyraźnie mówi co winno zostać zastosowane, z tego co widzę jeśli sam team MPC łamał by regulamin serwera gry oraz swój własny swojego forum to tylko pogratulować.

Nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie bo to co przeczytałem jest po prostu żałosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...