Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon MU | S6 E3 | x150 | Start 07.10.2016 o 18:00

Moon MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się ze z 15 na 18 ale i tak wolał bym ta 20 lub 21 :P

// Adminie odpowiesz na pytania podczas swojego 2 dniowego odpoczynku po ciężkich pracach serwerowych ? :) 

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Konkurencja startuje chyba tego samego dnia. Znowu ludzie zamiast na 1 wszyscy to po 50 na dwa się rozdzielą ^^

Nie interesuje nas kto gdzie kiedy i jak startuje, odpalamy serwer w piątek aby ludzie mieli cały weekend dla siebie i dla gry :)

Moon Mu Project.

http://moonmu.eu

Opublikowano

A może zróbcie jakaś ankiete co do godziny startu? Chętnie zawitam na server jednakże do 17 pracuję a na 18 30 mam trening więc o godzinie 20 byłoby idealnie gdyby server ruszył i może jest więcej takich jak ja, którym bardziej pasuje ciut późniejsza godzina :)

Opublikowano

A może zróbcie jakaś ankiete co do godziny startu? Chętnie zawitam na server jednakże do 17 pracuję a na 18 30 mam trening więc o godzinie 20 byłoby idealnie gdyby server ruszył i może jest więcej takich jak ja, którym bardziej pasuje ciut późniejsza godzina :)

jednym pasuje tak innym tak jeszcze innym inaczej, nie będziemy się bawić w 50 zmian dat godzin tylko po to by ktoś zdążył na start bo tak czy siak ktoś inny nie zdąży. serwer rusza o godzinie 18.

Moon Mu Project.

Opublikowano

jednym pasuje tak innym tak jeszcze innym inaczej, nie będziemy się bawić w 50 zmian dat godzin tylko po to by ktoś zdążył na start bo tak czy siak ktoś inny nie zdąży. serwer rusza o godzinie 18.

Hahahaha 

Opublikowano

Na stronie pojawił się regulamin serwera, zapraszamy do zapoznania się i uprzedzamy że jeden z adminów będzie sobie wyrywkowo wybierał osoby które będzie wypytywał ze znajomości regulaminu :)

Oczyściliśmy również bazę danych tak więc jeżeli ktoś ma jeszcze chęć przetestować cokolwiek lub wejść by załatwić jakąś sprawę z administracją to ma jeszcze szansę do jutra do 20 :)

Moon Mu Project.

Opublikowano

Na stronie pojawił się regulamin serwera, zapraszamy do zapoznania się i uprzedzamy że jeden z adminów będzie sobie wyrywkowo wybierał osoby które będzie wypytywał ze znajomości regulaminu :)

Oczyściliśmy również bazę danych tak więc jeżeli ktoś ma jeszcze chęć przetestować cokolwiek lub wejść by załatwić jakąś sprawę z administracją to ma jeszcze szansę do jutra do 20 :)

Regulamin powinien każdy przeczytać ale jak ma mnie ktoś zmuszać do recytacji na wyrywki to b. dziękuje za taką zachętę .

Opublikowano

jak w szkole xdd

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale jak admin chce być taki porządny i wymaga od graczy recytowania pisemnie regulaminu to lepiej niech znajdzie czas dla siebie i dla tych co nie mogą wejść do gry czy czegoś nie wiedzą odnośnie gry. Skoro taki ważny to niech dyryguję swoimi GMami.

W dzisiejszych czasach dla zwykłego gracza pisanie do admina znajomości regulaminu to czysty masochizm :D

Opublikowano

Oczyściliśmy również bazę danych tak więc jeżeli ktoś ma jeszcze chęć przetestować cokolwiek lub wejść by załatwić jakąś sprawę z administracją to ma jeszcze szansę do jutra

Haha co za gość :D Służbistyczny server jakiś się zapowiada :D

Opublikowano

Czy wy tak wszystko bierzecie na serio? :D

Ojjj, chciałem po prostu Was jakoś zagarnąć do tego, byście owy regulamin przeczytali, żeby nie było później jakiś nie domówień :)

Albo zrozumiałeś, że wyszedłeś na kompletnego idiotę i próbujesz to obrócić w żart :)

Opublikowano

Czy wy tak wszystko bierzecie na serio? :D

Ojjj, chciałem po prostu Was jakoś zagarnąć do tego, byście owy regulamin przeczytali, żeby nie było później jakiś nie domówień :)

Albo zrozumiałeś, że wyszedłeś na kompletnego idiotę i próbujesz to obrócić w żart :)

Albo podrzucił prowokacje którą łykacie aż miło czytać, przynajmniej wiadomo jak dużo osób będzie zlewać regulamin który dla 70% zainteresowanych jak tutaj zdążyłem w krótkiej chwili zobaczyć jest czymś totalnie zbędnym :)

ja wnioski wyciągnąłem i wiem już że będzie zabawnie na serwerze i to bardzo.

Opublikowano

dobra regulamin regulamin a co z odpowiedziami na ptania z jak AT było na tym pięknym urlopie ?? Czytaj Stick dla sumki z medali ? czy ankieta na teamt socketów itp ? Admin miał się wypowiedzieć tak obiecał a tutaj start się zbliża a jeszcze nie odpowiedział 

Opublikowano

W medalach znajdzie się stick dla summki (Violent Wind), a jeśli chodzi o ankietę odnośnie socetów to jej nie będzie, dlaczego?
Postanowiliśmy zostawić socety tak jak są ponieważ teraz ma to sens, a jeśli byśmy znieśli takowe Uber sety, to taki Selupan gdzie właśnie on tylko dropi socety i jest strasznie mocno podkręcony+co 6h,  byłby bezwartościowym bossem. Myślę, że większości się on spodoba w dalszej rozgrywce :)

Moon Mu Project.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...