Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja również jestem za nieskonczoną zmianką.

Już to widzę: kupię zmianki bo nie mam jak miksować (serwer easy). Niedługo poty trzeba będzie dropić bo pierdolona inflacja niszczy każdy serwer a nie bugi i niedorobione technicznie rzeczy. 

Opublikowano

Już to widzę: kupię zmianki bo nie mam jak miksować (serwer easy). Niedługo poty trzeba będzie dropić bo pierdolona inflacja niszczy każdy serwer a nie bugi i niedorobione technicznie rzeczy. 

Ja p******e bony lajtowo wchodzą więc nie wiadomo ile zmianek nie włożycie w to.

IDcncno.png

Opublikowano

Ja p******e bony lajtowo wchodzą więc nie wiadomo ile zmianek nie włożycie w to.

Lajtowe wchodzenie bonów zależy od farta. Jeżeli średnie nie były ruszane (% na wbicie) to zrobienie 50 Sr. przy małej ilości zmianek jest cudem.

Opublikowano

Będzie licznik online na stronie?

Będzie jak ogatniemy jeszcze pare spraw to zostanie dodany.

Atualnie na serwerze około 660 onnline ;), a ludzie cały czas się rejestrują i logują ;]

@Edit: Już 680 onnline i cały czas rośnie

@Edit2: Dobiliśmy 700 Onnline

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Atualnie na serwerze około 660 onnline ;), a ludzie cały czas się rejestrują i logują ;]

Lajt, wbijam popykać.

Opublikowano

Wy lepiej healera poprawcie bo coś wam nie wyszło.

IDcncno.png

Opublikowano

Wy lepiej healera poprawcie bo coś wam nie wyszło.

To jest błąd clienta - leczenie leczy więcej niż jest napisane. Prawdopodobnie zapomniałem zmienic w cliencie,

Opublikowano

"Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_42.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem."

Ten dll jest na komputerze, rozpakowałem drugi raz i dalej to samo. Jakieś pomysły?

Opublikowano

"Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono d3dx9_42.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem."

Ten dll jest na komputerze, rozpakowałem drugi raz i dalej to samo. Jakieś pomysły?

W cliencie jest plik naprawa błędów i należy go używać i pobrać program z linku (directx)

Opublikowano

W cliencie jest plik naprawa błędów i należy go używać i pobrać program z linku (directx)

Już ściągam i wbijam pomyliły mi się dni startu :P 

Jw27i9N.gif

Opublikowano

nie ma to jak muzyka przy logowaniu z Wspaniałego Stulecia! 

Serwer zapowiada sie ciekawie, widze ze nawałnica jest :D 15 osob jednego metka, zawitam na dluzej :)

Tak 15 osób bije jednego metka, bo samemu to 15 minut się bije - tak samo z bossami :)

sygna1.gif

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie, widze ze nawałnica jest :D 15 osob jednego metka, zawitam na dluzej :)

Tak 15 osób bije jednego metka, bo samemu to 15 minut się bije - tak samo z bossami :)

Da się spokojnie ubić solo ;)

Opublikowano

Zwiększenie Ataku też nie naprawione...

Jeśli jakieś błędy po becie zostały to zostaną naprawione w najbliższym czasie. Prosimy je zgłaszać na forum.

Opublikowano

Ile online 

Lagi na serwie

Max bonusy wchodza

ile wbije max lvl ?

Licznik jest już na stronie

nie ma lagów

tak

ciężko ocenić

Opublikowano

Nawałnica to faktycznie objaw zajebistości, banda ksujących niedojebów jest tego potwierdzeniem xD

I mówiłeś panie Hyzir, że nie pożałuję. Kłamałeś. Szkoda miejsca na dysku, ludzi standardowo do gówna masowo ciągnie.

-oprawa graficzna miast nie jest fajna (żeby nie rzec ujowa),

-przystosowanie. 600 hp zabierać metkowi 350k hp  z włączonym czarowanym,

-kasy troszkę malutko leci na początku, w porównaniu z tym, ile kosztują zmianki.

-Mapy jakieś zrobione od podstaw, ale gdzież by zaznaczyło gdzie jest gościu, do którego mamy się udać, leć na czuja.

-Za każdym razem jak się próbuje wejść do miasta, to wejście zaczyna się od laga.

-Wszelakie poty i rosy są też ilościowe, żeby nie było inflacji? I tylko na 10 minut? Strasznie mało jak na ostatnie standardy ;)

-Olejek Lidera ma symbol przywołania żyły

-Z metków leci jakiś jadeitowy złom potrzebny jak dziura w moście

Parę minut gry na serwie a już mi się włączył tryb hejter, zazwyczaj potrzeba paru dni :)

Opublikowano

Nawałnica to faktycznie objaw zajebistości, banda ksujących niedojebów jest tego potwierdzeniem xD

I mówiłeś panie Hyzir, że nie pożałuję. Kłamałeś. Szkoda miejsca na dysku, ludzi standardowo do gówna masowo ciągnie.

-oprawa graficzna miast nie jest fajna (żeby nie rzec ujowa),

-przystosowanie. 600 hp zabierać metkowi 350k hp  z włączonym czarowanym,

-kasy troszkę malutko leci na początku, w porównaniu z tym, ile kosztują zmianki.

-Mapy jakieś zrobione od podstaw, ale gdzież by zaznaczyło gdzie jest gościu, do którego mamy się udać, leć na czuja.

-Za każdym razem jak się próbuje wejść do miasta, to wejście zaczyna się od laga.

-Wszelakie poty i rosy są też ilościowe, żeby nie było inflacji? I tylko na 10 minut? Strasznie mało jak na ostatnie standardy ;)

-Olejek Lidera ma symbol przywołania żyły

-Z metków leci jakiś jadeitowy złom potrzebny jak dziura w moście

Parę minut gry na serwie a już mi się włączył tryb hejter, zazwyczaj potrzeba paru dni :)

Wszystko na co narzekali testerzy zostało zmienione, wszystkim się nie dogodzi.

Z tego co widzę nie są to bugi tylko błędy raczej kosmetyczne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli serwer jest "wielce dopracowany" to nawet do kosmetyki nie powinno się móc przypierdzielić. I jak widać beta-testerzy nie są tak szczegółowi jak ja ;)

Opublikowano

Jeżeli serwer jest "wielce dopracowany" to nawet do kosmetyki nie powinno się móc przypierdzielić. I jak widać beta-testerzy nie są tak szczegółowi jak ja ;)

To już nie zależało ode mnie. Ja poprawiłem wszystko co zostało zgłoszone podczas bety.

Wszystkie informacje w nocy na spokojnie przeanalizuję i postaram się systematycznie wprowadzać zmiany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...