Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma to jak muzyka przy logowaniu z Wspaniałego Stulecia! 

Serwer zapowiada sie ciekawie, widze ze nawałnica jest :D 15 osob jednego metka, zawitam na dluzej :)

Tak 15 osób bije jednego metka, bo samemu to 15 minut się bije - tak samo z bossami :)

Da się spokojnie ubić solo ;)

Nie napisałem, że się nie da. Napisałem, że 15 minut solo :)

sygna1.gif

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli serwer jest "wielce dopracowany" to nawet do kosmetyki nie powinno się móc przypierdzielić. I jak widać beta-testerzy nie są tak szczegółowi jak ja ;)

To już nie zależało ode mnie. Ja poprawiłem wszystko co zostało zgłoszone podczas bety.

Wszystkie informacje w nocy na spokojnie przeanalizuję i postaram się systematycznie wprowadzać zmiany.

Wiem, wiem, dlatego bezpośrednio Ciebie się nie czepiam :) Ten serwer za bardzo nie jest dla mnie. Tak czy siak powodzenia, zobaczymy jak będzie z tą długofalowością :)

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie, widze ze nawałnica jest :D 15 osob jednego metka, zawitam na dluzej :)

Nawałnica to faktycznie objaw zajebistości, banda ksujących niedojebów jest tego potwierdzeniem xD

I mówiłeś panie Hyzir, że nie pożałuję. Kłamałeś. Szkoda miejsca na dysku, ludzi standardowo do gówna masowo ciągnie.

-oprawa graficzna miast nie jest fajna (żeby nie rzec ujowa),

-przystosowanie. 600 hp zabierać metkowi 350k hp  z włączonym czarowanym,

-kasy troszkę malutko leci na początku, w porównaniu z tym, ile kosztują zmianki.

-Mapy jakieś zrobione od podstaw, ale gdzież by zaznaczyło gdzie jest gościu, do którego mamy się udać, leć na czuja.

-Za każdym razem jak się próbuje wejść do miasta, to wejście zaczyna się od laga.

-Wszelakie poty i rosy są też ilościowe, żeby nie było inflacji? I tylko na 10 minut? Strasznie mało jak na ostatnie standardy ;)

-Olejek Lidera ma symbol przywołania żyły

-Z metków leci jakiś jadeitowy złom potrzebny jak dziura w moście

Parę minut gry na serwie a już mi się włączył tryb hejter, zazwyczaj potrzeba paru dni :)

Przecież inflacja rozwali ten serwer. O ile wcześniej nie dostaniemy kurwicy bijąc metki i bossy, które mają od cholery HP.

Opublikowano

Nawałnica to faktycznie objaw zajebistości, banda ksujących niedojebów jest tego potwierdzeniem xD

I mówiłeś panie Hyzir, że nie pożałuję. Kłamałeś. Szkoda miejsca na dysku, ludzi standardowo do gówna masowo ciągnie.

-oprawa graficzna miast nie jest fajna (żeby nie rzec ujowa),

-przystosowanie. 600 hp zabierać metkowi 350k hp  z włączonym czarowanym,

-kasy troszkę malutko leci na początku, w porównaniu z tym, ile kosztują zmianki.

-Mapy jakieś zrobione od podstaw, ale gdzież by zaznaczyło gdzie jest gościu, do którego mamy się udać, leć na czuja.

-Za każdym razem jak się próbuje wejść do miasta, to wejście zaczyna się od laga.

-Wszelakie poty i rosy są też ilościowe, żeby nie było inflacji? I tylko na 10 minut? Strasznie mało jak na ostatnie standardy ;)

-Olejek Lidera ma symbol przywołania żyły

-Z metków leci jakiś jadeitowy złom potrzebny jak dziura w moście

Parę minut gry na serwie a już mi się włączył tryb hejter, zazwyczaj potrzeba paru dni :)

Przecież inflacja rozwali ten serwer. O ile wcześniej nie dostaniemy kurwicy bijąc metki i bossy, które mają od cholery HP.

Dzisiaj w nocy zajmiemy się dokładniej tym HP

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Zawiodłem się kupa jak nie wiem co.

Czemu tak uważasz?

Zrób wojownika - body, wbij 30-40 level, zrób jakiegoś fms'a z 30+ śr i idź na metki :D - body/wp troche szybciej Sobie  poradzą, a reszta?

To nie powinno być w nocy zrobione tylko od razu po starcie, a nawet i przed.

sygna1.gif

Opublikowano

Polecam zrobić przerwę techniczną o 22/23 i ogarnąć mniej więcej :)

Dodacie może zmianke skilli do jakiegoś silniejszego bossa?

Przerwa będzie w nocy. Co do zmianki pomyślimy.

Opublikowano

Polecam zrobić przerwę techniczną o 22/23 i ogarnąć mniej więcej :)

Dodacie może zmianke skilli do jakiegoś silniejszego bossa?

Przerwa będzie w nocy. Co do zmianki pomyślimy.

Nie mg usunąć postaci ma 77lvl.. Dlaczego?

Opublikowano

Ten błąd został już zgłoszony i właśnie sprawdzam dlaczego.

Opublikowano

Ten błąd został już zgłoszony i właśnie sprawdzam dlaczego.

Możesz mi usunąć postać na szybko albo zmienić jej nazwę? Podam na pw login.

Opublikowano

tak, wyślij PW

Opublikowano

tak, wyślij PW

Wysłałem pw. O której będzie przerwa w nocy?

Opublikowano

tak, wyślij PW

Wysłałem pw. O której będzie przerwa w nocy?

Około godziny 3-4.

Opublikowano

Mam buga, nie mogę zsiąść z mounta, wywala mnie. Pieczęć mam zdjętą, mimo to dalej siedzę na mouncie. Próbowałem się zabić, ale też wywala i znowu siedzę na mouncie. W T F?!

Opublikowano

Zróbcie tak z tym petem że nie offa sie jak sie tepniemy itp Bo go sie expi i zapomina sie go odpalić na nowo...

Jakieś ddosy macie? Cały czas wywala... a z dt to już wgl tragedia na 10 razy 1 raz do ripera doszedłem...

Opublikowano

@Hyzir jeśli zrobiliście, żeby do 30 lvla można było usuwać postać to ja wam gratuluję, GZ k***a. Kod wpisuje poprawny uprzedzając pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...