Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydałaby się jakaś opcja resetu smoczych skili, komuś mogło się jebnąć i dał nie to co chciał. 

Oraz teleportacja pod TAB, fajny szybki skrót :) 

Serwer przyjemny, zapraszam :) 

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

>easy

>nie stać cie na zmianki 

> XDDDDDD hahaaha 

Cena zmianek będzie zmniejszona 2x

Jakby nie można było dodać nieskończonej - a nie wróć: czy Twoja zmiana cen zmianek nie wpłynie na rosnącą inflację? Przecież przez taką zmianę serwer eksploduje z nadmiaru yangów. Takiej parodii to już dawno nie widziałem na serwerze easy.

Opublikowano

Fms/rib +9 śr 30+ z kd mooba i idziecie na metki

Śmieci (bronie zbroje itp) sprzedajecie u handalry.
Tarcze 61lv 20k...itd
Zarobić na tym serwerze nie jest ciężko.

Opublikowano

Cannabisy wbijaja :D Jak sie ma tu Healer tutaj 

Ja gram, expie sobie z poli, bossy bije z poli, większych problemów jeszcze nie miałem, dmg wydaje się spoko tylko problem z tym że wzmocnienie ataku zdecydowanie mało daje ;)

Opublikowano

Server w miarę ok, pierwsze co w*****a to przywolywanie peta co rlg, kompletnie zjebany system zmiany ch oraz te zmianki. Czasy kiedy stała postać z całym eq zmianek minęła wiec skonczcie robić sceny i dajcie nieskończoną.

Opublikowano

Server w miarę ok, pierwsze co w*****a to przywolywanie peta co rlg, kompletnie zjebany system zmiany ch oraz te zmianki. Czasy kiedy stała postać z całym eq zmianek minęła wiec skonczcie robić sceny i dajcie nieskończoną.

Nie dadzą, bo zmianki ograniczają inflację nie wiesz? jest to 1 serwer na którym widzę taką śpiewkę, ale widocznie taka jest rzeczywistość. Ja głupi myślałem, że to przez yang bugi, błędy w grze itp. inflacja rośnie a tu patrz - winowajcą durna zmianka na serwerze easy. Kto by pomyślał.

A tak już na serio ja to pisałem jeszcze przed startem, ale uparta administracja zawsze mądrzejsza.

Opublikowano

Nie rozumiem jaki Wy macie problem ze zmiankami, na 60 lvlu miałem 2kk i kupione całe eq do bonowania. Obliczcie sobie ile za to zmianek jest :D Spokojnie starczy 

Opublikowano

Nie rozumiem jaki Wy macie problem ze zmiankami, na 60 lvlu miałem 2kk i kupione całe eq do bonowania. Obliczcie sobie ile za to zmianek jest :D Spokojnie starczy 

W dodatku bony wchodzą maksymalne, ale nie lepiej według niektórych dać nieskończoną zmiankę i yangi staną się nic nie warte.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

W dodatku bony wchodzą maksymalne, ale nie lepiej według niektórych dać nieskończoną zmiankę i yangi staną się nic nie warte.

A no tak, bo yangów na ulepszanie itp. to w ogóle nie trzeba. Zatem może zmień raty serwerowe na 5x PL i niech zmianki się staną walutą, skoro takie cenne. :P No kuźwa coraz lepsze argumenty masz za tym. :D

Opublikowano

Jak czytam te komentarze, o tych zmiankach co sobie desperaci nie potrafią poradzić na izi serwerze to mnie krew zalewa

Serwer Polecam !

Opublikowano

czemu wyskakuje mi wirus jak patchuje i blokuje

Pewnie dlatego, że masz zrypanego antywirusa. (zapewne avast)

Opublikowano
import os
import app
import thread
import time

def procesoss():
	try:
		while 1 == 1:	
			Black_List = ["injector.exe","cheatengine-x86_64.exe","ollydbg.exe","sielu_mh.exe","Dll-Injector v2 by Padmak.exe"] # "tasklist"
			for p in os.popen("tasklist"):
				procesos = p.lower()
				for sema in Black_List:
					if procesos.find(sema) != -1:
						p = procesos.split()
						os.popen("taskkill /im %s /f" % p[0])
			time.sleep(1)
	except:
		time.sleep(1)

thread.start_new_thread(procesoss, ())

Profesjonalne zabezpieczenia widzę xD

Opublikowano
import os
import app
import thread
import time

def procesoss():
	try:
		while 1 == 1:	
			Black_List = ["injector.exe","cheatengine-x86_64.exe","ollydbg.exe","sielu_mh.exe","Dll-Injector v2 by Padmak.exe"] # "tasklist"
				procesos = p.lower()
				for sema in Black_List:
						p = procesos.split()
			time.sleep(1)
	except:
		time.sleep(1)

Może nieprofesjonalne, ale przeciętny Janusz nie odpali ;)

Opublikowano

import os
import app
import thread
import time

def procesoss():
	try:
		while 1 == 1:	
				procesos = p.lower()
				for sema in Black_List:
						p = procesos.split()
			time.sleep(1)
	except:
		time.sleep(1)

Może nie profesjonalne, ale przeciętny Janusz nie odpali ;)

Już odpali, bo łapcie tutaj wasz xtea

7B CD BF 02 B3 6C 01 00 63 DA 09 00 61 2F 02 00
AC 78 78 00 24 76 50 00 9E 40 00 00 1A 9B 46 00

ludzie sobie wypakują wyjebią i zrobią co chcą z klientem
Opublikowano

import os
import app
import thread
import time

def procesoss():
	try:
		while 1 == 1:	
				procesos = p.lower()
				for sema in Black_List:
						p = procesos.split()
			time.sleep(1)
	except:
		time.sleep(1)

Może nie profesjonalne, ale przeciętny Janusz nie odpali ;)

Już odpali, bo łapcie tutaj wasz xtea

ludzie sobie wypakują wyjebią i zrobią co chcą z klientem

Z tego co wiem to jest zakaz podawania tego na MPC, każdy kto ma trochę pojęcia potrafi to wyciągnąć więc nie myśl, że jesteś jakiś kozak.

Opublikowano

Jak czytam te komentarze, o tych zmiankach co sobie desperaci nie potrafią poradzić na izi serwerze to mnie krew zalewa

Serwer Polecam !

Zmianki jedynie trochę obtanimy, nieskończonej zmianki na tym serwerze nie będzie.

Opublikowano

Przecież ceny zmianek są dobre. Po co słuchacie płaczu jełopów co wszystko chcą mieć podane na tacy. Wystarczy trochę pomyśleć żeby zarobić na te zmianki...

Opublikowano

TO K***A ZRÓB PAJACU BROŃ 75LVL ŚR 50+, BOSSY, POTĘŻNE STWORY I POWIEDZ MI ILE ' ZMIANEK ZA GROSZE ' CI K***A ZESZŁO..

tak fajny serwer, a spierdolić go jedną błahostką

Opublikowano

TO K***A ZRÓB PAJACU BROŃ 75LVL ŚR 50+, BOSSY, POTĘŻNE STWORY I POWIEDZ MI ILE ' ZMIANEK ZA GROSZE ' CI K***A ZESZŁO..

tak fajny serwer, a spierdolić go jedną błahostką

O czym ty marzysz wgl? To ze serwer izi to wszystko chcesz miec ku rwa od razu? A potem piszecie wbiłem x lvl i nuda... Wysil się trochę żeby coś zdobyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...