Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA W GODZINACH 00:45 - 01:00 ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA TECHNICZNA, PO KTÓREJ ZOSTANĄ NAPRAWIONE PODSTAWOWE BŁĘDY I ZOSTANĄ OSŁABIONE BOSSY ORAZ METINY.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Jaki jest sens start dwóch serwerów easy jednego dnia? W dodatku o tej samej godzinie. :D Janusz, skoro to co napisałeś wyżej jest dla Ciebie "podstawowym błędem" to dlaczego nie optymalizowałeś takich rzeczy w czasie bety? Po to jest beta, aby nie robić później 20 przerw dziennie, bo ciągle coś nie hula...

Opublikowano

Jaki jest sens start dwóch serwerów easy jednego dnia? W dodatku o tej samej godzinie. :D Janusz, skoro to co napisałeś wyżej jest dla Ciebie "podstawowym błędem" to dlaczego nie optymalizowałeś takich rzeczy w czasie bety? Po to jest beta, aby nie robić później 20 przerw dziennie, bo ciągle coś nie hula...

Daltego, że testerzy nie sprawdzą wszystkiego? A ja sam jak sprawdzałem to biłem np metiny po komendzie weak i nie zauważyłem pewnych błędów.

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć gre na serwerze, lecz utrudniają mi to dwa aspekty, bardzo dla mnie "bolesne".

Mianowicie chodzi o rozdzielczość/czcionkę. Mam duży ekran i z racji tego musze siedzieć oddalony od niego bezpieczną odległość, client nie działa na rozdzielczosci 800x600 na fullscreenie, 1024x768 już chodzi lecz krzywo stoi okno. Bardzo dziwna sytuacja, na 99% serwerów gra normalnie chodziła na 800x600 fullscreen, wszystko moglem zobaczyć i ta czcionka, w kliencie powinna być opcja wyboru czcionki na małą(standardową) i większą. Serwer zapowiada się bardzo ciekawie ale niestety nie moge grać. Prosiłbym o naprawienie tej rozdzielczości lub chociaż dodania możliwości wyboru czcionki.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Co to ma być? Piszesz że zostaną osłabione metki i bossy a po przerwie jakiś GM pisze że to nie zostało ruszane o ch*j tu chodzi?

I jak to jest że nie ma dropu na każdym lvlu? 100+ nie ma dropu z ripa... To jest serwer easy a nie hard.

A zapowiadało się tak pięknie :P w sumie jak zwykle i wyszło też jak zwykle :P

Teraz robić dropa na każdą mape haha dobre

PS: jakiś SGM pisał że trzeba zrobić misje itp wtedy te metki i bossy izi schodzą...

Zrobiłem kilka misji i po 2% na luda jprdll o co tu chodzi?>

Opublikowano

Metki i Bossy zostały osłabione w tym updacie, najwyraźniej GM coś źle napisał.

Nie nie zostały... i wgl to jak wy sie dogadujecie w tym teamie że każdy pisze co innego?

Czemu dropu nie ma na każdym lvlu? !!!!!!!!!

Opublikowano

Nie nie zostały... i wgl to jak wy sie dogadujecie w tym teamie że każdy pisze co innego?

Zostało zmniejszone HP o 30% + bossy mają zmniejszoną regenerację (w cliencie zmiany mogą być jeszcze niewidoczne i o 2 nalezy zaktualizowac clienta)

Metiny i bossy mają wyższe poziomy od mapy na której są. Nikt nie musi wbijać 200lvl a EQ robić potem.

Opublikowano

Zostało zmniejszone HP o 30% + bossy mają zmniejszoną regenerację (w cliencie zmiany mogą być jeszcze niewidoczne i o 2 nalezy zaktualizowac clienta)

Metiny i bossy mają wyższe poziomy od mapy na której są. Nikt nie musi wbijać 200lvl a EQ robić potem.

No tak tak... 100lvl wbiłem i nie ma dropu z ripa... Daj chociaż te 30lvl różnicy bo to śmieszne jest.

Opublikowano

wtf, czemu na avascie mi wykrywa virtusa jakiegos z tego #1?

Bo masz avasta gościu xD

@Hyzir czyli na 100lvlu nie bd miał już dropa z wróżki tak?

Po resecie podniose poziom każdego bossa nwm jeszcze o ile, nie wiem też kiedy najbliższy reset.

Opublikowano

Zostałem troche olany, więc napisze jeszcze raz. Z góry przepraszam za tą samą wiadomość, ale chce być pewny czy mam Eldie odinstalować czy też nie.

Witam, chciałbym zacząć gre na serwerze, lecz utrudniają mi to dwa aspekty, bardzo dla mnie "bolesne".

Mianowicie chodzi o rozdzielczość/czcionkę. Mam duży ekran i z racji tego musze siedzieć oddalony od niego bezpieczną odległość, client nie działa na rozdzielczosci 800x600 na fullscreenie, 1024x768 już chodzi lecz krzywo stoi okno. Bardzo dziwna sytuacja, na 99% serwerów gra normalnie chodziła na 800x600 fullscreen, wszystko moglem zobaczyć i ta czcionka, w kliencie powinna być opcja wyboru czcionki na małą(standardową) i większą. Serwer zapowiada się bardzo ciekawie ale niestety nie moge grać. Prosiłbym o naprawienie tej rozdzielczości lub chociaż dodania możliwości wyboru czcionki.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Zostałem troche olany, więc napisze jeszcze raz. Z góry przepraszam za tą samą wiadomość, ale chce być pewny czy mam Eldie odinstalować czy też nie.

Pozdrawiam!

kto normalny gra na 800x600 na fullscreenie? to ja w telefonie mam juz wieksza rozdzielczosc.. 

Opublikowano

Pozdrawiam!

kto normalny gra na 800x600 na fullscreenie? to ja w telefonie mam juz wieksza rozdzielczosc.. 

Nie każdy gra na nowym kompie z full HD.

Mam 3 propozycję

- Dajcie znaczniki przy postaciach z misji

- wprowadźcie mapkę handlową bo jak loga się do ch1 m1 to obowiązkowo jest minuta laga bo nasrane shopów

- zwiększcie conieco drop sztabek bo kasa leci jak krew z nosa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...