Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety głównym adminem jest Andryw.. :/

Serwer wróży upadek miał on serwer: Ranos, Ishya, itd było ich sporo.

Kolejny serwer pod hajs zostanie 15 osób online i zamknie serwer.

Nawet to są pliki Ranosa edytowane, widzę po Source, panel boczny, EQ startowe dodatkowo kosz był taki sam jak na Ranos w slocie.. :P

Nie polecam ponieważ, serwer zwykły startuję po raz 2 a jego serwery są co 3 miesiące także za dobrze nie wróży. ;) Eloo.

MACIE GP: RANOS TEN SAM SERWER

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem sensu ilościowych zmianek. Skoro serwer easy to czemu nie nieskończona?

Chodzi o to, żeby Yangi coś znaczyły na serwerze i mimo, że serwer Easy rozwijał się handel i żeby ograniczyć nie było inflację.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Nie rozumiem sensu ilościowych zmianek. Skoro serwer easy to czemu nie nieskończona?

Chodzi o to, żeby Yangi coś znaczyły na serwerze i mimo, że serwer Easy rozwijał się handel i żeby ograniczyć nie było inflację.

Odpowiedz coś Andryw? Jak to będzie z tym serwerem to co Ranos.pl ?;)

Opublikowano

Odpowiedz coś Andryw? Jak to będzie z tym serwerem to co Ranos.pl ? ;)

Żaden administrator nie będzie zniżał się do twojego poziomu i odpowiadał na słowne zaczepki.

Opublikowano

Żaden administrator nie będzie zniżał się do twojego poziomu i odpowiadał na słowne zaczepki.

Udawałeś że to twój 1 serwer... chłopie niech się każdy dowie:

SERWER ELDIA.PL = ANDRYW CZYLI ISHYA.PL, RANOS.PL ITD WSZYSTKIE TE GÓWNA KTÓRE STAŁY GÓRA MIESIĄC/DWA.

CHŁOP ZBIERA NA WAKACJE I CHCĘ ZAROBIĆ TYLE W TEMACIE, EDYTOWAŁ, GRAFIKĘ, MIASTA, PARĘ DROBNOSTEK I TO JEST JEGO CAŁY WKŁAD W TEN SERWER!

NIE POLECAM, NIE GRAJCIE PONIEWAŻ BĘDZIE TO CO NA RANOS NIE INTERESOWANIE SIĘ PO CZASIE SERWER = OFF. ;)

MIJAJĄ 5 MIECHÓW ANDRYW NOWY SERWER JAK NA RANOS MÓWILI:

Napisany 24 luty 2016 - 21:44

Bywalec MPC

• photo-thumb-1329960.jpg?_r=1423080375
  • ProUser
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 534 postów
  • GG:48342137
  • Lokacja:Gubin
  • Hobby:MyBB

Chyba kolejny serwer pro technika Andrewa umiera. :c

Zapewne już szykuje pliki pod nowy serwer.  xD

WŁAŚNIE WIDAĆ JAK NIE SZYKUJESZ NOWYCH PLIKÓW HAHA:

TWOJE SŁOWA KOLEGO!

#303 icon_share.png
post_offline.png Andryw
Napisany 25 luty 2016 - 01:00

Bywalec MPC

• photo-1406636.jpg?_r=1454446394
  • ProUser
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 543 postów

Azurin, 24 Lut 2016 - 23:44, napisał:snapback.png

Chyba kolejny serwer pro technika Andrewa umiera. :c

Zapewne już szykuje pliki pod nowy serwer.  xD

Aktualnie jeszcze nic nie umiera.

A plików nie szykuje bo w tym roku mam mature  :)

PS: pro technika Andrewa - no bez przesady, trochę się umie ale dzięki, że tak mnie oceniasz.

#318 icon_share.png
Napisany 03 maj 2016 - 15:33

MPC Popular User

• photo-thumb-1099035.png?_r=1466600567
  • Postmaker
  • bullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.pngbullet_black.png
  • 1264 postów

Nie polecam serwera bo Andryw... wiem jak było z tym starym jego serwerem.. 2 miesiące pobawił się zarobił i wywalone w tym czasie robił kolejny serwer czyli ten..

Opublikowano

Nic nie udawałem, że to mój pierwszy serwer :) Napisałem, że to nasz 1 serwer w takim składzie i że każdy ma już jakieś doświadczenie w tym zakresie.

Nie będę Ci więcej odpisywał bo to nie ma sensu, nawet Cię nie znam ale mniejsza, pisz sobie dalej te swoje głupoty.

PS: Dzięki za odświeżanie prezentacji.

Opublikowano

Nic nie udawałem, że to mój pierwszy serwer :) Napisałem, że to nasz 1 serwer w takim składzie i że każdy ma już jakieś doświadczenie w tym zakresie.

Nie będę Ci więcej odpisywał bo to nie ma sensu.

Chłopie pierdolisz że nie robisz nowych plików od Tevii, od Ranosa a co widzimy?

5/6 Serwer?

Typowy k***a Shaggy/Cannzas...

Chłopie zrozum że nie nadajesz się do prowadzenia serwera i tyle... Zawsze dostaniesz hejt za to że zamykasz serwer po 2 miechach i gówno się nim zajmujesz proste... ;)

2 Miechy tutaj zamknie będzie pierdolenie nie robię nic a za 5 miechów ujrzymy 7 serwer ANDRYWA! ;) PROSTE JAK PIERDOLENIE. ;)

Opublikowano

Dla wszystkich zainteresowanych, którzy pytali - można już doładowywać SM za pomocą PP, PSC i SMS, a przelewy pojawią się niebawem.

Opublikowano

Dla wszystkich zainteresowanych, którzy pytali - można już doładowywać SM za pomocą PP, PSC i SMS, a przelewy pojawią się niebawem.

I co zgarniecie hajs i za 2 miechy Andrew wyjebka w serwer kupi sobie nowe buty i za 4 miechy next serwer?  ^^  ^^

Nie będę Ci więcej odpisywał bo to nie ma sensu, nawet Cię nie znam ale mniejsza, pisz sobie dalej te swoje głupoty.

Ciekawe czemu nick zmieniłeś downie.. Co reputacja taką na jaką sobie zasłużyłeś nie pozwala aby wstawić prezentację z głównego konta prawda?

Nick dojebany prawie jak Andryw! :P

Opublikowano

I co zgarniecie hajs i za 2 miechy Andrew wyjebka w serwer kupi sobie nowe buty i za 4 miechy next serwer?  ^^  ^^

Ciekawe czemu nick zmieniłeś downie.. Co reputacja taką na jaką sobie zasłużyłeś nie pozwala aby wstawić prezentację z głównego konta prawda?

Nick dojebany prawie jak Andryw! :P

Jeśli nie chcesz możesz po prostu nie grac, a nie wylewać tutaj swój płacz.

Opublikowano

To ja się zapytam szaman healer zwiększenie ataku i leczenie xD Będzie warto ? Ile dają na g1-P ?

Tak ma zwiększone obie te umiejętności + zwiększone skalowanie przywołania błyskawicy z inta.

Opublikowano

Czopek. nie żeby coś ale przez takie komentarze jak Twój to dostaję nowotworu tęczówki, naprawdę. 

Co bo prawda boli? :P Haha, wiem że nie masz gdzie grać, dziś tylko to startuję i wejdziesz ja tylko uprzedziłem kto to jest. ;)

Opublikowano

Czy są przewidziane SM za znajdowanie błędów na becie przez te 3 dni? :)

Tak są ;p Dla najlepszych testerów, którzy zgłosili najwięcej błędów zostało wysłane PW na naszym forum z prośbą o podanie logintu do konta.

Tak są ;p Dla najlepszych testerów, którzy zgłosili najwięcej błędów zostało wysłane PW na naszym forum z prośbą o podanie logintu do konta.

Opublikowano

Czopek. nie żeby coś ale przez takie komentarze jak Twój to dostaję nowotworu tęczówki, naprawdę. 

Co bo prawda boli? :P Haha, wiem że nie masz gdzie grać, dziś tylko to startuję i wejdziesz ja tylko uprzedziłem kto to jest. ;)

Nie, że prawda boli tylko chodzi mi o to, który serwer teraz pod prezentacją na MPC nie jest hejtowany czy ktoś go powiązuje z innymi serwerami? Jeśli nawet robił "Andrew" te serwery to co Cię to boli. Nie chcesz grać to nie musisz, nie widzę żadnego przymusu do gry tutaj. Kto chce to wejdzie (: 

Opublikowano

IS nie jest drogi:

Kostium PERM- 635 SM

Fryza PERM- 635 SM \450 SM

Obroża PvP- 400 SM

Obroża Exp- 400 SM

Pet- w grze za Free

Wierzchowiec- w grze za Free

2070 SM - 42zł 

Opublikowano

Jest zmianka skilli? Jak tak to skąd i do którego lvla?

Start 18?

Jest ts?

Jest zmiana skilli do maxa lvl z IS.

Tak start 18:00.

ts3.eldia.pl 

Opublikowano

Przepraszam, nie tu się zapytałem tzn nie ten temat. :)

Chciałbym się zapytać jak jest z cenami w IS?

Ile kosztuje np PD albo % na yang na 1 dzień?

Kostium do expa?

Pierścienie do expa?

Opisz mi proszę, bo nie mam jak wejść w tej chwili na stronę serwerową.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Start 18?

Jest ts?

ts3.eldia.pl

Szkoda że tylko is ale widze że up napisał 42zl full is na stale :P

Są kupony sm?

Opublikowano

Co daje VIP na serverze?

Opublikowano

Start 18?

Jest ts?

ts3.eldia.pl

Są kupony sm?

Opublikowano

Start 18?

Jest ts?

ts3.eldia.pl

Są kupony sm?

Tak są kupony Sm.

Co daje VIP na serverze?

Będzie mógł wrzucać zdjęcia na stronę do galerii :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...