Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem na Wasze forum,patrze rekrutacja. Ciekawe ile z tych Tutorów,ma chociaż 3/4 levela i jest aktywna na forum,a nie tylko pisze podanie i elo.

Na serwerze grałem,i stwierdziłem że jak mam bodajże do 100 w av2 z takim expem expić to wyszedłem z serwera. Jest to Medium a nie Easy. Zła nazwa tematu.

Jedyne co mi się u Was podobało,to to,że Kamykami skille się robi jak na PL'u.

Schody zaczynają się od 150 lvl więc nie wiem czemu miałeś problem z wbiciem tego 100.. Wbicie 160 lvl jest ciężkie, nie wspominając nic o wbiciu 190 lvl i dalej.. Expiłeś z medalem i pd? 

Serwer się trzyma?

Jakoś się trzyma, ale brakuje ludzi.. 

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na Wasze forum,patrze rekrutacja. Ciekawe ile z tych Tutorów,ma chociaż 3/4 levela i jest aktywna na forum,a nie tylko pisze podanie i elo.

Na serwerze grałem,i stwierdziłem że jak mam bodajże do 100 w av2 z takim expem expić to wyszedłem z serwera. Jest to Medium a nie Easy. Zła nazwa tematu.

Schody zaczynają się od 150 lvl więc nie wiem czemu miałeś problem z wbiciem tego 100.. Wbicie 160 lvl jest ciężkie, nie wspominając nic o wbiciu 190 lvl i dalej.. Expiłeś z medalem i pd? 

Serwer się trzyma?

Nie dziwię się, że brakuje ludzi.

Mają totalnie gdzieś wszystko i wszystkich xD

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

No to fakt.. wbiłem 230 lvl i tyle.. pożegnałem server, przynajmniej póki nie zaczną się nim interesować..

Opublikowano

Serwer się trzyma?

Przynajmniej nie udostępniają IP swoich graczy/użytkowników... :lenny: :lenny: :lenny:

Na serwerze się przyjemnie gra, reklama obowiązkowa musi być bo graczy za dużo nie ma :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, że odświeżam ten syf, ale muszę.
Serwer upadł, czy jak? Administracja się rozpada? 
Została tam raptem jedna osoba? 
I to jaka.

Serwer poleciłabym dużo wcześniej, bo myślałam, że jest tam ogarnięta ekipa, która potrafi dogadywać się między sobą, ale jak widać nie do końca.
Plus może tutaj mi Hyzir wytłumaczysz za co dostałam bana na forum?
Weszłam sobie po miesiącu sprawdzić co tam się dzieje, jakiś użytkownik napisał "Dali by chociaż informację, że serwer będzie zamknięty i siema" zacytowałam "Serwer zamknięty, siema :D" - żartem - ale jak widać nie każdy ma dystans, dodatkowo mając rangę Vip - ex grafik.
No kto by w moje słowa uwierzył? Nikt.
Ale to nie o to mi się rozchodzi, bo edytowałeś mój post jak Ci się żywnie podoba zamiast go usunąć i wcisnąłeś mi jakieś tanie słowa w usta.
No przepraszam bardzo, ale tak się chyba nie powinno robić? 
Stworzyłam konto do odwołania od NIESŁUSZNIE nadanego bana i zablokowałeś mi to konto, znowu NIESŁUSZNIE i dodałeś ode mnie

ApCi6nv.png

To już jest szczyt szczytów, na prawdę.
Nie polecam i kilka słów od administratora

kuwUtWB.png

Nigdy nic nie jest naszą winą. 
To dlaczego zostałeś sam jak palec?

Bez odbioru.

Opublikowano

23. Prezentacje nieaktywne 7 dni zostaną zamknięte, po upływie następnych 7 dniu prezentacja zostanie wyrzucona do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...