Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://youtu.be/lYD3l2UB9nc dla ułatwienia gry :D

Serwera nie polecam

Do ułatwienia gry... Tam jest DMG hack który nie działa a mh sie odpala 10 minut.

@Hyzir ja mam pytanko o ten drop... Na mapie 100 zbiłem ok 20-30 metków i ulepszyłem jedynie zbroje do +4... Troche przesada nie?

2 sprawa trzeba robić dropy bo jak sie wyexpi to potem nie ma dropu ale o tym już pisałeś.

Ogarnij troche ten drop z metków bo one są bez użyteczne. Na ulepszenie itemu na +6 jest potrzebne 20 a z metka leci po 5 + pali w c**j.

Ogarnij troche ten drop albo daj 100%.

Opublikowano

Serwera nie polecam

Do ułatwienia gry... Tam jest DMG hack który nie działa a mh sie odpala 10 minut.

@Hyzir ja mam pytanko o ten drop... Na mapie 100 zbiłem ok 20-30 metków i ulepszyłem jedynie zbroje do +4... Troche przesada nie?

2 sprawa trzeba robić dropy bo jak sie wyexpi to potem nie ma dropu ale o tym już pisałeś.

Ogarnij troche ten drop z metków bo one są bez użyteczne. Na ulepszenie itemu na +6 jest potrzebne 20 a z metka leci po 5 + pali w c**j.

Z tymi dropami to chyba cie pojebało, jest bardzo dobrze że tak jest, bo inaczej to byłoby c*****o, taki max lvl chodzi po mapce 100lv i wszystko zbija, i małe lvl gówno dropną..dropcie na bieżąco i będzie dobrze.

Opublikowano

Serwera nie polecam

Z tymi dropami to chyba cie pojebało, jest bardzo dobrze że tak jest, bo inaczej to byłoby c*****o, taki max lvl chodzi po mapce 100lv i wszystko zbija, i małe lvl gówno dropną..dropcie na bieżąco i będzie dobrze.

No dobrze ale gościu żeby tu ex zrobić trzeba isć z 200 razy na bossa a i tak go bijesz w 6-7 osób... dlatego trzeba chodzić o 4-5 rano a caly dzien co robić? Expić nie można bo za duży lvl i dropa nie będzie, metki są tak nie opłacalne że nwm po co one wgl na mapach są to już chyba 5-6 serwer który jest easy. No teraz żeby ulepszyć item na +8 musiałem iść 6razy na berana... 

wgl bossa sie bije 5x krócej niż metka na tej mapie a drop jest 5x słabszy jaki to ma sens?

Opublikowano

Serwera nie polecam

Ulepszacze +1/6 dropi się z bossów na danej mapce. Metiny możesz bić miedzy respem bossa lub expiąc

Opublikowano

Serwera nie polecam

Ulepszacze +1/6 dropi się z bossów na danej mapce. Metiny możesz bić miedzy respem bossa lub expiąc

Na danej mapie expi sie 30lvli te 30 lvli wbija sie max 1h :P

Boss respi sie ok 10 minut...

Bossa muszę zbić z 50 razy.

Metek respi sie nwm co ok 5 min a mam nie po 5 a po może 3 ulepy z rękawiczką.

Żeby zrobić 1 set eq trzeba siedzieć do 4-5 rano na bossach.

Wy na tej becie wgl sprawdzaliście drop z metków? Po co one wgl są na tych mapach?

Kolejny serwer który jest easy tylko z nazwy  xD

Opublikowano

To jest server easy a nie 4fun żeby mieć wszystko podane na tacy. Ludzie, wysilcie sie troche. Jakby po jednym pójściu na bossa miało lecieć tyle ulepek żeby zrobić całe eq na 200 lvl to lepiej by było już dać je do sklepu za 0 yang. To samo zmianki, jest ok. Chcecie mieć eq na wszystko to sie wysilcie a nie kupicie 999 zbrojek i zaczniecie je sobie mixować wszystkie nieskończoną zmianką na bsie żeby mieć po 20 perfectów w 30 minut. Nie ten typ servera. Jest dobrze jak jest bo przynajmniej jakaś rywalizacja, nie tak łatwo będzie o perfect eq jak na serverach z nieskończonymi zmiankami

Opublikowano

To jest server easy a nie 4fun żeby mieć wszystko podane na tacy. Ludzie, wysilcie sie troche. Jakby po jednym pójściu na bossa miało lecieć tyle ulepek żeby zrobić całe eq na 200 lvl to lepiej by było już dać je do sklepu za 0 yang. To samo zmianki, jest ok. Chcecie mieć eq na wszystko to sie wysilcie a nie kupicie 999 zbrojek i zaczniecie je sobie mixować wszystkie nieskończoną zmianką na bsie żeby mieć po 20 perfectów w 30 minut. Nie ten typ servera. Jest dobrze jak jest bo przynajmniej jakaś rywalizacja, nie tak łatwo będzie o perfect eq jak na serverach z nieskończonymi zmiankami

jprdl ale mi chodzi o polepszenie dropu z metków które nie dość że mają w c**j hp to drop z nich żaden bo co mi po tym że z 1 metka lecą czasem po 3 ulepy a na całe eq muszę mieć ok 600-700? Po co są metki na tej mapie? Albo niech dodadzą jeszcze po 2-3 repsów bossów i 6ch i wyj3bią te metki bo i tak nikt tego nie bije.

Opublikowano

Serwera nie polecam

Na danej mapie expi sie 30lvli te 30 lvli wbija sie max 1h :P

Boss respi sie ok 10 minut...

Bossa muszę zbić z 50 razy.

Metek respi sie nwm co ok 5 min a mam nie po 5 a po może 3 ulepy z rękawiczką.

Żeby zrobić 1 set eq trzeba siedzieć do 4-5 rano na bossach.

Wy na tej becie wgl sprawdzaliście drop z metków? Po co one wgl są na tych mapach?

Kolejny serwer który jest easy tylko z nazwy  xD

Czytając ten post zastanowiłem się czy gramy na tym samym serwerze.

Opublikowano

1. Co daje VIP?

2. Czemu w Paypalu za 50 zł jest 2500 SM i 100 Dni Vipa, a w przelewie za 50 zł 2676 SM i 40 Dni Vipa? Trochę dziwne przeliczenie... 

Moim zdaniem w IS jest za dużo rzeczy które dają dużą przewagę w grze (PVP, PVE) 

Opublikowano

1. Co daje VIP?

2. Czemu w Paypalu za 50 zł jest 2500 SM i 100 Dni Vipa, a w przelewie za 50 zł 2676 SM i 40 Dni Vipa? Trochę dziwne przeliczenie... 

Moim zdaniem w IS jest za dużo rzeczy które dają dużą przewagę w grze (PVP, PVE) 

w Is za dużo rzeczy niby jakie daja dużą przewagę ? oO

Opublikowano

a nagrody z ox to bez użyteczne perly i drop z 1 wiedzmy :P

Zwycięzcy dostali SM :) (5 osóB)

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Zwycięzcy dostali SM :) (5 osó B)

Polepszycie lekko drop z metków? Nie sądzisz że to troche śmieszne że potrzeba po 500+ ulep a dropią po 3?

Albo dodajcie jeszcze 6 ch i z 2 respy więcej bossów.

Bonusy gildii działają typu drop za 5kk na 12h?

Będzie jakaś przerwa w nocy/rano?

Opublikowano

Zwycięzcy dostali SM :) (5 osó B)

Polepszycie lekko drop z metków? Nie sądzisz że to troche śmieszne że potrzeba po 500+ ulep a dropią po 3?

Albo dodajcie jeszcze 6 ch i z 2 respy więcej bossów.

Bonusy gildii działają typu drop za 5kk na 12h?

Będzie jakaś przerwa w nocy/rano?

Bonusy gildi działają, rano planowana jest przerwa jak wszystko zrobię na czas,

9878314696279361524524.png

Opublikowano

Witam, to znowu ja, spatchowałem klienta lecz dalej nie działa mi ta rozdzielczośc, nie mam pojęcia czy dacie rady coś dalej z tym zrobić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedy lagi ogarniecie ?

@Edit

Jak już startujecie to ogarnijcie maszyne a nie jakiś agregat który stoi w ogródku 

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...