Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, beta przeszła jak najbardziej po myśli administracji, wszystkie błędy znalezione na becie zostały poprawione

Aktualnie sprawdzamy jeszcze raz czy te błędy występują ;) myślę, że dziś o 5:00 serwer będzie już sprawdzony w 100%

Jak najbardziej polecam, ale jestem ciekawe jutrzejszego startu:P

Dzięki za miłe słowa ;]

9878314696279361524524.png

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no, myślałem, że po wielu latach gry w metina nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć a tu niespodzianka. Widać ogrom pracy włożonej w serwer, być może w wolnej chwili zagram. Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Serwer można polecić,administracja się stara, prezentacja trochę taka rozwinięta za bardzo, reklamy są porobione, więc będą tłumy.

Opublikowano

No no, myślałem, że po wielu latach gry w metina nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć a tu niespodzianka. Widać ogrom pracy włożonej w serwer, być może w wolnej chwili zagram. Powodzenia na starcie.

Dzięki :)

Macie już jakąś reklamę w planach w postaci serii u yt?

Aktualnie jesteśmy wstępnie dogadani z AdasBambi. Oczywiście zamierzamy załatwić kolejne serie, ale to już po starcie :)

Serwer można polecić,administracja się stara, prezentacja trochę taka rozwinięta za bardzo, reklamy są porobione, więc będą tłumy.

Staramy się jak możemy ;]

Opublikowano

Skille można jakoś zmienić?

Tak jest dostępny Zwój Zmiany Profesji (należy tylko pamiętać, że nie można zmienić wybieranej na 50 poziomie smoczej drogi).

Pozdrawiam

Opublikowano

Okej, pobrane, zarejestrowane konto. Teraz tylko czekać na start. Możecie dać jakieś raty na początku ;) Jeżeli serwer będzie okej, i większosć bugów zostanie wyeliminowana to postaram się ściągnąć kolegów ;-)

I wielka prośba do Administracji, jeżeli IS będzie to niech będą jakieś przystępne ceny, wiem że postawienie serwera kosztuje no ale nie każdy jak wiadomo sra kasą ;P. I również niech część, a najlepiej większość przedmiotów w IS jest dostępna w grze, po przejściu jakiejś misji czy cuś, grając na serwerze " Vesteris " z którego zrezygnowałem zwój zmiany nicku kosztował bodajże 2000 sm czyli 150-200 zł, a to już szaleństwo ;x

Opublikowano

Okej, pobrane, zarejestrowane konto. Teraz tylko czekać na start. Możecie dać jakieś raty na początku ;) Jeżeli serwer będzie okej, i większosć bugów zostanie wyeliminowana to postaram się ściągnąć kolegów ;-)

I wielka prośba do Administracji, jeżeli IS będzie to niech będą jakieś przystępne ceny, wiem że postawienie serwera kosztuje no ale nie każdy jak wiadomo sra kasą ;P. I również niech część, a najlepiej większość przedmiotów w IS jest dostępna w grze, po przejściu jakiejś misji czy cuś, grając na serwerze " Vesteris " z którego zrezygnowałem zwój zmiany nicku kosztował bodajże 2000 sm czyli 150-200 zł, a to już szaleństwo ;x

Większość bugów została wyeliminowana na becie (taką mamy nadzieję). Rat na początku nie będzie bo to by było bez sensu. W IS będą przystępne ceny, na pewno nie takie jak podałeś w przykładzie :D

Opublikowano

Jeszcze zapytam o jedną rzecz, grając na serwerach doświadczałem ataków DDos na nie, przez co uniemożliwiało to przez pare godzin grę, czy Wasz serwer został w jakiś sposób zabezpieczony przed tym ?

Opublikowano

Jeszcze zapytam o jedną rzecz, grając na serwerach doświadczałem ataków DDos na nie, przez co uniemożliwiało to przez pare godzin grę, czy Wasz serwer został w jakiś sposób zabezpieczony przed tym ?

Przed tego typu atakami nie da się w 100% zabezpieczyć, ale mamy oczywiście przygotowane odpowiednie zabezpieczenia. Wątpię aby serwer gry nie działał przez kilka godzin. Bardziej problematyczne są dla nas ataki na stronę więc najlepiej po prostu wcześniej założyć konto :)

Opublikowano

W sumie to nie wiem czym ludzie sie tak podniecaja, bo prezentacja standardowa (w jednym miejscu odnosze wrazenie, ze Wam sie obrazek zdublowal), ale moze zeby to zauwazyc trzeba bylo byc na becie. Stracilem juz wiare w metina, dlatego wiele sie nie spodziewam (zwlaszcza jezeli chodzi o czas istnienia serwera :yay: ), ale wbic mozna, moze sie milo zaskocze, powodzenia :)

Opublikowano

W sumie to nie wiem czym ludzie sie tak podniecaja, bo prezentacja standardowa (w jednym miejscu odnosze wrazenie, ze Wam sie obrazek zdublowal), ale moze zeby to zauwazyc trzeba bylo byc na becie. Stracilem juz wiare w metina, dlatego wiele sie nie spodziewam (zwlaszcza jezeli chodzi o czas istnienia serwera :yay: ), ale wbic mozna, moze sie milo zaskocze, powodzenia :)

Wejdź, a się nie zawiedziesz :)

Kiedy beda platnosci juz widoczne ( ceny oraz ilsoc sm ) 

Przed startem będą, spokojnie :)

Jakie bonusy mozna dawac do fryzur oraz kostiumów ? 

wchodzą 2 z tych wybranych:

-siła
-inta
-wital
-zręka
-kryt
-szycie
-ludzie
-potowry
-atak
-obrona
-szybkość ataku
-szybkość ruchu

Opublikowano

Wszyscy tam mówią, a tylko na jednym serwerze miałem okazję grać dłuższy czas mogąc skupić się na bawieniu z innymi a nie na robieniu eq ._.

I takie pytanie. jak wygląda to z tymi zmiankami skilli? dostępne tylko w ISie, czy lootają też w grze będzie można sobie robić na przemian tydzień WP i tydzień BM? (po cholerę w ogóle ludzie zabierali się za ruszanie tego, dawno temu na każdym serwerze dawało się zmieniać bez problemu a teraz ludziom odwaliło z blokowaniem tej zacnej opcji)

EDIT: Wlasnie, 4kd przypadkiem nie bedzie mozna wkladac do broni? :)

Opublikowano

Że tak zapytam , bronie 75 z szkat rippera czy bezposrednio z niego  ? :)

oraz z ktorego dzwonka sie robi do pvp ;)

Bezpośrednio z bossa, co do dzwonka to z nieba i ziemi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...