Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i się udało złamali cały kod oficjalnie napisali na Twitterze ;)

Password is: LolHowTheFKuGUYSdOIT845

Enjoy Unknown6 bug fix! all botters and map makers

Czekamy na aktualizacje botów :)

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a na live aktualizacji napisali co innego

After a productive day and impromptu teamwork by the community developers; out of remaining unknown new portions of the requests, we have discovered how to generate 3. The remaining request is understood, so we should have a request generator working; this is the next major milestone to completing the API. This does not mean a fix will be available in the immediate future. This simply means the team has made great progress. Technical details will follow and there will be a write up, for now we have unlocked the channel and are back in swing.

Opublikowano

Dziś o 00:33 to jest godzine temu? :O

jestem w ich servie na discordzie+live mam włączone na reddit.

ale faktycznie na twitterze podali 20 min temu info ze zlamali kod...

cos tu smierdzi, moze ktos podmienil link do tego twittera?

Opublikowano

Nie podmienił twitter ten jest z live moze po prostu tak sie podjarali ze zapomnieli dodać ? xD nie no żartuje na pewno pokaże sie na live lada chwila spokojnie juz myśle kilkanaście godzin i wszystko bedzie działać :)

Opublikowano

No i się udało złamali cały kod oficjalnie napisali na Twitterze ;)

Password is: LolHowTheFKuGUYSdOIT845

Enjoy Unknown6 bug fix! all botters and map makers

Czekamy na aktualizacje botów :)

Człowieku, nie rozsiewaj bzdur bo to nawet śmieszne nie jest...

Od kiedy w szyfrowaniu są jakieś hasła i od kiedy ktoś ustawia hasło "LOL HOW THE FKU GUYS DO IT 845" :>?

Rozsiewasz g**no burzę niepotrzebnie.. idź być fajnym gdzie indziej.

Dowód ze udało się

vimeo.com/177707135

Żaden dowód... taki program jaki on sobie tam uruchomił to mogę napisać w C++ i nagrać taki sam film...

Oczekujemy oficjalnych informacji z reddita : https://www.reddit.com/live/xdkgkncepvcq/

Opublikowano

Powiem szczerze że jak na razie wczoraj na Noxie latałem i spoczko nawet było, nie wszystkie kordy pokemonów się zgadzały ale i tak było nieźle. 

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Powiem szczerze że jak na razie wczoraj na Noxie latałem i spoczko nawet było, nie wszystkie kordy pokemonów się zgadzały ale i tak było nieźle.

Fajnie ze Ci nic działa bo ja mam lagi w chu

Opublikowano

Ja też mam lagi na Noxie. Pobrałem BlueStacks i wszystko śmiga, tylko troszkę gorzej w Central Parku, spróbuj sobie.

Opublikowano

No ja na szczeście nie mam lagów. Dobry komp więc nie powinno być problemów :P Gorzej z chodzeniem bo nie wiem czy sygnału GPS nie umie utrzymać czy co i postać skacze co chwila z miejsca na miejsce jak bym chciał przejść.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Ja też mam lagi na Noxie. Pobrałem BlueStacks i wszystko śmiga, tylko troszkę gorzej w Central Parku, spróbuj sobie.

własnie na bluestakcus mam taki problem ze jak odpalam przez lucky patcher fake gpsa to wyskakuje enable mock locations a nie mam tego w ustawieniach dewepolerskich..

Opublikowano

własnie na bluestakcus mam taki problem ze jak odpalam przez lucky patcher fake gpsa to wyskakuje enable mock locations a nie mam tego w ustawieniach dewepolerskich..

Włączyłeś "Expert Mode" w ustawieniach FakeGPS?

Opublikowano

No tyle to i ja zdążyłem zauważyć ale czym jest to spowodowane i czy będzie to długo trwało :D

A może byś k***a przeczytał posty zamiast zaśmiecać temat?

Opublikowano

@up mnie uprzedził :'-(

ale tak mógłbyś poczytać temat

boty są offline bo są jakieś nowe zabezpieczenia naszych kochanych pokemonów, z tego co wyczytałem mają niedługo ruszyć ale jakos w to nie wierzę.

Opublikowano

mi tam tylko ten kompas potrzebny bo daje frajde z gry (siedzisz w domu - powiadomienie Blastoise 400m, Południe, 3 minuty i rura na polowanie :D), reszte niech sobie blokują. Bez kompasu to jest chodzenie po omacku. Żałuje że bardziej nie wykorzystałem kompasu jak działał.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi tam tylko ten kompas potrzebny bo daje frajde z gry (siedzisz w domu - powiadomienie Blastoise 400m, Południe, 3 minuty i rura na polowanie :D), reszte niech sobie blokują. Bez kompasu to jest chodzenie po omacku. Żałuje że bardziej nie wykorzystałem kompasu jak działał.

Jaki kompas?

Opublikowano

Jaki kompas?

compass for pokemon go (beta)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...