Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A małe pytanie boty nie działają a dlaczego działa NOX i śmigam po całym świecie. Przecież też przerzucam lokalizacje tylko że muszę być przed kompem. Ciekawe czy uda mi się zaraz uruchomić NOX na PS3 to byłaby bardzo ciekawa rozgrywka dopiero teraz wpadłem na ten pomysł.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3901814703372581530308.png

Screen LIVE!!!!!

Jednak jakiś boot działa.

Opublikowano

A małe pytanie boty nie działają a dlaczego działa NOX i śmigam po całym świecie. Przecież też przerzucam lokalizacje tylko że muszę być przed kompem. Ciekawe czy uda mi się zaraz uruchomić NOX na PS3 to byłaby bardzo ciekawa rozgrywka dopiero teraz wpadłem na ten pomysł.

Screen LIVE!!!!!

A więc twierdzisz że nox to bot?
Opublikowano

Screen LIVE!!!!!

daj dilera bo nie ogarniam

@reddit kiepska sprawa

GMT +1, 19:30 - One step closer to fully determining the input.

ill do another update in an hour, no huge advancements I am seeing so far :(

Opublikowano

jeśli w tym momencie mogę łapać poksy w dobrych lokalizacjach to tak. 

Ok ale o Noxie to każdy wiedział od dawna i dobrze wie że teraz też można z niego korzystać 

Opublikowano

bez siania zbędnej paniki poproszę ;)

panika? ja widzę same zalety. Sprzedam konta drożej za jakiś czas. Mam nadzieję że boty nie wrócą.

white pride world wide

Opublikowano

bez siania zbędnej paniki poproszę ;)

panika? ja widzę same zalety. Sprzedam konta drożej za jakiś czas. Mam nadzieję że boty nie wrócą.

Teraz taki pewny siebie, a jak będzie fala banów to pewnie z płaczem przyjdziesz, bo nie sprzedasz takiego 30lvl.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Co z tymi botami , bo mi jakiś zbocony chujek z dragonitem 3k cp obsadza gymy . Musze mu pokazać kto rządzi na dzielni.

Trzeba było być koxem przed a nie jak trzeba :P 

NAC inc xD

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Co z tymi botami , bo mi jakiś zbocony chujek z dragonitem 3k cp obsadza gymy . Musze mu pokazać kto rządzi na dzielni.

NAC inc xD

Haha chciałem wszystko delikatnie stopniowo robić żeby nie było że dwa dni wcześniej biłem się Magicarpiem 700 Cp a teraz wychodze z Laprasem 2 k . Ale widzę że jak wszystko wróci do normy to nie ma co się p******** tylko trzeba się wykoksić odrazu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czy ten gym nie jest czasami na Bliżynie  koło zameczku ???

Opublikowano

NAC inc xD

Haha chciałem wszystko delikatnie stopniowo robić żeby nie było że dwa dni wcześniej biłem się Magicarpiem 700 Cp a teraz wychodze z Laprasem 2 k . Ale widzę że jak wszystko wróci do normy to nie ma co się p******** tylko trzeba się wykoksić odrazu.

Zgodzę się z kolegą wyżej, trzeba młócić jak tylko będzie okazja. Jest jeszcze opcja wykupienia bota za 17 zł na miesiąc. Niby cały miesiąc może wbijać i łapać epickie pokemony. Ale tak jak już mówiłem trzeba napierdalać.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Nieee mój jest w Józefowie koło Otwocka . Ale daje sobie łape uciąć że gość też boci, bo wszyscy w koło wsadzali jakieś gówniaki po 700 cp a ten wyskoczył z dragonitem 3k . A myślałem że tylko ja jestem taki cwany :(

NAC inc xD

Zgodzę się z kolegą wyżej, trzeba młócić jak tylko będzie okazja. Jest jeszcze opcja wykupienia bota za 17 zł na miesiąc. Niby cały miesiąc może wbijać i łapać epickie pokemony. Ale tak jak już mówiłem trzeba napierdalać.

Nie no szanujmy się to tak jak z seksem , ten za darmo smakuje dużo lepiej niż za który trzeba płacić . Z resztą wystarczy że wydaje majątek na wahe jeżdząc po mieście jak debil w koło :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NAC inc xD

Nie mozna miec magikarpa z 700 cp :D

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

Na mózg Ci i tak nie wystarczy xD

Opublikowano

Nie zdziwcie się jak zaraz nam konta po zablokują w tym wszystkim chodzi o kod Uknow6 który po prostu z clienta Pokemon go 0.31.0 wysyła prawidłowe wartości już na starszej wersji nie wejdziecie np 0.29v nie wejdziecie do gry pokaże wam się Aktualizacja. Ninantic ma jeszcze jedną gre Ingress opartą podobnie jak pokemon go i co zrobiło ? sprawdziło konta i zablokowało 99% osób którzy mieli boty. Z tego co wiem ludzie kminią jak ten kod obejść, znalezć odpowiednie wartości ale to jest skomplikowane trzeba wszystko dokładnie ogarnać działać może i będzie działać ale czy konta nam zostaną to nie wiem bo tego jest coraz więcej z dnia na dzień coraz więcej osób z tego korzysta. Kiedyś padały serwery teraz widzicie już nie aż tak teraz jest problem z botami zobaczymy jak to będzie ale skoro gra jest top 1 na świecie to swoich ludzi też muszą mieć żeby to ogarnąć.

Opublikowano

No 17 zł to nie majątek :P Ale w sumie na miesiąc, pytanie czy działa. Juz kupowałem u nich boty do innych gier i byłem zadowolony bardzo :) 

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Nieee mój jest w Józefowie koło Otwocka . Ale daje sobie łape uciąć że gość też boci, bo wszyscy w koło wsadzali jakieś gówniaki po 700 cp a ten wyskoczył z dragonitem 3k . A myślałem że tylko ja jestem taki cwany :(

NAC inc xD

Nie no szanujmy się to tak jak z seksem , ten za darmo smakuje dużo lepiej niż za który trzeba płacić . Z resztą wystarczy że wydaje majątek na wahe jeżdząc po mieście jak debil w koło :D

a to sorka bo ja u nas własnie takim dragonite 3k cp podbiłem gym  i u nas są sami z czerwonych a ja z niebieskich i gym  jest ciągle mój i sie all wkur...a

Opublikowano

Nie zdziwcie się jak zaraz nam konta po zablokują w tym wszystkim chodzi o kod Uknow6 który po prostu z clienta Pokemon go 0.31.0 wysyła prawidłowe wartości już na starszej wersji nie wejdziecie np 0.29v nie wejdziecie do gry pokaże wam się Aktualizacja. Ninantic ma jeszcze jedną gre Ingress opartą podobnie jak pokemon go i co zrobiło ? sprawdziło konta i zablokowało 99% osób którzy mieli boty. Z tego co wiem ludzie kminią jak ten kod obejść, znalezć odpowiednie wartości ale to jest skomplikowane trzeba wszystko dokładnie ogarnać działać może i będzie działać ale czy konta nam zostaną to nie wiem bo tego jest coraz więcej z dnia na dzień coraz więcej osób z tego korzysta. Kiedyś padały serwery teraz widzicie już nie aż tak teraz jest problem z botami zobaczymy jak to będzie ale skoro gra jest top 1 na świecie to swoich ludzi też muszą mieć żeby to ogarnąć.

Wszystko jest do obejścia... nawet zabezpieczenia banków szyfrowane w 512 bitach :)

Kwestia czasu i sposobu... znam grę w której boty to była plaga i non-stop sypały się bany, ale jak ktoś używał bota z głową... no to wtedy miał same zyski i blokady nigdy nie dostał ;)

Boty co prawda zostały usunięte po czasie (multiboty które pozwalały na bardzo wiele) ale pozostały zwykłe, proste - których nie dało się usunąć... a cała walka trwała może z 5 lat :)

@DarwoR - Zgadza się :)

Opublikowano

Wszystko jest do obejścia... nawet zabezpieczenia banków szyfrowane w 512 bitach :)

Kwestia czasu i sposobu... znam grę w której boty to była plaga i non-stop sypały się bany, ale jak ktoś używał bota z głową... no to wtedy miał same zyski i blokady nigdy nie dostał ;)

Boty co prawda zostały usunięte po czasie (multiboty które pozwalały na bardzo wiele) ale pozostały zwykłe, proste - których nie dało się usunąć... a cała walka trwała może z 5 lat :)

Czyżby darkorbit o której mówisz?

Co do topicu to sądze, że boty wrócą za pare godzin kto obserwuje reddita ten wie

Opublikowano

NAC inc xD

No to niezły magikarp 700cp xD na 39lvl mialem max 231cp, wiec gosciu chyba mial z 120lvl pewnie co? "Bo pewnie od razu wykoksil"

Opublikowano

Pokespawny juz działają w sensie strony z kordami bynajmniej moja z której korzystam.

To zapodawaj link to dorzucę do listy.

To tyczy się każdego.. jak macie jakieś DOBRE strony z lokalizacją poksów czy jakieś boty (w przyszłości) to dawać linki - wrzucę do głównego postu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...