Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o zaprzestanie dyskusji na temat : "Do du*y te boty" "I tak Was zbanują" i tego podobnych...

Wątek jest stworzony do dyskusji na temat działania botów (ich aktualnych statusów) oraz dyskusji z tym w większej / mniejszej mierze związanych.

Także zacznijmy pisać na temat :)

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie to że pokezz jest online to ok, tylko czy te coordy są dobre ?? ja sprawdziłem kilka i anie jednego z tych pokemonów tam nie dopadłem

mi pokazywało jak na noxie robiłem ale odrazu dawalo mi softbana za tele

OIE6isU.png

Opublikowano

Czym próbowałeś łapać?

Wbijałem coordy na Noxie i Bluestacku, latałem biegałem wokoło tych lokalizacji i nic

Panowie to że pokezz jest online to ok, tylko czy te coordy są dobre ?? ja sprawdziłem kilka i anie jednego z tych pokemonów tam nie dopadłem

To robisz tak, wklepujesz coordy jak tylko sie pojawią na stronie czyli masz jakieś 400~500 sec, jeśli w pobliżu jest pokestop to zdążysz zdjąć bana i złapać pokemona

Opublikowano

Czym próbowałeś łapać?

Wbijałem coordy na Noxie i Bluestacku, latałem biegałem wokoło tych lokalizacji i nic

To robisz tak, wklepujesz coordy jak tylko sie pojawią na stronie czyli masz jakieś 400~500 sec, jeśli w pobliżu jest pokestop to zdążysz zdjąć bana i złapać pokemona

Jest na to metoda aby nie dostać bana i łapać poki za pomocą zmiany lokalizacji na noxie :)

1. Zapisujesz swoją aktualną lokalizację w notatniku.

2. Zmieniasz lokalizację na nową tam gdzie chcesz złapać poka.

3. Jak już zmieni lokalizację i pokaże się pokemon to nie ruszasz się klikasz tylko w pokemona.

4. NAJWAŻNIEJSZY PUNK: Jak klikniesz w pokemona nic nie robisz (nie możesz nic w tej chwili zrobić w aplikacji pokemon) zmieniasz swoją pozycję na tą co została zapisana w notatniku.

5. Jak już lokalizacja została zmieniona/potwierdzona to można normalnie łapać pokemona.

6. Metoda sprawdzona na wielu kontach nie dostaje się za to softbana o ile będziecie przestrzegać tych kroków, wiem że może jest to męcząca metoda ale tym sposobem łapiecie co chcecie. :] Pozdrawiam

Opublikowano

najnowsza informacja:
GMT +1, 17:00 - We have fully confirmed the earlier mentioned field of the input. Everyone is in a good mood, we're making progress.

Opublikowano

Chyba możemy zakończyć spór dotyczący działania strony pokezz, bo jak widzicie po teleportowaniu się na koordy pierwszego pokemona z listy (zawsze tak robię, tak bezpieczniej i pewniej) rzeczywiście się on tam znajduje. Dodatkowo pokazałem jak się tepać bez bana, przyjrzyjcie się:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Właśnie sprawdzę jak to się ma do tego wszystkiego, zobaczę czy śmiga ;))

@Edit: Powiem szczerze jestem bardzo mile zaskoczony :D Czasami poksy nie zgadzają się z tych stron które jeszcze działają ale i tak dzięki temu zdobyłem parę tych których mi brakowało :D

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

PokeSniper niby działa ale nie łapie poków z pokezz ale jak wpisze koordynaty sam w fona to się okazuje, że jednak tam są. Większość lokalizacji jest dobra na pokezzie 

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...