Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co chwile softy na necro..

Niantic jakas blokade musialo wprowadzic.

Ps. Nie tyle co soft bo poprostu znikaja mi pokestopy tylko bot to wykrywa jako softban ;/

Opublikowano

Co chwile softy na necro..

Niantic jakas blokade musialo wprowadzic.

Ps. Nie tyle co soft bo poprostu znikaja mi pokestopy tylko bot to wykrywa jako softban ;/

U mnie NecroBot miał małe problemy na początku i w sumie musiałem ręcznie pobierać każdą zaktualizowaną wersję (aktualnie 0.7.6) pobierz więc aktualną wersję z tego linku i daj znać czy zaczął działać.

Co ciekawe nie działa strona pokesnipers.com, początkowo nie działał także bot PokeSnipers ale teraz odzyskał sprawność i działa elegancko (nawet autosniper) 

EDIT: Okazuje się, że działanie autosniper było tylko chwilowe i w wyniku braku odpowiedzi ze strony pokesnipers.com z której bierze koordy pokemonów zaprzestał pracy

Opublikowano

Hello guys,

ktoś jeszcze dostał, jak podejrzewam, bana niedawno? Nie widzę pokestopów/pokemonów na bluestacks, necrobot, pokesniper więc podejrzewam że to ban. Co myślicie? xD

Opublikowano

dzieje się tak chyba jak skacze się po lokalizacjach. Ja jak ręcznie w necro zmieniałem lokalizację biegając za pokemonami to po 40 minutach wszystko padło na około 12h. poczekaj może ruszy.

Opublikowano

Działa wam ta strona: https://www.pokeadvisor.com/

?

Jest w ogóle na dzień dzisiejszy graficzny bot w którym mogę sam sobie decydować które Pokemony chce dać do ewolucji?

Mi od wczoraj mniej więcej od godziny 23 nie działa

A znasz może podobne strony ?

Opublikowano

Nie zauważyliście że wszystkie boty wariują? Pokebuddy nie łapie pokemonów, necro swiruje, pokesniper łapie raz na 100 odpalilem autosnipera to w 30min 2 pokemony. Strona pokezz tak samo pokemony się nie odświeżają pokazuje się czas na - nie wiem czy tykjo ja tak mam ale widzę coraz więcej osób tak ma z tego co mi się wydaje (przypuszczam) Ninantic znowu coś wymyślił i wdraża to w życie tak samo było przedtem wszystko wariowało a okazało się że nowe api

Opublikowano

Ja jechałem teraz na Necro i jak o 16 zapuściłem bota to przed chwilą wyłączyłem. Od 1 poziomu wbił 20. Wszystkie pokestopy zaliczyło i pokemony.

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Nowa aktualizacja 0.33.

Co nowego ?

Zmiana nicku

Radar trawa 

GPS 

Tracking:
- Now shows grass behind a Pokemon
- Nearby now reads as Sightings.
Misc:
- You can only change your nickname ONCE after that, you will not be able to change it anymore.
- iOS Batery Saver is NOW BACK!
- Swiping seems smoother now. [CREDIT: /u/Lockenshade]
- Nice, Great, Awesome Throw bonuses are now back.
- When you go too fast, there will be a dialog that will read as "You're Going to fast! Pokemon GO should not be played while driving." Includes a option that reads "I'm a passenger." SOURCE:
Opublikowano

Cholera pozostawiłem pokebot ninja na nockę i patrze teraz ze nie mam nic. został mi sam LVL pokemony 0/250 jajka 0/9 i przedmioty 0/250 wiecie coś na ten temat?

Edit.

Nie ważne przelogowałem się i coś się musiało zepsuć bo jest jak powinno, tylko wydaje mi się że pokebot i pokebuddy coś nie do konta działa

b_560_95_1.png

Opublikowano

Znowu boty off ?

Nie sądzę, czemu miałyby być off?

Necro bot i

[15:42:47] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:42:48] (ATTENTION) No usable PokeStops found in your area. Is your maximum distance too small?

[15:42:50] (UPDATE) [Evolves] Potential Evolves: 1

[15:42:50] (UPDATE) Waiting to evolve 1 Pokemon once 5 more are caught! (115/120 for 50% inventory)

[15:42:50] (INFO) No Incense Available

[15:42:50] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:42:52] (INFO) Amount of Pokemon Seen: 137/151, Amount of Pokemon Caught: 135/151

[15:42:59] (ATTENTION) No usable PokeStops found in your area. Is your maximum distance too small?

[15:42:59] (UPDATE) [Evolves] Potential Evolves: 1

[15:42:59] (UPDATE) Waiting to evolve 1 Pokemon once 5 more are caught! (115/120 for 50% inventory)

[15:42:59] (INFO) No Incense Available

[15:43:00] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:43:01] (INFO) Amount of Pokemon Seen: 137/151, Amount of Pokemon Caught: 135/151

Opublikowano

Znowu boty off ?

Nie sądzę, czemu miałyby być off?

Necro bot i

[15:42:47] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:42:48] (ATTENTION) No usable PokeStops found in your area. Is your maximum distance too small?

[15:42:50] (UPDATE) [Evolves] Potential Evolves: 1

[15:42:50] (UPDATE) Waiting to evolve 1 Pokemon once 5 more are caught! (115/120 for 50% inventory)

[15:42:50] (INFO) No Incense Available

[15:42:50] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:42:52] (INFO) Amount of Pokemon Seen: 137/151, Amount of Pokemon Caught: 135/151

[15:42:59] (ATTENTION) No usable PokeStops found in your area. Is your maximum distance too small?

[15:42:59] (UPDATE) [Evolves] Potential Evolves: 1

[15:42:59] (UPDATE) Waiting to evolve 1 Pokemon once 5 more are caught! (115/120 for 50% inventory)

[15:42:59] (INFO) No Incense Available

[15:43:00] (EGG) Incubator status update: 3.58km left

[15:43:01] (INFO) Amount of Pokemon Seen: 137/151, Amount of Pokemon Caught: 135/151

Po prostu wyłapałeś Soft-IP-bana, ale z tym to już pod post z Necro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...