Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działają mi:

NecroBot
Haxton-Sytharix

Pobierałem je od nowa i edytowałem tylko konto google. Boty tylko aktualizują ekwipunek i pokazują ze nie ma lucky eggsów :v

//Reklama OFF.

Opublikowano

NecroBot działa przez minute i pada

Nie działają mi:

NecroBot

Haxton-Sytharix

Pobierałem je od nowa i edytowałem tylko konto google. Boty tylko aktualizują ekwipunek i pokazują ze nie ma lucky eggsów :v

Macie soft-IP-bany ;)

Opublikowano

NecroBot działa przez minute i pada

Nie działają mi:

NecroBot

Haxton-Sytharix

Macie soft-IP-bany ;)

Raczej nie, zbiera 1-2 pokemonów, później nic się nie dzieje, gdyby był softban nie wykryło by pokemonów i pokestopów

.

Opublikowano

Raczej nie, zbiera 1-2 pokemonów, później nic się nie dzieje, gdyby był softban nie wykryło by pokemonów i pokestopów

To coś u Ciebie jest nie tak po prostu.. bo bot jest aktywny

Opublikowano

Zauważyłem że jak wszystko przestaje działać to pomaga restart routera, po nadaniu nowego adresu IP wszystko znowu zaczyna śmigać. Już kilka razy tak miałem.

Wniosek:

- Blokują nie tyle konkretne konto co adres IP klienta (bo żadne nie działa nawet te które w danym dniu nie było odpalane).

- Przydało by się zrobić by boty szły przez proxy.

- W sumie to jaki problem by sprawdzili adres IP klienta skąd nadaje i jak im nie pasuje to zablokować? Żaden - ktoś kto lata po USA np. w NY Central Park nie może mieć neta z PL.

Zaznaczę że nie przeginam - tylko 1 bot na raz , a i tak w Necro po kilku - kilkunastu min. mam softbana.

Może się komuś przyda to info ;)

Opublikowano

a więc na dzisiaj na ten moment, jak złapałem soft Bana to nie ma szans się odbanować? no chyba że zmienię IP, natomiast jak znowu później wskoczę na jakiegoś bota to znowu soft i tak w kółko więc chyba nieopłacalna zabawa mam rację?

Opublikowano

a więc na dzisiaj na ten moment, jak złapałem soft Bana to nie ma szans się odbanować? no chyba że zmienię IP, natomiast jak znowu później wskoczę na jakiegoś bota to znowu soft i tak w kółko więc chyba nieopłacalna zabawa mam rację?

Jak masz zmienne IP a pewnie tak to wystarczy wyłączyć urządzenie z prądu i po kilkunastu sek. włączyć - po podłączeniu zaloguje się na nowe IP.

No chyba że net z np. sieci lokalnej to lipa.

Opublikowano

Dzisiaj ,to już nawet zmiana IP nic mi nie daje. Softban na amen.

Czekamy na informacje w sprawie tych dziwnych blokad dnia dzisiejszego, prawdopodobnie to tylko serwery... oby...

Opublikowano

To nie są bany na IP, bo zmiana nic nie daje podejrzewam że to jest ban na konto mailowe czy PTC na jakiś okres czasu bo ja dostałem wczoraj a dzisiaj już działa

Opublikowano

Siemka.

Jakie soft bany? Wczoraj tylko jak zmieniłem kontynent to miałem przez 40 sekund soft bana i zdjęło - także nie rozumiem co piszecie "soft ban na amen". I nie ważne czy na jednym koncie latacie, tylko z jaką prędkością? Jak latacie 200km/h to się dziwię dlaczego tylko co 15 minut softy, a  nie co minute. :)

Opublikowano

Ohoo... właśnie dostałem softbana :D. a biegałem normalnie 25km/h i nie zmieniałem lokacji hmmm.. dziwne może jeszcze bardziej trzeba zmniejszyć szybkość. Już raz nie dało rady odbanować, co to sie dzieje ...
@Edit Po trzech softbanach odbanowało i chwilowo działa hmm... A jak u was? Wszystko gra? ^^

@Edit II Znów ban ^^

Opublikowano

Necrobot przestał (o 11:25) widzieć pokestopy- ktoś potwierdzi?

Nieprawda, przed chwilą mi zbierał dalej. Mam pomysł dlaczego tak się dzieje (co do soft banów) ale jeszcze nie sprawdzałem.

Opublikowano

Czy to prawda że niantic zaczął rozdawać perm bany ? logując sie do gry wyskakuje mi "Failed to get game data from sever." Z tego co na redditcie piszą to perm :D

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

Działa komuś jakikolwiek bot poprawnie? xD

Boty teoretycznie są on-line tylko Niantic ma problem z serwerami... trzeba czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...