Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Ci nie działa? - Sprawdź czy jest online czy offline! (aktualny stan botów)

blackuGT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://www.pokespawns.be/

Na prośbę autora tematu.

Strona niby pokazuje koordynaty ale również posiada notkę o tym że czekają na ogarnięcie zaktualizowanego API

Póki co wstawię ale status będzie "???" gdyż na 98% nie działa ona poprawnie

Status ONLINE uzyska jak kilka osób potwierdzi jej działanie bo ja aktualnie nie jestem w stanie

Opublikowano

Pytanie czym sprawdzać? PokeSnipe? Innym botem? Ciężko tak trochę, w razie czego proponuje zrobić troll konto na PokemonGO żeby ktoś bana nie wyrobił przy testach już :P

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

nic za ciebie, po prostu mozesz odpalic pokemon go na kompie, i wybrac lokalizacja jaka chcesz, nawet Central Park, jednak nie zdejmuje softbanow ani nic :D po prostu grasz na kompie tak jak na tel

Opublikowano

Żmudna robota z tym odszyfrowywaniem Unknow6 ... Zresztą jestem przekonany, że programiści, albo jacyś "search'erzy" też czytają tego reddita ... Jak rozkodują Unknow6, to zrobią Unknow8 z zupełnie nowym systemem szyfrowania i znów będzie walka ... Bez sensu ... Wkładać adidasy i zapylać po mieście :)

Jedyny minus tej gry jest taki, że na wiosce mam jednego Pokestopa i zero gymów, o pokemonach nie wspomnę... jak to ulepszą to boty mogą kasować :) Bez botów w 2 tyg wbiłem 20 level i mi to wystarczy.

Odpowiadam z góry na zarzuty w stylu "to co tu robisz" ... Po prostu jestem pełen podziwu osobom, które walczą z odkodowaniem tego magicznego szyfru :) Wszedłem raz i wciągnęło mnie ... uznanie i podziw dla tych ludzi ... a gra sama w sobie jest po prostu fajna :) Skutecznie wyciągała sprzed komputera, xboxa itd. 

Trzymam kciuki, żeby "programistom" się udało :)

Opublikowano

Żmudna robota z tym odszyfrowywaniem Unknow6 ... Zresztą jestem przekonany, że programiści, albo jacyś "search'erzy" też czytają tego reddita ... Jak rozkodują Unknow6, to zrobią Unknow8 z zupełnie nowym systemem szyfrowania i znów będzie walka ... Bez sensu ... Wkładać adidasy i zapylać po mieście :)

Jedyny minus tej gry jest taki, że na wiosce mam jednego Pokestopa i zero gymów, o pokemonach nie wspomnę... jak to ulepszą to boty mogą kasować :) Bez botów w 2 tyg wbiłem 20 level i mi to wystarczy.

Odpowiadam z góry na zarzuty w stylu "to co tu robisz" ... Po prostu jestem pełen podziwu osobom, które walczą z odkodowaniem tego magicznego szyfru :) Wszedłem raz i wciągnęło mnie ... uznanie i podziw dla tych ludzi ... a gra sama w sobie jest po prostu fajna :) Skutecznie wyciągała sprzed komputera, xboxa itd. 

Trzymam kciuki, żeby "programistom" się udało :)

To szyfrowanie zawartości gry to nie jest takie hop siup.. jest to trudna sprawa dla jednych jak i tych drugich - dla twórców gry problem bo muszą kod dostosować tak z tym szyfrem by nie było błędów + to zajmuje dużo czasu a dla developerów jak widzimy również zabiera to sporo godzinek przed kompem :P.

Opublikowano

Co z tymi botami , bo mi jakiś zbocony chujek z dragonitem 3k cp obsadza gymy . Musze mu pokazać kto rządzi na dzielni.

Trzeba było być koxem przed a nie jak trzeba :P 

NAC inc xD

Haha chciałem wszystko delikatnie stopniowo robić żeby nie było że dwa dni wcześniej biłem się Magicarpiem 700 Cp a teraz wychodze z Laprasem 2 k . Ale widzę że jak wszystko wróci do normy to nie ma co się p******** tylko trzeba się wykoksić odrazu.

No to niezły magikarp 700cp xD na 39lvl mialem max 231cp, wiec gosciu chyba mial z 120lvl pewnie co? "Bo pewnie od razu wykoksil"

Haha sorry ale chodziło mi o 700 cp seakinga , obejrzałem na fb jakis smieszny filmik o magicarpie i tak mi sie wkręcił że teraz każdą rybkę w grze tak nazywam .

Co z tymi botami , bo mi jakiś zbocony chujek z dragonitem 3k cp obsadza gymy . Musze mu pokazać kto rządzi na dzielni.

czy ten gym nie jest czasami na Bliżynie  koło zameczku ???

Nieee mój jest w Józefowie koło Otwocka . Ale daje sobie łape uciąć że gość też boci, bo wszyscy w koło wsadzali jakieś gówniaki po 700 cp a ten wyskoczył z dragonitem 3k . A myślałem że tylko ja jestem taki cwany :(

Trzeba było być koxem przed a nie jak trzeba :P 

NAC inc xD

Haha chciałem wszystko delikatnie stopniowo robić żeby nie było że dwa dni wcześniej biłem się Magicarpiem 700 Cp a teraz wychodze z Laprasem 2 k . Ale widzę że jak wszystko wróci do normy to nie ma co się p******** tylko trzeba się wykoksić odrazu.

Zgodzę się z kolegą wyżej, trzeba młócić jak tylko będzie okazja. Jest jeszcze opcja wykupienia bota za 17 zł na miesiąc. Niby cały miesiąc może wbijać i łapać epickie pokemony. Ale tak jak już mówiłem trzeba napierdalać.

Nie no szanujmy się to tak jak z seksem , ten za darmo smakuje dużo lepiej niż za który trzeba płacić . Z resztą wystarczy że wydaje majątek na wahe jeżdząc po mieście jak debil w koło :D

a to sorka bo ja u nas własnie takim dragonite 3k cp podbiłem gym  i u nas są sami z czerwonych a ja z niebieskich i gym  jest ciągle mój i sie all wkur...a

A dragonita wydropiłeś czy ze snipera ?  U mnie to wyrównane jest , obstawimy z kumplami gyma 8 lvl samymi pokami 1000 + cp a i tak po godzinie już ktoś przejmie . Jeszcze nie rozkminiłem jak obstawić gyma żeby przetrwał te 20 godzin .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że sporo zostało już zrobione... skoro ruszyły mapy spawnów pokemonów. Podczas feralnej nocy (wczorajszej), kiedy przestały działać boty, nie działała żadna mapka. Ciekawy sposób na kodowanie gry... ciekaw jestem z jakich elementów składa się szyfr ... musi to być kod dotyczący wyłącznie elementów gry, ponieważ gra nie ma prawa przekazywać informacji o urządzeniu ... tak mi się przynajmniej wydaje, bo jeśli tak jest ... to blady strach na boty :) Chociaż pewnie i to można ominąć generując "fake id" urządzenia... Generalnie, może okazać się to wszystko dużo prostsze niż w zakładanej pierwotnej postaci, oczywiście już po deszyfracji :)

Opublikowano

mi tam żadna z tych dwóch stron co pisze że jest online nie działa niby pokazują się tam poki ale jak wklepuje je do snipera to mi wyświetla ze niema tam ich;/

Opublikowano

mi tam żadna z tych dwóch stron co pisze że jest online nie działa niby pokazują się tam poki ale jak wklepuje je do snipera to mi wyświetla ze niema tam ich;/

Bo to jednym działa a jednym nie... zrobię najlepiej osobny status by nie było problemów :)

Opublikowano

Bo to jednym działa a jednym nie... zrobię najlepiej osobny status by nie było problemów :)

ehh czemu muszę być wśród tych którym nie działa xD

PS: jakiej wersji snipera używacie?

Opublikowano

Mówicie o PokeSniperze? Jak wam ma to działać, skoro to łapie na zasadzie innych botów z API? Czyli także na ten moment nie będzie działał.

Musicie ręcznie na spooferach sobie snajpować.

Opublikowano

Mówicie o PokeSniperze? Jak wam ma to działać, skoro to łapie na zasadzie innych botów z API? Czyli także na ten moment nie będzie działał.

Musicie ręcznie na spooferach sobie snajpować.

W sumie racja xD

Opublikowano

Po co czekacie na boty, jak każdy cziter dostanie bana. Każde konto zostanie sprawdzone. Bojcie sie.

Nie rób zamieszania,jak nie wiesz to nie gadaj głupot kolego ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co czekacie na boty, jak każdy cziter dostanie bana. Każde konto zostanie sprawdzone. Bojcie sie.

Eeee nie wiem czy wiesz czego to forum dotyczy? Raczej nie kucyków i słodkich rzeczy tylko "chodzenia na skróty". Z drugiej strony zastanawia mnie to, każdy nie cierpi jak ktoś oszukuje w grach ale jak by miał możliwość i tak by skorzystał. Albo nawet w prawdziwym życiu, każdy chodzi na skróty jak się da...

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Generalnie chciałbym, żeby było jak pisze PanPraktyczny, ponieważ w dniu dzisiejszym widzę same obsadzone Gymy dragonitami ... powiedzcie jaki sens ma teraz uczciwa gra? ... To bicie się z kamieniem, mam nadzieje, że rozwiążą problem i zbanują wszystkie! co do jednego konta, które w kilka godzin nabiły tryliardy expa ;) Jak się ktoś chce botować to niech ładuje ... ale jak zaczyna ingerować w grę uczciwych ludzi to nie spier#@$$#@^a gdzie pieprz rośnie.

Opublikowano

Generalnie chciałbym, żeby było jak pisze PanPraktyczny, ponieważ w dniu dzisiejszym widzę same obsadzone Gymy dragonitami ... powiedzcie jaki sens ma teraz uczciwa gra? ... To bicie się z kamieniem, mam nadzieje, że rozwiążą problem i zbanują wszystkie! co do jednego konta, które w kilka godzin nabiły tryliardy expa ;) Jak się ktoś chce botować to niech ładuje ... ale jak zaczyna ingerować w grę uczciwych ludzi to nie spier#@$$#@^a gdzie pieprz rośnie.

w dalszym Ciągu nie rozumisz genezy tego forum, nie chcesz nie Botuj prosta logika. Nasze konta nasz ban jak grasz uczciwie możesz spać spokojnie jeśli będzie tak jak twierdzisz, że wszystkich Nas zbanują to zniknie 70% kont. I będziesz mógł spokojnie wstawiać do Gyma swoje Poki 700CP... 

Po co ta jałowa dyskusja. 

Opublikowano

w dalszym Ciągu nie rozumisz genezy tego forum, nie chcesz nie Botuj prosta logika. Nasze konta nasz ban jak grasz uczciwie możesz spać spokojnie jeśli będzie tak jak twierdzisz, że wszystkich Nas zbanują to zniknie 70% kont. I będziesz mógł spokojnie wstawiać do Gyma swoje Poki 700CP... 

Po co ta jałowa dyskusja. 

Bardziej "bul" 4 liter że za późno zorientował się że jest coś takiego jak bot ^^

Opublikowano

tak xD

ponad jakies 500k kont gl hf

Opublikowano

Generalnie to dział hacki/boty... Co Ty tutaj robisz w takim razie? Każdy robi co chce :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...