Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi co chwile wyskakuje - error Niantic server unstable, throttling API Calls do dziś rana bot robił po 150k/h teraz max 30k/h

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sciagnijcie sobie wersje 7.0 :P - wszystko smiga elegancko ponad 130k/h

na wyzszych tez mam problemy

ja na 7.0 mam problem z logowaniem google, wyskakuje coś tam auth.json i konsola się zamyka ;/

Opublikowano

ja na 7.0 mam problem z logowaniem google, wyskakuje coś tam auth.json i konsola się zamyka ;/

a co tam pisze? mi zawsze podaje gdzie jest błąd, sprawdź co i jak i napisz.

Opublikowano

a co tam pisze? mi zawsze podaje gdzie jest błąd, sprawdź co i jak i napisz.

Jest napisane: [14:04:14] Wypełnij GoogleUsername oraz GooglePassword w "auth.json"

"GoogleUsername": "tulogingoogle",

"GooglePassword": "tuhaslogoogle",

wypełnione jest.. nie wiem co jest grane.. tam gdzie tulogin/haslo wpisuje swoje dane do logowania.

Admin Cienia
Opublikowano

Wszystko działa, jeśli wam coś nie chodzi to macie spartolony config, pobrać od nowa i nie grzebać za dużo.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Na configu od DrZ po jakimś czasie kończą się pokeballe i wyskakuje informacja o braku pokestopów w mojej lokalizacji, da się to jakoś naprawić? Wyłączam bota i czekam kilkanaście minut ale to nieopłacalne :/ 

Opublikowano

caly czas dostaje na wszystkie konta softa ;[] ciekawe czemu /// ///////////   jsli wam nie widzi pokestopow to po jakims czasie zacznie widziec tez tak mam ;p

Opublikowano

Na configu od DrZ po jakimś czasie kończą się pokeballe i wyskakuje informacja o braku pokestopów w mojej lokalizacji, da się to jakoś naprawić? Wyłączam bota i czekam kilkanaście minut ale to nieopłacalne :/ 

Wklej takie ustawienia do configu:

"DefaultAltitude": 10.0,
  "DefaultLatitude": 40.764871,
  "DefaultLongitude": -73.9734972,
Opublikowano

mi biega na tym configu już prawie 5h i pokeballe się nadal nie skończyły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...