Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"KeepMinCp": 2000,
  "KeepMinIvPercentage": 95.0,
  "KeepMinLvl": 6,

a I tak mi wyrzucił snorlaxa po 2500 cp waj ?

To teraz magiczne pytanie, co masz ustawione w "KeepMinOperator": i "PrioritizeIvOverCp":

Sniepe z tego co widzę wygląda tak samo jak wyglądał.

Opublikowano

Czemu co chwile mi wali błędami że mam softbana a nie mam ?

NZxexhI.png

podobno najnowsza wersja bota jest niestabilna i dlatego tak jest, ja wrzuciłem do niej config ze starszej wersji i działa normalnie xD

Opublikowano

Czemu co chwile mi wali błędami że mam softbana a nie mam ?

NZxexhI.png

W nowej wersji pokemon wyświetlają sie informacje o zbyt szybkim poruszaniu się i normalnie wyskakuje w grze info by nie grać w czasie jazdy, więc ty dostajesz softbana za zbyt szybkie poruszanie się :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ja na 3 kontach dostaje softa(przynajmniej tak mnie bot informuje). Jak na telefonie na koncie na którym nie botuje łączę się przez wi-fi to nie widze pokestopów, dopiero gdy zmienie na pakiet to widze pokestopy gymy i pokemony. Możliwe, że wprowadzili jakieś blokady po IP? Jeden bot jest w Ameryce, drugi w Asutralii a trzeci w Polsce i wszystkie dostają softa w tym samym momencie zawsze..

edit: Wszędzie miałem 80km/h . Zmieniłem na 20 i bangla wszystko.

Opublikowano

Dlaczego caly czas lapie mi tylko jedne i te same pokemony?

no bo jak widzę wziąłeś od kogoś config, a to jest typowo do expa, a nie łapania pokemonow, wiec jest ustawiony tylko na kilka pokemonow ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@up ok dzięki :D Juz sam to ogarnąłem :P Teraz mam te configi od DrZ. I pobrałem sobie: High Caliber Sniper Rifle. I wszystko fajnie ale PogoLocation Feeder.GUI wgl sie nie uruchamia. Mam win10, wie ktos moze jak to naprawic?

Opublikowano

Mi ten config od DrZ nie działa... MassEXP wywala błąd, że nie ma pokestopów w okolicy. Ma ktoś ten sam problem/rozwiązanie ?

Opublikowano

Mi też wywala, że nie ma pokestopów w okolicy na wszystkich botach. Ktoś wie jak to naprawić? Prędkość mam 20km/h. Każdy bot od początku na swojej lokalizacji, jeszcze nie teleportowane. Config mam jeszcze z 0.7.6 skopiowany i dalej to samo.

Opublikowano

Jeżeli wywala Wam że nie ma pokestopów w okolicy to znaczy że otrzymaliście soft-IP-bana. Odpalcie go ponownie za 5-10minut.

Instrukcja jak pracować na bocie bez banów :

1. Ustaw podane parametry w ten sposób :

"DelayBetweenPlayerActions": 3000,
  "DelayBetweenPokemonCatch": 2000,

"DisableHumanWalking": false,

"WalkingSpeedInKilometerPerHour": 29.0,

2. Uruchamiaj TYLKO DWA BOTY W TYM SAMYM CZASIE - po uruchomieniu 3 i więcej otrzymacie soft-IP-bana :)

I wszystko powinno być okej

// Jak pomogłem to dawaj "Lubię to" bo zbieram xD
Opublikowano

@D&G mam problem z transferowaniem pokemonów, chciałbym żeby wszystkie poniżej np 800CP transferowało, próbowałem na różne sposoby ale zostają takie co mają 10,20,100,200 itp.. mógłbyś mi jakoś pomóc?

Opublikowano

nie transferuje pokemonow.

Jak ustawic by zostawial po trzy sztuki z najwiekszym cp i procentami?

KeepMinDuplicatePokemon ile ma sztuk zostawić takich samych

KeepMinCp   minimalne cp zostawia

KeepMinIvPercentage minimalny procent

jeśli w ustawieniach masz KeepMinOperator jako or a chcesz aby zważało uwagę na cp i % daj and

@D&G mam problem z transferowaniem pokemonów, chciałbym żeby wszystkie poniżej np 800CP transferowało, próbowałem na różne sposoby ale zostają takie co mają 10,20,100,200 itp.. mógłbyś mi jakoś pomóc?

"KeepMinCp": "801",

"KeepMinOperator": "and",

tylko zwróć uwagę na % ustaw sobie np na 70 czyli

"KeepMinIvPercentage": 70.0,

jak coś to na pierwszej stronie dałem config na 100k/h

Opublikowano

Pierwszy raz tego bota włączam, była jakaś pierwsza konfiguracja, ogarnęłam ją i teraz jak odpalam tą konsolę to jest cały czas czarne okno, nic się nie wyświetla. Co jest nie tak?

who cares?

Opublikowano

Witam i proszę o pomoc.

Mam versję 8.0 necro i wkleiłem config: DrZ's High Caliber Sniper Rifle Config v0.8.0.json

Bot mi nie snipuje tylko zwyczajnie łapie poksy. Czy ktoś mi może pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...