Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na configu od DrZ po jakimś czasie kończą się pokeballe i wyskakuje informacja o braku pokestopów w mojej lokalizacji, da się to jakoś naprawić? Wyłączam bota i czekam kilkanaście minut ale to nieopłacalne :/ 

mi biega na tym configu już prawie 5h i pokeballe się nadal nie skończyły

Po jakimś czasie wyskakuje mi że mam za mało pokeballi do snajpienia, ale wcale ich nie zbiera z pokestopów :/ a potem wcale nie widzi pokestopów w okolicy...

Opublikowano

Na configu od DrZ po jakimś czasie kończą się pokeballe i wyskakuje informacja o braku pokestopów w mojej lokalizacji, da się to jakoś naprawić? Wyłączam bota i czekam kilkanaście minut ale to nieopłacalne :/ 

Po jakimś czasie wyskakuje mi że mam za mało pokeballi do snajpienia, ale wcale ich nie zbiera z pokestopów :/ a potem wcale nie widzi pokestopów w okolicy...

masz pewnie zapelnone inventory cukierkami i healami . Zeby snajpić bot na ustawieniach od Drz potrzebuje miec miejsce w inventory przynajmniej dla 100 pokeboli. Wiec musisz w configu zmniejszyc liczbe potkow healow a liczbe pokeboli ustawic na 100 lub wieksza . Ja np mam tak :  

"TotalAmountOfPokeballsToKeep": 150,

"TotalAmountOfPotionsToKeep": 100,
  "TotalAmountOfRevivesToKeep": 50,
  "TotalAmountOfBerriesToKeep": 50,

i jest zajebiscie
Opublikowano

masz pewnie zapelnone inventory cukierkami i healami . Zeby snajpić bot na ustawieniach od Drz potrzebuje miec miejsce w inventory przynajmniej dla 100 pokeboli. Wiec musisz w configu zmniejszyc liczbe potkow healow a liczbe pokeboli ustawic na 100 lub wieksza . Ja np mam tak :  

i jest zajebiscie

No niestety tu mam ustawione pokeballe na 300 i reszta na 0

Opublikowano

i jest zajebiscie

No niestety tu mam ustawione pokeballe na 300 i reszta na 0

a jak wejdziesz na fonie albo emulatorze w gre to co masz w inventory ? pusto ?

Opublikowano

Zostaje mi te kilkanaście pokeballi, w necro wyskakuje że mam za mało do snajpienia np 12/100, odwiedza pokestopy ale liczba ich sie nie zwiększa a potem brak poekstopów i musze resetować, nie wiem na czym polega problem, może po prostu wrzucę świeży config od nowa

Opublikowano

o pokeballach do snajpienia też mi pokazuje kominikaty ale to jest config mass exp, a jak chcesz żeby Ci snajpił rzadkie poki non stop to sobie wrzuć jego config właśnie do snajpienia

Opublikowano

coś padło?

[18:10:40] (SNIPER) No Pokemon found to snipe!
[18:10:40] (SNIPER) Scanning for Snipeable Pokemon at 40.712784,-74.005941...

i w kółko nie może znaleźć żadnych pokemonów
Opublikowano

Ma ktoś konfig co dużo zbiera i dobrze ma ustawione transferowanie (około 800cp już nie transferowało) ? ;p bo nie transferuje mi pokemonów na przykład po 200.. chce żeby kasowało wszystkie oprócz tych co mają powyżej 800cp.

Jestem zielony w tym i próbowałem różnych kombinacji..

Opublikowano

Siemka mam 2 pytania:

1. Do czego służy to - GetMinStarDustForLevelUp

2. Jak zrobić by poki ewoluowało (gdy ewoluuje np. 20 pod rząd) co sekunde, zamiast co 3-5 sek? Czy tak po prostu musi być, że ewolucja trwa dłużej?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@bydlak100 ja mam 13 odpalonych, nie ma ogranicznia

@up DRZ cfg tam masz tak ustawione

"KeepMinCp": 1250,
  "KeepMinIvPercentage": 95.0,
  "KeepMinLvl": 6,
  "KeepMinOperator": "or",
  "UseKeepMinLvl": false,
  "PrioritizeIvOverCp": false,
  "KeepMinDuplicatePokemon": 1,
Co mam tutaj powpisywać żeby wszystkie transferowało do 800CP i ani jednego CP więcej?
Opublikowano

Działa spoko, odpalam 2 boty cały czas jeden na tym by jak najwięcej expa zdobywał a drugi gdzieś tam gdzie leci 35k/h ale częściej rary wpadają.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Siemka mam 2 pytania:

1. Do czego służy to - GetMinStarDustForLevelUp

2. Jak zrobić by poki ewoluowało (gdy ewoluuje np. 20 pod rząd) co sekunde, zamiast co 3-5 sek? Czy tak po prostu musi być, że ewolucja trwa dłużej?

1. Wydaje mi się, że ta opcja jest do power upowania poksów przez bota i chodzi w niej o minimalną ilość tego proszku do ulepszania żeby mógł wystartować.

2. W configu chyba jest gdzieś wiersz odpowiedzialny za to. 

Opublikowano

Orientujecie sie może czemu wyskakuje mi taki bład ? jeszcze godzinke temu śmigało jak należy ;/
fbcef851a7404.png

#EDIT
za około 20 razem zaskoczyło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...