Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko ponieważ jestem nowy i nie ogarniam jeszcze tego. Czy działa to na bluestacku ?

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Teraz taki błąd, po wpisaniu Y każe mi podawać wszystko od nowa po czym pisze ze trwa logowanie i nic się nie dzieje, jak wpisze N to wyskakuje fatal error i się wyłącza, ktoś coś? Bo już brak mi pomysłów, wszystkim bangla więc problem gdzieś u mnie tylko nie wiem gdzie bo cały folder świeżo ściągnięty z oficjalnej stronki.

b928b2459ea6b.jpg

Miałem to samo mordeczko, wstukaj wszystko w configach na sztywno i zapisz. Odpal tego bota dasz Y i enter i ci lognie :)

@Edit Ma ktoś jakiś dobry conf na exp 100k+.h? Nie pogardził bym bo u mnie tylko 60k/h. I najlepiej z autosniperem keepo.

csyt2-signa.png

Opublikowano

wszystko wypełniam tak jak zawsze i robi się coś takiego, czekam, czekam i nic.

23acb7dd6b059.jpg

U mnie tak było jak ustawiłem przez necro.exe. Po wstukaniu w notatniku ręcznie śmiga dalej :<

csyt2-signa.png

Opublikowano

Teraz taki błąd, po wpisaniu Y każe mi podawać wszystko od nowa po czym pisze ze trwa logowanie i nic się nie dzieje, jak wpisze N to wyskakuje fatal error i się wyłącza, ktoś coś? Bo już brak mi pomysłów, wszystkim bangla więc problem gdzieś u mnie tylko nie wiem gdzie bo cały folder świeżo ściągnięty z oficjalnej stronki.

b928b2459ea6b.jpg

Miałem to samo mordeczko, wstukaj wszystko w configach na sztywno i zapisz. Odpal tego bota dasz Y i enter i ci lognie :)

@Edit Ma ktoś jakiś dobry conf na exp 100k+.h? Nie pogardził bym bo u mnie tylko 60k/h. I najlepiej z autosniperem keepo.

o nie widziałem posta, już sprawdzam zaraz dam znać czy pomogło

Opublikowano

b928b2459ea6b.jpg

Wejdz do config.json i zmień pierwszą linijke z pl na en. Powinno pomóc.

Opublikowano

b928b2459ea6b.jpg

Wejdz do config.json i zmień pierwszą linijke z pl na en. Powinno pomóc.

no właśnie przed chwilką to zrobiłem i zaczął śmigać, dzięki wszystkim za odpowiedzi teraz bangla jak powinien  :yay:

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby dopasować config drz do nowego update? Bo wgraniu jego cfg nie wyszukuje mi żadnego PokeStop'u.

Nie wiem ale też by mi się jakiś config przydał bo teraz exp 20k/h strasznie słabo.

edit: zwiększyłem mu prędkość na 200km/h i póki co pokazuje 70k/h na central parku.

Opublikowano

W ogole ta aktualizacja jest wymagana? Przecież można wyłączyć autoupdate, coś się bardzo znaczącego zmieniło? Nie lepiej było zostać na 0.7.0 razem z configami DrZ?

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby dopasować config drz do nowego update? Bo wgraniu jego cfg nie wyszukuje mi żadnego PokeStop'u.

Nie wiem ale też by mi się jakiś config przydał bo teraz exp 20k/h strasznie słabo.

edit: zwiększyłem mu prędkość na 200km/h i póki co pokazuje 70k/h na central parku.

Trzeba mieć nadzieję, że szybko wyjdzie update configów. 

Opublikowano

W ogole ta aktualizacja jest wymagana? Przecież można wyłączyć autoupdate, coś się bardzo znaczącego zmieniło? Nie lepiej było zostać na 0.7.0 razem z configami DrZ?

Jak wyłączysz i włączysz bota, to Ci się już nie uruchomi.

Dlaczego tak mam? Przed godziną było ok...

Config z poprzednich buildów nie pasuje do aktualnego.

Opublikowano

Mam to samo aleinne wiersze

[21:00:11] System.ArgumentNullException: Wartość nie może być zerowa.
Nazwa parametru: value
   w Newtonsoft.Json.Linq.JToken.EnsureValue(JToken value)
   w Newtonsoft.Json.Linq.JToken.op_Explicit(JToken value)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Utils.LocationUtils.getElevation(Double lat, Double lon) w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Utils\LocationUtils.cs:wiersz 36
   w PoGo.NecroBot.Logic.Utils.LocationUtils.CreateWaypoint(GeoCoordinate sourceLocation, Double distanceInMeters, Double bearingDegrees) w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Utils\LocationUtils.cs:wiersz 65
   w PoGo.NecroBot.Logic.Navigation.<Move>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Navigation.cs:wiersz 42
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<Execute>d__2.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 82
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.FarmState.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\FarmState.cs:wiersz 66
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 36
[21:00:11] Logging in using Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...