Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Wyświetla mi ciaglę, że mam np 180 cukierków Pidgeyi, czemu mi ich nie ewoluuje automatycznie? Którą linijke w configu mam przestawić?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
 "EvolveAboveIvValue": 55.0,

"EvolveAllPokemonAboveIv": false,

"EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": true,

"EvolveKeptPokemonsAtStorageUsagePercentage": 90.0,

"KeepPokemonsThatCanEvolve": true,

mam tak ustawione w obecnej chwili

Opublikowano

Mam pytanko. Wyświetla mi ciaglę, że mam np 180 cukierków Pidgeyi, czemu mi ich nie ewoluuje automatycznie? Którą linijke w configu mam przestawić?

dołączam się do pytania chcę  żeby bot evoluował mi więcej pokemonów z mniejszym cp 

Opublikowano

"EvolveKeptPokemonsAtStorageUsagePercentage": 90.0,

mam tak ustawione w obecnej chwili

Ty tak na serio z tym pytaniem? 

Opublikowano

Stary co to za syf?

dość że używa Greatballe to jeszcze w Disneylandzie w Tokio łapie same Rattaty i Pidgeye.... brak słów...

Massexp. Ja tam się cieszę, jak widzę rattata i pidgeye. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Stary co to za syf?

dość że używa Greatballe to jeszcze w Disneylandzie w Tokio łapie same Rattaty i Pidgeye.... brak słów...

Massexp. Ja tam się cieszę, jak widzę rattata i pidgeye. 

A możesz podać jakieś inne configi albo skąd je wziąłeś?

Czy jak sniper skacze po pokemona to zawsze musi złapać? czy to są wyjątki?

Opublikowano
"EvolveAboveIvValue": 1.0,

"EvolveAllPokemonAboveIv": true,

"EvolveKeptPokemonsAtStorageUsagePercentage": 100.0,

jak to ustawić żeby ewoluował wszystkie pokemony które złapie

Opublikowano

config samemu ogarniesz wszystko jest opisane w 1szym poście, każdy ma inne upodobania jakie poki ma zostawiac jakie przerabiać na cukierki to nie jest trudne ;) 

Opublikowano

"EvolveAboveIvValue": 1.0,
  "EvolveAllPokemonAboveIv": true,
  "EvolveKeptPokemonsAtStorageUsagePercentage": 100.0,

jak to ustawić żeby ewoluował wszystkie pokemony które złapie

Aktualnie masz ustawione, że ma ewolucje poków robić okej, teraz czas na ustawienie jakich

niżej configu znajdziesz nastepująca linijke

"PokemonsToEvolve": 

I tutaj do domyślnych, dodajesz reszte istniejących poków, jeżeli mają być wszystkie
Mam nadzieje że pomogłem :)

17.png

Opublikowano

widocznie takie są w Twojej okolicy, jeśli nie masz ignorowanych nic to łapie wszystko jak leci gdzie ustawiłeś na lokalizacje bota? w jakim miejscu na świecie ma startować ?

Opublikowano

Usunąłem z ignorowanych i dalej to samo... mam Config od "SytharixE"

a teraz taki błąd wyskakuje non stop:

[23:31:47] Nazwa: Zoltar on Santa Monica Pier  [XP: 50, Gemy: 0, Itemy: 3 x ItemPokeBall, Szerokość: 34,009034, Długość: -118,497669]
[23:31:47] System.FormatException: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego.
   w System.Number.ParseDouble(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
   w System.Convert.ToDouble(String value)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.SnipePokemonTask.GetSniperInfoFrom_pokesnipers(ISession session, List`1 pokemonIds) w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\SnipePokemonTask.cs:wiersz 627
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.SnipePokemonTask.<Execute>d__5.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\SnipePokemonTask.cs:wiersz 268
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<Execute>d__2.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 213
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.FarmState.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\FarmState.cs:wiersz 67
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 36

proszę o pomoc. a poków szukam w "Santa Monica" lub "Disneyland Tokio"

Opublikowano

Usunąłem z ignorowanych i dalej to samo... mam Config od "SytharixE"

a teraz taki błąd wyskakuje non stop:

[23:31:47] Nazwa: Zoltar on Santa Monica Pier  [XP: 50, Gemy: 0, Itemy: 3 x ItemPokeBall, Szerokość: 34,009034, Długość: -118,497669]
[23:31:47] System.FormatException: Nieprawidłowy format ciągu wejściowego.
   w System.Number.ParseDouble(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
   w System.Convert.ToDouble(String value)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.SnipePokemonTask.GetSniperInfoFrom_pokesnipers(ISession session, List`1 pokemonIds) w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\SnipePokemonTask.cs:wiersz 627
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.SnipePokemonTask.<Execute>d__5.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\SnipePokemonTask.cs:wiersz 268
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ValidateEnd(Task task)
   w PoGo.NecroBot.Logic.Tasks.FarmPokestopsTask.<Execute>d__2.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\Tasks\FarmPokestopsTask.cs:wiersz 213
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.FarmState.<Execute>d__0.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\FarmState.cs:wiersz 67
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.StateMachine.<Start>d__3.MoveNext() w C:\Users\ciamo\Source\Repos\NecroBot\PoGo.NecroBot.Logic\State\StateMachine.cs:wiersz 36

proszę o pomoc. a poków szukam w "Santa Monica" lub "Disneyland Tokio"

Masz odpalonego tylko 1 bota?. Polecam się przerzucić na haxtona na aktualny czas, exp 4x większy i mniej ma problemów. Przy necro na nowej wersji pokemonów nawet nie aktualizując miałem syf.

Opublikowano

Czy Sandboxem jest możliwe obejście odpalonych max 2 klientów? Czy trzeba się bawić wirtualkami?

Bana dostaje się na IP, stąd nazwa ip-soft-ban. Nieważne z jakiego urządzenia botujesz. Ja np. jechałem na 4 boty, dostałem softa i nie widziałem pokemonow ani pokestopow na zadnym z urzadzen sparowanym z wi-fi. Przełączenie na telefonie na dane komórkowe rozwiązywało problem braku widocznosci pokemonow

Opublikowano

Czy Sandboxem jest możliwe obejście odpalonych max 2 klientów? Czy trzeba się bawić wirtualkami?

teoretycznie chyba da rade ale kolega widze potwierdził info

Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany autorestarterem. Wklejemy do folderu w którym jest nasz launcher notatnik z rozszerzeniem *.bat a w nim:

@echo off
:begin
start /b NecroBot.exe
timeout /t 3600 > null
taskkill /f /im NecroBot.exe > null
goto begin
Opublikowano

Co to oznacza?

"UseSnipeLocationServer": true,
  "SnipeLocationServer": "localhost",
  "SnipeLocationServerPort": 16969,
  "GetSniperInfoFromPokezz": true,
  "GetOnlyVerifiedSniperInfoFromPokezz": true,
  "GetSniperInfoFromPokeSnipers": true,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...