Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy możecie mi poradzić jaka prędkość poruszania jest najbardziej bezpieczna? słyszałem że jajka otwierają się tylko jak prędkość jest mniejsza niż 17km/h czy jakoś tak. druga sprawa to zastanawiam się nad bezpiecznością tej opcji snipe. skoro za teleportacje są soft bany to za snipe tak samo? dostał już ktoś bana?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Posłuchajcie jak zrobić by szybko leciał ten unban? A nie, że co 4,5sek to 1/45 leci :( Wiem, że się jakoś da, bo jak skopiowałem kogoś config lub używałem wersji 0.3.3 to tak fajnie szybko popylało :)

To dziwne, mi robi ich kilka na sekunde, moze pora na aktualizacje?

koledzy możecie mi poradzić jaka prędkość poruszania jest najbardziej bezpieczna? słyszałem że jajka otwierają się tylko jak prędkość jest mniejsza niż 17km/h czy jakoś tak. druga sprawa to zastanawiam się nad bezpiecznością tej opcji snipe. skoro za teleportacje są soft bany to za snipe tak samo? dostał już ktoś bana?

A weś przestań, ja mam na 500m/s i trybi - czyli 1800km/h :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Teraz ja mam pytanko, komuś jeszcze znalazło pokemona missingno?

57190147060343720947.png

Opublikowano

Teraz ja mam pytanko, komuś jeszcze znalazło pokemona missingno?

57190147060343720947.png

@"D&G" Problem z informacjami od discorda do bota, trzeba czekać na update, choć już troche czekam na niegoXD

giphy.gif

Admin Cienia
Opublikowano

No własnie z poczatku łapało mi jeden serwer, teraz z kilku poxy łapie i coś się mu pierdzieli bo koordy nawet dziwne były xD

Opublikowano

może mi ktoś krótko wytłumaczyć jak ustawić tą opcję snipe? bo niby w configu są jakieś cordy ale w trakcie działania bota nic nie jest snajpione o.O

Opublikowano

Mi to nie działa. Próbuej aktualizować do wersji 7.4 i nic pobiera niby aktualizuje i zamyka okno po 4 sekundach. Po tym jeszcze raz włączam necro i znowu to samo. Jak daje "N" to pisze że muszę podać login i hasło do google. >_> wtf

Opublikowano

Komuś też tak Necro szaleje? przy włączaniu informuje o aktualizacji, pomimo że już ją mam (wersja 0.7.4) i za każdym razem to samo...

Edit. to samo co kolega up mam

Opublikowano

Mi to nie działa. Próbuej aktualizować do wersji 7.4 i nic pobiera niby aktualizuje i zamyka okno po 4 sekundach. Po tym jeszcze raz włączam necro i znowu to samo. Jak daje "N" to pisze że muszę podać login i hasło do google. >_> wtf

To podaj login i hasło do google. 

NecroBot działa według mnie o wiele lepiej. Na Tokyo na starej wersji wyciągałęm 45k/h. Tutaj 95-110xp/h bez spadków poniżej 95. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co ustawić w configu żeby bot trzymał mi po jednej sztuce każdego rodzaju pokemona? (z największym CP). Nie potrzebuje po 5+ Vaporeonów, Slowbro, czy Eevee...

Opublikowano

Co ustawić w configu żeby bot trzymał mi po jednej sztuce każdego rodzaju pokemona? (z największym CP). Nie potrzebuje po 5+ Vaporeonów, Slowbro, czy Eevee...

"KeepMinDuplicatePokemon": 1, 

Liczba to ile duplikatów. Wpisując 1 zostawi dwa najsilniejsze : )

Opublikowano

"KeepMinDuplicatePokemon": 1, 

Liczba to ile duplikatów. Wpisując 1 zostawi dwa najsilniejsze : )

Tak mam ustawione i niestety nie bangla właśnie...

Opublikowano

Mam problem ze snipem. W wersji 0.7.0 wszystko działa. W każdej następnej wersji już nie snipuje

Oto mój config:

UseSnipeOnlineLocationServer": false,
  "UseSnipeLocationServer": true,
  "SnipeLocationServer": "localhost",
  "SnipeLocationServerPort": 16969,
  "GetSniperInfoFromPokezz": true,
  "GetOnlyVerifiedSniperInfoFromPokezz": true,
  "MinPokeballsToSnipe": 50,
  "MinPokeballsWhileSnipe": 0,
  "MinDelayBetweenSnipes": 60000,
  "SnipingScanOffset": 0.003,
  "SnipeAtPokestops": true,
  "SnipeIgnoreUnknownIv": false,
  "UseTransferIvForSnipe": false,
  "SnipePokemonNotInPokedex": false,

Oczywiście mam odpalonego PogoLocationFeeder

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...