Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu zostawia mi pokemony np 50CP itd.. mam wpisane żeby transferował poniżej 600CP ale jak sa 2 duplikaty to zostawiał, no ale niektórych mam po 4 takie słabe i nie transferuje a na telefonie nie mogę w ogóle zjechać do opcji transferuj...

po aktualizacji opcja transferu jest po kliknięciu na kółko w prawym dolnym rogu w oknie pokemona

Dzięki! ogarnąłem ręcznie, a jak zrobić żeby necrobot transferował wszystkie pokemony np poniżej 500CP?

Opublikowano

Czemu zostawia mi pokemony np 50CP itd.. mam wpisane żeby transferował poniżej 600CP ale jak sa 2 duplikaty to zostawiał, no ale niektórych mam po 4 takie słabe i nie transferuje a na telefonie nie mogę w ogóle zjechać do opcji transferuj...

po aktualizacji opcja transferu jest po kliknięciu na kółko w prawym dolnym rogu w oknie pokemona

Dzięki! ogarnąłem ręcznie, a jak zrobić żeby necrobot transferował wszystkie pokemony np poniżej 500CP?

znajdz wiersz w configu i zmien od ilu CP ma transferowac 

Opublikowano

Mam cały czas taki sam błąd jak ostatnio... 

http://ifotos.pl/zobacz/fffpng_apwqanr.png

Dodatkowo jak już zadziała to dostaje co chwilę softbana, pomoże ktoś?

kolego, mamy już nową wersję bota - https://github.com/NECROBOTIO/NecroBot/releases/tag/v0.7.6

Na nowej wersji to samo...

http://ifotos.pl/zobacz/asdfpng_apwqasq.png

"KeepMinCp": 700, "KeepMinDuplicatePokemon": 2 no i to ma być chyba od 700CP zostawiać, a mam takie nawet po 15, 30 itd..

Opublikowano

Powiedzcie, dlaczego softban (34/45) robi mi się aż 3-4 minuty .... jak to naprawić?

Zmień prędkość wykonywania akcji z 5000 milisekund na 0.

"DelayBetweenPlayerActions": 0,
"DelayBetweenPokemonCatch": 0,
też mam niestety tak, że nie widzi pokestopów, ale to nie wina bota - po prostu nie wykrywa wam ich na kontach, zalogowałem się na smartfona i miasto jest puste.

Niestety nie wiem jak to naprawić i nie wiem czy to nie pewien rodzaj zabezpieczeń.

graphic.png

Opublikowano

a jak zrobić żeby necrobot transferował wszystkie pokemony np poniżej 700CP?
"KeepMinCp": 700, "KeepMinDuplicatePokemon": 2 no i to ma być chyba od 700CP zostawiać, a mam takie nawet po 15, 30 itd..

Opublikowano

zmien moze keepminlv, powinno ci wywalac te gowniaki wtedy

Opublikowano

Ile kont na raz w jednej chwili macie uruchomionych? Ja odpalam max 6 i nadal dostaje softbany co chwila.... jaka jest przyczyna? Poruszanie się ustawiam na 20 km/h

Softban nie oznacza softbana, niekiedy oznacza to że mapa szwankuje, nie widzi pokestopów i wówczas to uznaje za softbana

Miałem osobiscie odpalone sporo kont, nigdy takiego problemu nie miałem

Może się tepasz

17.png

Opublikowano

ustaw "KeepMinOperator": "and",  i zmniejsz "KeepMinIvPercentage": 90.0, na np 50. Wtedy będzie zostawiał tylko pokemony z 700+CP i min 50%  IV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...