Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy raz tego bota włączam, była jakaś pierwsza konfiguracja, ogarnęłam ją i teraz jak odpalam tą konsolę to jest cały czas czarne okno, nic się nie wyświetla. Co jest nie tak?

Wersja bota najnowsza (8.0)? Bot na początku zawsze łączy się z githubem, wygląda jakby nie mógł się połączyć, spróbuj uruchomić jako admin lub po prostu dłużej poczekać.

Opublikowano

odpalilem 11 kont podzialaly minute i soft na kazdym ocb. najnowsza wersja po aktualizacji

Dostałeś soft-ip-bana, możesz uruchomić max 2-3 boty na jednym ip.

Opublikowano

odpalilem 11 kont podzialaly minute i soft na kazdym ocb. najnowsza wersja po aktualizacji

TAK CI KU**A CIĘŻKO PRZEWINĄĆ STRONĘ DO GÓRY I PRZECZYTAĆ CO NAPISAŁEM?

Opublikowano

@wampiros6 wywaliło mi kilka pokemonów po 2000CP jak tak ustawiłem....

"KeepMinCp": "801", odpowiada za zostawianie pokemonów które mają wiecej niż 801 cp

Ale nie przy operatorze "KeepMinOperator": ustawionym na and. To co zrobiłeś że sprawia że spełnione muszą być jednocześnie oba warunki logiczne, a więc cp 801 (śmiesznie małe ale co kto tam sobie lubi) i IV=70%

Żeby trzymało tylko te powyżej 800, ustawiamy:

"KeepMinCp": 800,

"KeepMinIvPercentage": 100.0, a nawet 100.0+ bo przy 100.0 będzie zostawiał te ze 100IV.

"KeepMinOperator": "or",

"PrioritizeIvOverCp": false,
"KeepMinDuplicatePokemon": 0,
+ "EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": false, jak ma nie ewoluować i "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, żeby tych możliwych do ewolucji nie trzymał. Chyba żadnego z warunków nie pominąłem. 

Witam i proszę o pomoc.

Mam versję 8.0 necro i wkleiłem config: DrZ's High Caliber Sniper Rifle Config v0.8.0.json

Bot mi nie snipuje tylko zwyczajnie łapie poksy. Czy ktoś mi może pomóc?

a Pogo mu odpaliłeś? 

Opublikowano

Did not find a Pokemon within the SnipingScanOffset! praktycznie przy każdym snipie... Config DrZ's High Caliber Sniper Rifle . Ktoś sposób ma ?

Opublikowano

Proszę zapodajcie jakiś config żeby zebrać dobre pokemony razem z pokesniperem, interesuje mnie minimalny CP 850 oraz minimalny IV 75%, przed chwilą uruchomiłem necro i wyrzucił mi totalnie wszystkie pokemony :( i dodatkowo teraz co chwilę softban...

Jest jakaś opcja na Unban?

Opublikowano

Czy tylko mi zaczęło wykrywać virusa , mam kaspersky internet security

chyba był błąd w bazie wirusów , proszę o usunięcie mojego posta

Opublikowano

@wampiros6 wywaliło mi kilka pokemonów po 2000CP jak tak ustawiłem....

"KeepMinCp": "801", odpowiada za zostawianie pokemonów które mają wiecej niż 801 cp

Ale nie przy operatorze "KeepMinOperator": ustawionym na and. To co zrobiłeś że sprawia że spełnione muszą być jednocześnie oba warunki logiczne, a więc cp 801 (śmiesznie małe ale co kto tam sobie lubi) i IV=70%

Żeby trzymało tylko te powyżej 800, ustawiamy:

"KeepMinCp": 800,

"KeepMinIvPercentage": 100.0, a nawet 100.0+ bo przy 100.0 będzie zostawiał te ze 100IV.

"KeepMinOperator": "or",

"PrioritizeIvOverCp": false,
"KeepMinDuplicatePokemon": 0,
+ "EvolveAllPokemonWithEnoughCandy": false, jak ma nie ewoluować i "KeepPokemonsThatCanEvolve": false, żeby tych możliwych do ewolucji nie trzymał. Chyba żadnego z warunków nie pominąłem. 

Witam i proszę o pomoc.

Mam versję 8.0 necro i wkleiłem config: DrZ's High Caliber Sniper Rifle Config v0.8.0.json

Bot mi nie snipuje tylko zwyczajnie łapie poksy. Czy ktoś mi może pomóc?

a Pogo mu odpaliłeś? 

Działa ! dzięki ;p Mało ? :D jak mam znaleźć szybko takie dobre pokemony? ;p coś polecasz? :)

Opublikowano

Czym wyższy level tym lepsze pokemony. Na te poniżej 35 poziomu konta w ogóle bym nie patrzył chyba że mają chociaż te 98% IV. Potem można sobie odpalić Necro+Pogo i zbierać ciekawsze.

Opublikowano

expie 2 konta max dlaczego co chwile mam softbana?

// prawdopodobnie juz działa dostosowałem się do porady stronę wyżej, ale musze trochę odczekać :)

Opublikowano

Wszystko działa super, zastosowałem się do zasad z poprzednich stron i lata aż miło. Pytanie do Was mam jedno, czy jak ustawiłem sobie lokalizację np Warszawa, teraz wyłącze bota, zmienie config i wklepe lokalizację np Tokyo, czy po włączeniu otrzymam bana? Jeśli tak, to jaka jest możliwość aby zrobić takie szybkie przemieszczanie?

Opublikowano

Wszystko działa super, zastosowałem się do zasad z poprzednich stron i lata aż miło. Pytanie do Was mam jedno, czy jak ustawiłem sobie lokalizację np Warszawa, teraz wyłącze bota, zmienie config i wklepe lokalizację np Tokyo, czy po włączeniu otrzymam bana? Jeśli tak, to jaka jest możliwość aby zrobić takie szybkie przemieszczanie?

Dostaniesz bana, ale na najbliższym pokestopie odbanuje Cię bot

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wiecie może, jakie linijki odpowiadają za to, że w przypadku niektórych pokemonów zostawia mi słabsze a usuwa te mocniejsze pod względem CP?

Opublikowano

TAK CI KU**A CIĘŻKO PRZEWINĄĆ STRONĘ DO GÓRY I PRZECZYTAĆ CO NAPISAŁEM?

nie znam języka psów

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z LEgg ? Trzeba włączyć samemu a następnie bota? Czy bot sam go uruchamia?

Możesz w configu wpisać by używał jajka

Opublikowano

Nie wiem czemu dostaję co jakiś czas softbana (modyfikacja w konfigu tylko lokalizacja, ilość duplikatów i nic więcej). Maksymalnie 2 boty uruchomione.

Nie wiem czemu te softbany bo nic nie ingerowałem w defaultowego konfiga.

Ma ktoś jakiś na to sposób? Czasami po kilku min. po uruchomieniu, czasami po kilkunastu sekundach.

Może można coś powycinać np. nie zależy mi na "snipe", ale jak ostatnio pozmieniałem wszystko z nim związane na false i wyciąłem lokacje do "snipe" to się program wysypywał i wyłączał.

Jak to się wyłącza by z tego nie korzystał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...