Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wiem. Tam gdzie masz PTC pass i log wpisujesz null. A hasło jednak z przecinkiem może być mi Hasa : )

nadal to samo, nie ogarniam  T_T

Mi nie działa logowanie również ale to pewnie przez aktualizację bo wcześniej było okej :P

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się jeden z drugim takiej funkcji jak SPOILER bo już mnie strzela jak muszę to przewijać

Wybacz zią, ale nie zadziałał mi spoiler. Zamyka tylko pierwszy wers ; /

Opublikowano

Naucz się jeden z drugim takiej funkcji jak SPOILER bo już mnie strzela jak muszę to przewijać

Wybacz zią, ale nie zadziałał mi spoiler. Zamyka tylko pierwszy wers ; /

Bo nie potrafisz z niego korzystać, dopóki się tego nie nauczysz to nic nie wklejaj tak długiego ;)

Opublikowano
{

"AuthType": "google",

"GoogleUsername": "Login email",

"GooglePassword": "hasło",

"PtcUsername": null,

"PtcPassword": null,

"UseProxy": false,

"UseProxyHost": null,

"UseProxyPort": null,

"UseProxyAuthentication": false,

"UseProxyUsername": null,

"UseProxyPassword": null

}

Opublikowano

Już wiem. Tam gdzie masz PTC pass i log wpisujesz null. A hasło jednak z przecinkiem może być mi Hasa : )

nadal to samo, nie ogarniam  T_T

Mi nie działa logowanie również ale to pewnie przez aktualizację bo wcześniej było okej :P

no mi też śmigało wszystko pięknie, a teraz nawet na wersji 0.7.0 jest lipa, pozostaje czekać  <.<

Opublikowano

To nie ogarniam, mi się w sumie to stało po tym jak odpaliłem na nim 2 konta na raz, ktoś jakiś pomysł?

{

"AuthType": "ptc",

"GoogleUsername": null,

"GooglePassword": null,

"PtcUsername": "login",

"PtcPassword": "haslo",

"UseProxy": false,

"UseProxyHost": null,

"UseProxyPort": null,

"UseProxyAuthentication": false,

"UseProxyUsername": null,

"UseProxyPassword": null

}

Opublikowano

Ja wiem, że nowa nie śmiga ale rozkminiam czemu na 0.7.0 nie lata 

edit: nawet jak mam w typie konta wpisane PTC to w konsoli bredzi coś o danych do konta googla dafuq  o.O

Opublikowano

Ja się głowie, czemu snipe mi nie działa na necro. Ktoś by wkleił jakieś przykłady z configu ?

A Bot m lata na 7.0.0 normalnie, więc nie wiem, czemu Wam nie działa ; x

Opublikowano

Ja się głowie, czemu snipe mi nie działa na necro. Ktoś by wkleił jakieś przykłady z configu ?

poczytaj pierwszy post pomoże CI :) i zainstaluj NotePad++ pomoże w ustawianiu Configu 

Opublikowano

Teraz taki błąd, po wpisaniu Y każe mi podawać wszystko od nowa po czym pisze ze trwa logowanie i nic się nie dzieje, jak wpisze N to wyskakuje fatal error i się wyłącza, ktoś coś? Bo już brak mi pomysłów, wszystkim bangla więc problem gdzieś u mnie tylko nie wiem gdzie bo cały folder świeżo ściągnięty z oficjalnej stronki.

b928b2459ea6b.jpg

Opublikowano

Teraz taki błąd, po wpisaniu Y każe mi podawać wszystko od nowa po czym pisze ze trwa logowanie i nic się nie dzieje, jak wpisze N to wyskakuje fatal error i się wyłącza, ktoś coś? Bo już brak mi pomysłów, wszystkim bangla więc problem gdzieś u mnie tylko nie wiem gdzie bo cały folder świeżo ściągnięty z oficjalnej stronki.

b928b2459ea6b.jpg

y i zacznie chodzićjak masz wszystko dobrze zrobione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...