Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Necro Bot z obsługą kont Google

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy w tym bocie mozna ustawic odleglosc w jakiej sie oddala bot od ustawionego kordu?

tak

"MaxTravelDistanceInMeters": xxxx,

elegancko, dzięki.

Admin Cienia
Opublikowano

@up źle login i hasło wpisałeś

Tak jest napisane, mam to samo ale kuźwa jest dobrze wpisane :/

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up źle login i hasło wpisałeś

Tak jest napisane, mam to samo ale kuźwa jest dobrze wpisane :/

Login i hasło muszą być wpisane w cudzysłowiu - "LOGIN"

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

"PokemonsToEvolve": [

"caterpie",
    "weedle",
    "pidgey",
    "drowzee",
    "rattata"
  ],

Wpisujesz więcej jeśli chcesz
Opublikowano

podesle ktos config by nie kasowalo przedmiotow, lapalo pokebolami od odpowiedniego cp i transferowalo pokemony tylko duplikaty i najlepszego z nich zostawialo pod wzgledem cp? I zeby nie ewoluowalo pokemonow?

Opublikowano

Cześć.   Pomoże ktoś z konfiguracją, żeby nie zbierało potionów, revive-ów, tylko pokebale i malinki?   Zmieniałem masę razy i zawsze zapycha się potionami..

Opublikowano

Pomoże ktoś ck trzeba zmienić by:

-nie evoulowało pokemonów

-nie kasowało przedmiotów

-zbierało same pokeballe i maliny

-transferowało tylko duplikaty i najmocniejszego z nich zostawiało pod względem cp

-dodawało jajko do inkubatora

Opublikowano

vIP24m8.png

Za chiny nie chce mi wystartować evo. a wpisałem wszystkie poki jakie istnieją by miały evo. zaznaczyłem że jak jest wystarczająca ilość cuksów robi evo i wszystkie inne opcje z evo związane i dupa. raz zadziałało a potem lipa

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak ustawić bota by brał bardziej pod uwagę CP niż IV ? I co to jest IV xD

@Edit : Wywala mi cały czas np. 700 CP  40IV a The best : Cp 40 i 100IV

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś jak ustawić bota by brał bardziej pod uwagę CP niż IV ? I co to jest IV xD

Polecam bulbapedia i poczytać o pokemonach - kolejna osoba do kolekcji co nie zna mechaniki oryginału :p

A tera serio. IV's to indywidualne wartości w statach pokemona. zakres to 0-30 (+1) czyli max iv w 1 stacie to 31. 100% oznacza że twój pokemon ma +1 (31) do wszystkich statystyk czyli atak, special atak, def, sdef, speed, hp. powiedzmy ze max wartość w 1 stacie to 750. jesli pok by miał +1 w danej stacie to ma on tą wartość maksymalną

Opublikowano

http://www.spidersweb.pl/2016/07/pokemon-go-iv-kalkulator.html

A mi ktoś powie jak ustawić to transferowanie pokemonow? Mam ustawione by zostawiał 1 duplikat a mam po 8 magikarpow...

Dziękuje

Polecam bulbapedia i poczytać o pokemonach - kolejna osoba do kolekcji co nie zna mechaniki oryginału :p

A tera serio. IV's to indywidualne wartości w statach pokemona. zakres to 0-30 (+1) czyli max iv w 1 stacie to 31. 100% oznacza że twój pokemon ma +1 (31) do wszystkich statystyk czyli atak, special atak, def, sdef, speed, hp. powiedzmy ze max wartość w 1 stacie to 750. jesli pok by miał +1 w danej stacie to ma on tą wartość maksymalną

Dziekuje również

Czyli lepiej ewoluować Pidgeya 100% IV 300 CP niz pidgeya 60% IV 600 CP

Pasjonat
Opublikowano

Przy takich pokemonach to nie ma znaczenia, mały level i bardzo często spotykane, lepiej ewoluuj 600 jak nie masz czym walczyć teraz, a dust zostawiaj na później 20-30 level. Ogólnie zawsze najlepiej ulepszać 100% IV jak to będzie pokemon do końca gry którego będziesz używał - jakiś magikarp>gyarados czy coś podobnego. Wtedy mając nawet 50cp 100% makikarpia warto wydać 100-150 tysięcy dustu żeby go potem wzmocnić.

.

Opublikowano

Przy takich pokemonach to nie ma znaczenia, mały level i bardzo często spotykane, lepiej ewoluuj 600 jak nie masz czym walczyć teraz, a dust zostawiaj na później 20-30 level. Ogólnie zawsze najlepiej ulepszać 100% IV jak to będzie pokemon do końca gry którego będziesz używał - jakiś magikarp>gyarados czy coś podobnego. Wtedy mając nawet 50cp 100% makikarpia warto wydać 100-150 tysięcy dustu żeby go potem wzmocnić.

Tzn ja mam 28LV i próbuje załapać IV ponieeważ chce ustawc tak by mi nie wywalało najsilniejszych a słabsyzch z IV lepszym zostawiało

Oczywiscie na słabszych  pokach

Opublikowano

http://www.spidersweb.pl/2016/07/pokemon-go-iv-kalkulator.html

A mi ktoś powie jak ustawić to transferowanie pokemonow? Mam ustawione by zostawiał 1 duplikat a mam po 8 magikarpow...

"PokemonsTransferFilter": Musisz jeszcze ustawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...