Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie to że leniuch czy takie podobne , tylko czytam i czytam i nie widze zeby ktos cos ciekawego pisał , po co podsyłasz mi link czegoś co jest w trakcie pracy .

Nie owijając w bawełnę, po prostu jesteś debilem. Mam nadzieje że pomogłem.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest szansa że dzisiaj bedzie działał ?

wiesz co siedzę na kanale Devovym na ich czacie jest ogromna burza mózgów implementują nowe API do bota i będą testować bezpieczeństwo. Ręki nie dam sobie uciąć czekam tak samo jak Ty

Opublikowano
We would like to repeat that the API-cracking community does not support bots. We are here to crack the API, thats it. That said we would like to confirm that Niantic can detect any MITM apps, these are apps that somehow modify data sent to the server. For example an app that ensures a perfect pokeballthrow.
We do not know whether you'll get banned for using such an app, we merely confirmed that Niantic could (theoretically) detect it. And it is not our concern, our concern is cracking the API.

chyba działa sprawdzcie BOTY swoje 

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4w1cvr/pokemongo_current_api_status/d65hrv5
Opublikowano

Przepraszam bardzo lecz czytałem i jakoś nie mogę sobie z tym poradzić a gdybym wiedział to bym nie zwracał sie z pomocą do was . Więc mógłbyś być miły i w jakiś sposób pomoc .

Ty downie j****y spierdalaj stąd nie wkurwiaj ludzi bo jak bym cie spotkał na ulicy to by cie matka nie poznała 

Opublikowano

We've discovered that unknown5 turns out to be GPS-related information. We're still investigating this and unknown22, and hope to have a more technical update later on in the day while we affirm our suspicions.

https://www.reddit.com/live/xdkgkncepvcq/

Z tej strony co ta wiadomość dla nas oznacza, ile mają jeszcze do zrobienia bo orientuje się średnio :) te unknown idą do unknown0 czy jak to się odbywa? :)

Ktoś bardziej się w tym orientuje? :)

Opublikowano

Robią postępy ale jeszcze troche potrwa ;)

No wiadomka, nie jest tak prosto złamać każde zabezpieczenie, Niantic widać się lepiej przygotowało na każdą ewentualność ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bot działa, tylko czasem mogą występować problemy. Jeśli nie działa Wam usuwanie itemków, stopujecie bota i startujecie ponownie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...