Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Puki boty nie dzialaja to zostaje fake gps i jedziemy recznie w central parku ;p

Sorry, ja odpadam, czekam na bota :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam,

Wie czemu bot nie działa? I nie pokazuje pokespotów?

Była aktualizacja i boty nie działają do czasu aż zostaną zaktualizowane...

Opublikowano

Żaden bot z tego co mi wiadomo nie działa, dziś w nocy sprawdzałem PokeBuddy i nie łapał niczego, tak więc trzeba czekać na update.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Żaden bot z tego co mi wiadomo nie działa, dziś w nocy sprawdzałem PokeBuddy i nie łapał niczego, tak więc trzeba czekać na update.

dzisiaj w nocy (do ok 23) bot działał

Admin Cienia
Opublikowano

Witam,

Wie czemu bot nie działa? I nie pokazuje pokespotów?

A może chciało by się chociaż sprawdzić strone czy dwie wstecz a nie na gotowca, lewniwość nie jest cnotą

A mi działa wszystko jak należy , łapie pokestopy , i pokemony :)

Nie może działać bo zmieniło się API

Admin Cienia
Opublikowano

Bo kuźwa nie działa, weszła niewidzialna dla was aktualizacji systemu gry POKEMON GO, gdzieś pisano ze beda banować multibociarzy

Opublikowano

Bo kuźwa nie działa, weszła niewidzialna dla was aktualizacji systemu gry POKEMON GO, gdzieś pisano ze beda banować multibociarzy

Podobno będą tak banować, że aż wióry będą leciały  ^^

Opublikowano

Bo bota trzeba używać z głową, jak ktoś jest pazerny i napiernicza ileś set kont na raz to nic dziwnego :D

Opublikowano

Bo bota trzeba używać z głową, jak ktoś jest pazerny i napiernicza ileś set kont na raz to nic dziwnego :D

Pazerność ludzka nie zna granic :D

gadzik121

Skąd masz te informacje?

na jakimś zagranicznym forum w nocy czytałem

Opublikowano

widziałam że już z jednym botem pracują nad aktualizacją, ktoś wie czy pb będzie też uaktualniony? ;) 

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

widziałam że już z jednym botem pracują nad aktualizacją, ktoś wie czy pb będzie też uaktualniony? ;) 

Zapewne tak, trzeba tylko czekać na autora tematu, aż wstawi jakąś aktualizację lub informację o aktualizacji.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hej, są jakieś nowe informacje na temat PokeBuddy? 

chodzę po forach i cisza spokój, ewentualnie może ktoś coś wie o NECRO BOTcie do Pokemon Go ? czy takowy też nadal nie działa :) 

Dzieki za info bo nie potrafię znaleźć żadnej nowej wzmianki na jakimkolwiek forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...