Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info na temat botów.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Żaden bot na oprócz nox 3.7.1.0 nie działa, nawet nie tyle co bot a ułatwienie NASZEJ gry.

Ekipa necrobot'a złamała dzisiaj zabezpieczenia unknow6 w niecałe dwa dni, gdzie tych samych zabezpieczeń nie udało się złamać nikomu w innej grze niantic od dawna.. Informacje na temat tego co się dzieje znajdziecie w linkach poniżej.

Ogólny postęp co i jak

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4w1cvr/pokemongo_current_api_status/

Pierdy które naprawiają na bierząco z pomocą innych i wyjdą w następnej wersji ( 0.6.4 <)

https://github.com/NECROBOTIO/NecroBot/compare/v0.6.4...master

Live chat necro gdzie koderzy piszą o co kaman

https://www.reddit.com/live/xdkgkncepvcq/

Dla ciekawskich jak wygląda rozkodowany unknow6

https://github.com/pkmngodev/Unknown6/blob/master/Signature.proto

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Jak będzie działać cokolwiek to dam tutaj znać bo śledze temat necro

Admin Cienia
Opublikowano

Rozkodowali kolejny problem unknow24, piszą że walczą jeszcze z unknow22 ale ile do końca tych tajemnic zostało to nie widać, piszą że idzie im bardzo szybko i są zadowoleni z efektów

Opublikowano

Patrząc na tego lajwa mam nadzieję, że dziś/jutro będą dostępne już boty, no ale nadzieja matką głupich.

6 minut temu

Unknown24 seems to be a pointer to Unknown22. If we do UK22, we can kill two birds with one stone. Unconfirmed

Admin Cienia
Opublikowano

Boty? Niee kolego, oni robią tylko necro :P Chyba że puszczą dalej jak to działa :)

Opublikowano

Boty? Niee kolego, oni robią tylko necro :P Chyba że puszczą dalej jak to działa :)

Czyli, że jedyny jaki może najszybciej działać to Necro Bot? :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Faktycznie, teraz zdałem sobie z tego sprawę.

Oby podzielili się tym ze sniper botem bo to super sprawa.

Admin Cienia
Opublikowano

Tak, moje osobiste zdanie jest takie ze buddybot juz chyba nie powróci, przynajmniej nie w tym roku z ich tempem do czego kolwiek :D

Opublikowano

Skoro Necro jest OpenSource to programiści z PokeBuddy będą mieli wgląd do kodu więc myślę że jeżeli wyjdzie Necro to PokeBuddy też ruszy niedługo po tym :)

Admin Cienia
Opublikowano

Oceniamy po tym jak długo bawili się z czyszczeniem przedmiotów np, a tutaj grubsza sprawa :)

Opublikowano

Kolega, który się tym zajmuje napisał mi, że to już koniec botów. Możecie się pożegnać z łatwym levelowaniem.

Problem jest, gdyż niantic zmieniło ID Raichu oraz Magikarpa i obecnie jest nie do rozgryzienia to zabezpieczenie

Opublikowano

Kolega, który się tym zajmuje napisał mi, że to już koniec botów. Możecie się pożegnać z łatwym levelowaniem.

Info bez pokrycia. Twój kolega siedzi w tych botach jako programista? Wątpię. A gadać może każdy. 

Opublikowano

Problem jest, gdyż niantic zmieniło ID Raichu oraz Magikarpa i obecnie jest nie do rozgryzienia to zabezpieczenie

ahahah ale żałosna gadka. To tak jakby zablokowali maliny. i co z tego nawet jeżeli? ;p

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Jestem programistą to się wypowiem, wiecie jak to zrobił?

@echo off
echo RAICHU = UNHACKABLE
echo MAGIKARP = UNHACKABLE

Proszę bardzo, oto Twój kod wykonany w pliku wsadowym.

Nie istotne jest czy zablokują jednego pokemona zmianą ID bo to żałosne... można w bocie zawsze takowe ID pominąć i nie wpłynie to na ogólne działanie bota..

Nie bójcie się.. to co On wypisuje nie ma żadnego pokrycia w programowaniu :)

// Ew zrobiłeś to w C++ więc :

// Pomijam bibloteki

int main()
{
   system("cls");
   cout << "RAICHU = UNHACKABLE << endl;
   cout << "MAGIKARP = UNHACKABLE";
   Sleep(10000); // Żeby okno się nie zamknęło lub by nie wyskoczył jakiś komunikat (za szybko)
                 // o wciśnięciu klawisza by kontynuować.
   sytem("pause");
   return 1;
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...