Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dopóki nie zostanie oficjalnie potwierdzone przez autora tematu, że bot działa i sam findevv to potwierdzi to nie pobierajcie niczego, jedynie na własne ryzyko.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

i co z botem?
jakaś nowa wersja?

Póki co nic nie wiadomo, sam szukałem informacji ale wszędzie cisza. A najlepszy bot był ...

Powiem tak - bot działa ale tylko transferuje Pokemony i na tym się opiera, nie ma Pokestopów, nie łapie Pokemonów, tylko transferuje, nic poza tym.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

i co z botem?

jakaś nowa wersja?

Póki co nic nie wiadomo, sam szukałem informacji ale wszędzie cisza. A najlepszy bot był ...

Powiem tak - bot działa ale tylko transferuje Pokemony i na tym się opiera, nie ma Pokestopów, nie łapie Pokemonów, tylko transferuje, nic poza tym.

Bo nie działa do tej pory? Bo ma stare API? Nic innego nie będzie robił!

Opublikowano

i co z botem?

jakaś nowa wersja?

Bo nie działa do tej pory? Bo ma stare API? Nic innego nie będzie robił!

Na starej wersji bot nic nie robił, a na PokeBuddy - Master coś tam kmini ale nowego API nie ma, tylko readme zostało zaktualizowane przez fina. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mi już działa :D

[P - 17:08:12] PokeBuddy launching...
[P - 17:08:12] Version: 0.0.7.1
[P - 17:08:12] Info: Settings Window is being improved
[P - 17:08:12]      Added: (!) New settings window. Now, everything is configurable.
[P - 17:08:12] This bot is free to use. If you paid for it, you got scammed.
[P - 17:08:12] Feel free to donate to (PayPal): [email protected] (make sure to email me afterwards)
[P - 17:08:12] --------------------------------
[P - 17:08:16] Attempting to Login...
[P - 17:08:16] Logging in with method: Google as Auth Provider
[P - 17:08:19] Using RPC Endpoint: pgorelease.nianticlabs.com/plfe/358
[P - 17:08:21] [Catch Pokemon] Found: 2 catchable Pokemon
[P - 17:08:21] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 17:08:22] [Catch Pokemon] We caught a Bellsprout (Probability: 43.22%) with CP 336, used 1 x ItemPokeBall and received 210 XP
[P - 17:08:24] [uI] Updating...
[P - 17:08:26] [Catch Pokemon] Using a Berry to catch Pokemon!
[P - 17:08:26] [Catch Pokemon] Berry has been successfully used
[P - 17:08:27] [Catch Pokemon] We caught a Beedrill (Probability: 8.82%) with CP 647, used 1 x ItemPokeBall and received 210 XP
[P - 17:08:27] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 17:08:32] [Farm Pokestops] Populated Pokestops
[P - 17:08:33] [Navigation] Walking from: 22.28566, 114.1502 to: 22.28544, 114.15048 with a distance of: 24 meters
[P - 17:08:33] [Transferring Pokemons] Transferring Pokemon away: Beedrill (CP: 647)!
[P - 17:08:33] [Transferring Pokemons] Beedrill has been transferred
[P - 17:08:34] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: '源吉林 Yuen Kut Lam Herbal Tea Shop'
[P - 17:08:34] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 50
[P - 17:08:38] [Transferring Pokemons] Transferring Pokemon away: Bellsprout (CP: 336)!
[P - 17:08:39] [Catch Pokemon] Found: 1 catchable Pokemon
[P - 17:08:39] [Transferring Pokemons] Bellsprout has been transferred
[P - 17:08:39] [Catch Pokemon] We caught a Magnemite (Probability: 47.34%) with CP 226, used 1 x ItemPokeBall and received 210 XP

Opublikowano

Wszystko działa, bocik śmiga i łapie pokemony :-) !

A co do tematu bota, jak (i gdzie) te 100k expa bez jajka? Ja mam tylko 30k w hamburgu !

Admin Cienia
Opublikowano

50k w nowym yorku

50k w nowym yorku

50k w nowym yorku

50k w nowym yorku

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

U mnie niby działa, znów tylko transferuje Pokemony, ale ich nie łapie, ciągle 0 expa idzie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U mnie niby działa, znów tylko transferuje Pokemony, ale ich nie łapie, ciągle 0 expa idzie.

tak było przez cały czas, transfery działały, ewolucje - nic poza tym

Opublikowano

To nie wiem jak innym bot działa, u mnie nie robi nic poza transferem i ewolucjami.

ezgif-com-effects.gif

Admin Cienia
Opublikowano

To nie wiem jak innym bot działa, u mnie nie robi nic poza transferem i ewolucjami.

Bo nie robi, zbiera poxy i pokestopy

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

działa wam teraz bot? wyskoczyła mi aktualizacja i nie mogę się zalogować ;/

Działa. 

Macie jakiś namiar na oficjalne info od developerów (Twitter,irc,cokolwiek) ? Prócz sekcji Issues na gitHubie ; ) 

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...