Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy koledzy odpalali nox-a z nową wersją pokemon go 0.33 ?
Wprowadzili jakieś ograniczenia co do prędkości poruszania się.

Po przekroczeniu pewnej prędkości wyskakuje komunikat o byciu pasażerem czy coś takiego.

Mogę tylko przypuszczać, że może to mieć związek z tymi błędami w bocie, że za szybko się poruszacie i gra daje wam softban-a.

Kolejna sprawa, to prędkość poruszania się.

W pliku konfiguracyjnym mamy "MetersPerSecond": 5.0, (21 linijka) a w "Settings" mamy Walk speed (km/h).

Nie wiem czy orientujecie się jak się przelicza m/s na km/h - podpowiem - m/s mnoży się przez 3.6 i wychodzi prędkość km/h.

Z tego co zauważyłem, to optymalna prędkość, która nie wywala błędu jak i nie daje nam softban-a to 5 m/s.

W "settings" bota jest mylnie napisane km/h !

Wyszła nowa aktualizacja o 15:25

Wygląda, że naprawili bocika.

Teraz spokojnie chodzę z ustawieniem 100 km/h (wcześniej 5km/h).

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak powrócić do gry na telefonie z tej aplikacji bo dostaje od razu softa jak wbijam na telefonie.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Jak powrócić do gry na telefonie z tej aplikacji bo dostaje od razu softa jak wbijam na telefonie.

Normalnie wracasz do gry na tel. Wiadomo, że softa dostaniesz bo zmieniasz lokalizacje zbyt szybko - myśl. A na softa jest sposób bardzo prosty.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Kręć 40x Pokestopem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam pytanie czy wie ktoś moze jak zmniejszyć zasięg działania bota, pod wieczór ustawiłem go w disnaylandzie w tokyo, rano był juz niestety poza tokyo na jakis wioskach troszke mnie to denerwuje :D

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

Po zalogowaniu się bot nie łapie pokemonów. nie mogę też robić recycle items i transfer bad pokemons. nie wyświetla mi się mój login, posiadane pokemony oraz itemy w plecaku.

jest w stanie ktoś powiedzieć co może być nie tak? próbowałem już reinstall a nawet instalację na innym kompie. ciągle to samo. konto mam via google

Opublikowano

Mam pytanie czy wie ktoś moze jak zmniejszyć zasięg działania bota, pod wieczór ustawiłem go w disnaylandzie w tokyo, rano był juz niestety poza tokyo na jakis wioskach troszke mnie to denerwuje :D

Niestety, nie ma takowej opcji. Ja mam to samo, teraz expię w Sydney, a poleciał mi już poza Pokestopy i nie trzyma się lokalizacji.

Po zalogowaniu się bot nie łapie pokemonów. nie mogę też robić recycle items i transfer bad pokemons. nie wyświetla mi się mój login, posiadane pokemony oraz itemy w plecaku.

jest w stanie ktoś powiedzieć co może być nie tak? próbowałem już reinstall a nawet instalację na innym kompie. ciągle to samo. konto mam via google

Niestety, nie wiem co jest przyczyną. Dziwne, bo u mnie wszystko śmiga od początku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Podstawowe pytanie kiedy odpalacie bota np na kordach przy 4 pokestopach to zostawiacie żeby stał czy chodzicie po pokestopach. Bo mam na NY Central Park a lata po całym mieście ;/

Opublikowano

Czy bocik dobrze nabija jajeczka i przy jakiej prędkości??

Z jajeczkami nie jest przypadkiem tak, że jak Ci się wykluje to musisz kliknąć żeby pokemon trafil do plecaka? Jeżeli nie klikniesz to on chyba przepada... ja latam przy 15km/h i nic nie nabija, do jajeczek mysle ze poniżej 10km/h musi byc ustawiony, kwestia czy nie będzie tracił tych poksów, bo jak tak to szkoda jajek i inkubatorów, lepiej "ręcznie" 10 km sobie wychodzić/wyjeździc tramwajem :P

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

Podstawowe pytanie kiedy odpalacie bota np na kordach przy 4 pokestopach to zostawiacie żeby stał czy chodzicie po pokestopach. Bo mam na NY Central Park a lata po całym mieście ;/

Ja puszczam bota po całym mieście. :P

Z jajeczkami nie jest przypadkiem tak, że jak Ci się wykluje to musisz kliknąć żeby pokemon trafil do plecaka? Jeżeli nie klikniesz to on chyba przepada... ja latam przy 15km/h i nic nie nabija, do jajeczek mysle ze poniżej 10km/h musi byc ustawiony, kwestia czy nie będzie tracił tych poksów, bo jak tak to szkoda jajek i inkubatorów, lepiej "ręcznie" 10 km sobie wychodzić/wyjeździc tramwajem :P

No właśnie chyba nie do końca, bo jak normalnie nabijałam jajko i jak już mogłam je otworzyć, gra mi crashła, a i tak miałam pokemona w plecaku. xp

Opublikowano

Pokemon nie zawsze musi zostać kliknięty, że tak to ujmę. Mi nie raz pojawiały się automatem w plecaku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co do jajek to polecam predkosc 16-18km/h wtedy elegancko wszystko działa :) ja wszystkie jajka tak wykluwałem i pokemon zawsze do plecaka trafiał także polecam :D

Opublikowano

Jednak znów nie działa. Działało przed chwilą i nagle jedno z dwóch kont przestało wyszukiwać cokolwiek.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

dziala wam poke , pokazuje pokestopy i tp . ?

Tak.

Jednak znów nie działa. Działało przed chwilą i nagle jedno z dwóch kont przestało wyszukiwać cokolwiek.

Może dostałeś softa? xp

Opublikowano

Nie działa , na żadnym z 3 kont. Sprawdziłem na prędkości 15km bo modernizowali program. Pół godziny temu było ok. Teraz nie pokazuje nic jakby soft ban ale nie ma na 100% bo nie zmieniałem lokalizacji i nie zmieniałem prędkości od południa.Pewnie znowu coś gmerają w programie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...