Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba wpisać tam swojego maila (tam gdzie na instrukcji ma pozostać puste) hasło i zaznaczyć że to konto gmail (chyba ze macie inne)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Panowie ten bot ma jakieś duże wymagania? Bo mi wyskakuje "Program PokeBuddy przestał działać" wiecie o co może chodzić?

obstawiam ze 32bity, mi nie chcialo dzialac na lapku a tam mam 32bit

mi w wersji 32 bit dziala nawet na 64 wiec nie problem

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ale po aktualizacji pokemonów  bez aktualki bota to nic nie da. To jest po prostu nowy sposób logowania się (przynajmniej mi działa) Pewnie rano coś się zmieni

Opublikowano

Ten kto stworzył bota / ktoś kto obczaja bota od strony programowej musi go zaktualizować. Po prostu jak ten "ktoś" się dowie o aktualce to najprawdopodobniej to zrobi.

Opublikowano

a gdzie będzie aktualizacja tego bota? :D tutaj w tym temacie?

Aktualizacja zostanie zrobiona automatycznie po uruchomienia Bota.

Opublikowano

Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later

CZY TO NORMALNE ?? 

Tak, Nie masz aktualnie żadnych pokemonów które mogą zostać wysłane do Profesora.

Opublikowano

@Raiden01

Może masz softbana.

Wejdź do koła zakręć wyjdź i tak powtórz tą czynność z 40 raz aż do skutku.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ehhhhhh, jest nowe API i zajmie im to pewnie z 2 dni zanim ogarną aktualizacje dla botów ponieważ zmienili wysyłanie informacji o obiektach.

Opublikowano

Czemu na bocie mi lapalo pokemony a jak w Realu chodzilem to mi uciekal kazdy i pokestopow lapac nie moglem ?

miałeś softbana, trwa różnie (max 24h ale rzadko tak długo);

Opublikowano

Mi nie działa w ogole bez przerwy tylko

[P - 00:25:46] [uI] Updating...

[P - 00:25:51] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 00:25:57] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
Opublikowano

ja aktualizacje pokemon go mialem kilka dni temu (w tej chwili nic bo sprawdzalem)..... a wczoraj wieczorem bot dzialal... ale nei transferowal pokemonow.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

Mi transferował ale, kopie przerabiał na cukierki ale na dniach coś się zaczeło chrzanić, na początek dobry, przezucilem sie na necrobota ale długo z nim walczyłem x)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...