Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba trzeba ręcznie, bo mi nie wrzucił

troche słabo ;/ wyłączasz bota jak wkładasz jajka ? czy na odpalonym bocie ? czy jak teleportnie z Central parku do polski bedzie od razu soft ? użytkuje bota od godziny wiec bądźcie wyrozumiali :D

Tak, wyłączam bota aby włożyć jajka. Za takie teleporty odrazu jest soft. Jeżeli chcesz włożyć jajka, to pobierz sobie noxa i tam wklej tą samą lokalizację co w tym bocie, włóż jajka i wróć do bota.

jakis link do tego bota mógłbym prosić? 

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Już działą ale teraz uciekają wszystkie poki które łapiesz innym pokebolem niż normalny

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Już działą ale teraz uciekają wszystkie poki które łapiesz innym pokebolem niż normalny

Dzięki za info ;)

///

A jaką prędkość macie ustawioną ?

Opublikowano

Dzięki za info ;)

///

A jaką prędkość macie ustawioną ?

ja smigam na 25 :D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Panowie ten bot ma jakieś duże wymagania? Bo mi wyskakuje "Program PokeBuddy przestał działać" wiecie o co może chodzić?

Jaki masz system operacyjny i ile posiadasz Ram?

Opublikowano

Panowie ten bot ma jakieś duże wymagania? Bo mi wyskakuje "Program PokeBuddy przestał działać" wiecie o co może chodzić?

obstawiam ze 32bity, mi nie chcialo dzialac na lapku a tam mam 32bit

Opublikowano

obstawiam ze 32bity, mi nie chcialo dzialac na lapku a tam mam 32bit

ja mam 32 bity i smiga ladnie ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mi od wczoraj PokeBuddy nei transferuje dobrze pokemonow... wczoraj nalapal mi 60 Magicarpi po 10-15 cp ^^, zas dzisiaj roznorakie pokemony ale tez w granicy 10-140 cp, gdzie mam pokemony po 2300 cp ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mnie PokeBuddy nie działa od około 7 dni po ostatniej aktualizacji , pytałem chyba z 10 razy czy ktoś tak miał i nikt nic ..

Jaki masz błąd/problem?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dzisiaj nawet Weedla nie może złapać "CatchError"

Wczoraj jak miałem ten error, to wbiłem przez noxa i złapałem jednego pokemona. Gdzieś wyżej wyczytałem, że nie używa innych pokeballi niż te podstawowe, a przy samodzielnym łapaniu pokemona był odrazu ten niebieski pokeball. Zebrałem kilka zwykłych z pokestopów, a większość innych pokeballi wyrzuciłem i bot zaczął działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...