Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PokeBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, są jakieś nowe informacje na temat PokeBuddy? 

chodzę po forach i cisza spokój, ewentualnie może ktoś coś wie o NECRO BOTcie do Pokemon Go ? czy takowy też nadal nie działa :) 

Dzieki za info bo nie potrafię znaleźć żadnej nowej wzmianki na jakimkolwiek forum

Nadal trwają prace

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wam też bot nie działa? Wgl. nie zbiera pokemonów..

nie dziala Ci? Pewni wykrył że idiota go obsługuje... mi działa

Admin Cienia
Opublikowano

Wam też bot nie działa? Wgl. nie zbiera pokemonów..

play legit

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

[P - 22:20:41] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 22:20:42] [Transferring Pokemons] Transferring Pokemon away: Pidgey (CP: 108)!
[P - 22:20:43] [Transferring Pokemons] Pidgey has been transferred
[P - 22:20:45] [uI] Updating...
[P - 22:20:53] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 22:21:06] [uI] Updating...

Jedyne co nie zostało zmienione w tej niewidocznej aktualce to to żę  można transferować pokemony.

Oczywiście pod względem programu gry

Opublikowano

[P - 22:20:42] [Transferring Pokemons] Transferring Pokemon away: Pidgey (CP: 108)!

[P - 22:20:53] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...

Jedyne co nie zostało zmienione w tej niewidocznej aktualce to to żę  można transferować pokemony.

a co ma transfer do rozmieszczenia PokeStopów, i dynamicznej mapie pokemonów ? Profesor się przeprowadził czy co ? 

podstawowe funkcje statyczne pozostają bez zmian zmieniło się kodowanie występowania Pokemonów, i tego teraz nie potrafią złamać.

Na przyszłość, nie wiem czy ktoś dawał linka ale tu jest do całej burzy mózgów osób łamiących kod gry.

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4w1cvr/pokemongo_current_api_status/

Jak narazie odkryli cały kod gry i rozszyfrowali, z tym że w jednym segmencie cały czas im wybija #unknown6. Jak można wyczytać są przekonani że to właśnie nowe API które muszą złamać info chyba sprzed 30 minut.

Admin Cienia
Opublikowano

a co ma transfer do rozmieszczenia PokeStopów, i dynamicznej mapie pokemonów ? Profesor się przeprowadził czy co ? 

podstawowe funkcje statyczne pozostają bez zmian zmieniło się kodowanie występowania Pokemonów, i tego teraz nie potrafią złamać.

Na przyszłość, nie wiem czy ktoś dawał linka ale tu jest do całej burzy mózgów osób łamiących kod gry.

https://www.reddit.com/r/pokemongodev/comments/4w1cvr/pokemongo_current_api_status/

Jak narazie odkryli cały kod gry i rozszyfrowali, z tym że w jednym segmencie cały czas im wybija #unknown6. Jak można wyczytać są przekonani że to właśnie nowe API które muszą złamać info chyba sprzed 30 minut.

Dokładnie!

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Siemka , Pobrałem tego Bota , lecz mam problem z nim nie chce mi działać "nic nie zbiera" , Cały czas jest tak samo jak na Screenie który dodałem , pomoże ktoś ? o co z tym chodzi ? 

post-1530502-216021_thumb.png

Opublikowano

Siemka , Pobrałem tego Bota , lecz mam problem z nim nie chce mi działać "nic nie zbiera" , Cały czas jest tak samo jak na Screenie który dodałem , pomoże ktoś ? o co z tym chodzi ? 

nie tłumaczcie mu, niech przeczyta kilka postów wstecz...

Opublikowano

Przepraszam bardzo lecz czytałem i jakoś nie mogę sobie z tym poradzić a gdybym wiedział to bym nie zwracał sie z pomocą do was . Więc mógłbyś być miły i w jakiś sposób pomoc .

Opublikowano

nie to że leniuch czy takie podobne , tylko czytam i czytam i nie widze zeby ktos cos ciekawego pisał , po co podsyłasz mi link czegoś co jest w trakcie pracy .

Opublikowano

Wytłumaczę Ci to w skrócie po prostu. Pokemon GO wystawiło aktualizacje i żaden bot od 2-3 dni nie działa trzeba czekać aż twórcy botów aktualizują ich pomocne wspomagacze ^^

Opublikowano

nie to że leniuch czy takie podobne , tylko czytam i czytam i nie widze zeby ktos cos ciekawego pisał , po co podsyłasz mi link czegoś co jest w trakcie pracy .

Jest nowe API Pokemon GO i aktualnie nie działa nic, oprócz oficjalnej aplikacji. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...