Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO BOT- zkompilowany łatwa konfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie działa, chyba tak powinno być xD. A CatchError jest wtedy kiedy gra generuje pokemona a później uświadamia se, że nie powinno bo być czy coś. Przynajmniej tak zauważyłem jak grałem ręcznie.

24a6c3a7b5.png

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na tym haxtonie ustawilem teleport off, burst on, 15 kmh i co? catchflee, catcherror :O

150km/h z teleportem i burstem i gitara śmiga

Opublikowano

Mam problem, zmieniłem dzisiaj współrzędne z central parku na sydney i bot nagle zwariował. Co chwilę się restartuje, tak to wygląda:

uyJJcNp.png

Macie jakieś pomysły co może być przyczyną? Soft bana na 1000% nie mam, sprawdzałem logując się przez blue stacka. 

A jak długo odczekałeś ze zmianą lokalizacji?

Opublikowano

na tym haxtonie ustawilem teleport off, burst on, 15 kmh i co? catchflee, catcherror :O

Ten haxton chyba nie ma auto unbana, więc dostałeś softbana prawdopodobnie :/

zalozylem 3 nowe konta

na kazdym jest wlaczony burst, teleport i ta sama lokalizacja

Na 1 ustawilem 15kmh, pole widzenia 1500m, 1s przerwy pomiedzy lapaniem

na 2 ustawilem 20km/h, pole widzenia 2000m, 0s przerwy pomiedzy lapaniem

na 3 ustawilem 20kmh, pole widzenia 5000m, 0s przerwy pomiedzy lapaniem

zobacze ktore konto sie dluzej utrzyma:D

Prawdopodobnie każde konto długo będzie działać, jeżeli nie będziesz się teleportował, zmieniał lokalizacji, a nawet wchodził na telefon sprawdzać jakie masz poki. Jeżeli konto zostało założone np. w santa monica i jest expione cały czas w santa monica, to szansa na bana jest niemożliwa. W dodatku z prędkością mniejszą niż 20 km/h nic nie powinno się wydarzyć. Pokemon go ma tolerancję prędkości do 20km/h gdzieś kiedyś wyczytałem. Teleportacje najlepiej wyłączyć :D

Opublikowano

Mam problem, zmieniłem dzisiaj współrzędne z central parku na sydney i bot nagle zwariował. Co chwilę się restartuje, tak to wygląda:

uyJJcNp.png

Macie jakieś pomysły co może być przyczyną? Soft bana na 1000% nie mam, sprawdzałem logując się przez blue stacka. 

A jak długo odczekałeś ze zmianą lokalizacji?

Wystarczająco długo żeby nie dostać soft bana, przecież napisałem. Jak chodzę po mapie 'manualnie' przy użyciu fake gps, to wszystko działa.

Opublikowano

s powie mi ktos dlaczego od czasu do czasu program v2 failuje?? patrze tak srednio co 2 godziny i mi go wylacza..

sciągnij nową wersję wprowadzono tam małe fixy dotyczące tego

668421422290643422464.png

Opublikowano

jak mozna ustawic aby bot nie zostawial po kilka pokemonow kazdego bo niektóre transferuje i troche ich zostawia, wtedy szybko sie zapelnia miejsce pokemonow

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czemu nie znajduje mi pokow ? Caly czas tylko uzywa pokestopow i recyclinguje itemy.

masz pelny plecak

u mnie wyglada to tak,pomozcie

jak masz ustawione max distance?

668421422290643422464.png

Opublikowano

Panowie gdzie jest najlepsza lokalizacja o tej godzinie do polapania mocnych pokemonow, bo z tego co wiem to im wiecej kont jest zalogowanych tym wiecej poksow jest.

oraz powiecie mi czy a sie jakos ustawic zeby mi ewoluowalo tylko silne eevee najlepiej na vaporeony?

Opublikowano

Gdzie znajdę dragonite ? xD Koordy ? :D

Dragonite/Aerodac/Snorek respią się losowo. :)

Polecam zainteresować się snipebotem i chatem gdzie ludzię podają namiary na takie pokemony. W 1h można mieć njlepsze pokemony. Wygooglujcie sobie i skończcie pisać nie na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...