Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Kuźwa no masakra, nic nie trybi, nawet skasować się nie da :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuźwa no masakra, nic nie trybi, nawet skasować się nie da :P

Jaki system, etc? U mnie na siódemce poszło bez problemu, u siostry na 10 również. Próbuj do skutku, zgodność, admin jeszcze raz i tak w kółko. 

ezgif-com-effects.gif

Admin Cienia
Opublikowano

No właśnie 7, pierwsza instalacja na 99% się zesrało, to reset, a potem już system wiesza na 52% i nie ważne jaka zgodność, adminy itp, kasuje wszystkie pozostałości, resety robie i dalej nic :)

Opublikowano

No właśnie 7, pierwsza instalacja na 99% się zesrało, to reset, a potem już system wiesza na 52% i nie ważne jaka zgodność, adminy itp, kasuje wszystkie pozostałości, resety robie i dalej nic :)

Tak trochę ostateczny pomysł ale z trybu awaryjnego mógłbyś spróbować ale to mówię, ostateczność i pomysł.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Creative, zaraz ogarne to w biosie, gram na lapku sprzed 2 lat, ale jak mi csa na 150 fps chdozi i Lol na 120 to mysle, ze pokemon go nie powinno lagowac xD

Tu chodzi bardziej o to, żeby mieć jakość jak z telefonu bo chyba nie fajnie się gra w jakości Noki 3310, a lepiej jest mieć ładne widoczki na Poksy :p 

Dlaczego jak odpalan NOX to ładuje mi sie do 99% i wyskakuje komunikat ze time out i zrestartowac?

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

Nie pomogło, nadal wyskakuje okienko "System init timeout, please restart"

Reinstall apki?

nie pomogło :/

U mnie z poziomu Admina zadziałało, nie wiem co z waszymi instalkami jest. Ew. daj zgodność z Win 7.

nadal to samo wyskakuje... ale dzieki za pomoc ;)

Opublikowano

nieiwme c*****y ten emulator mi ten ludzik k***a biega w kółko wraca do poprzedneigo meijsca wiecie moz ejak to naprawic

( . Y . )

w26yvz-5.png

Admin Cienia
Opublikowano

Tak trochę ostateczny pomysł ale z trybu awaryjnego mógłbyś spróbować ale to mówię, ostateczność i pomysł.

Na awaryjnym dochodzi do 99 i klops, resety, wznawianie, reinstalki, backupy nic nie dają ;/

Admin Cienia
Opublikowano

Z tego ci widziałem to była opcja pzydzielenia więcej pamieci ale nie wiem czy dziala

Czyli jeśli nie trybią pokestopy i moby uciekają to ban tak? Da się sprawdzić na ile? Biegałem na pc po nowym jorku a potem włączyłem na fonie i chyba im sie to nie spodobało :D

Opublikowano

Z tego ci widziałem to była opcja pzydzielenia więcej pamieci ale nie wiem czy dziala

Czyli jeśli nie trybią pokestopy i moby uciekają to ban tak? Da się sprawdzić na ile? Biegałem na pc po nowym jorku a potem włączyłem na fonie i chyba im sie to nie spodobało :D

nie da sie sprawdzić na ile dostałeś bana :D ale u mnie trwa czesto do 2-4 godzin :D

Admin Cienia
Opublikowano

Tak myślałem, za zadanie pytanie nie pali się na stosie także czemu nie spytać ;) Mnie już trzyma 3 godziny i tak zaczełem główkować wtf.

Opublikowano

czemu po włączeniu mam czarny  ekran ? slysze muzyke z gry ale ekran sie nie laduje :v

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

"unfortunately google play services has stopped" 

Taki komunikat mi wyskakuje odkąd zmieniłem Virtual.. w BIOS.

A jak juz sie odpali to "gps not signal"

Wcześniej działo to: uruchamiałem NOX, zmianiałem lokalizację na USA i właczałem pokemon go, i nadal jestem w sydney. dlaczego. miałem ten czerwony znacznik ustawiony w USA.

Opublikowano

zresetować gre

Był reinstal programu, logowanie do Google play, ponowne pobieranie Pokémonów z Google play było niemożliwe, gdyż sklep nie działa.
Opublikowano

Jak komuś nie działa program Nox (mi nie działał na laptopie) to ściągnijcie sobie Bluestacks, to prawie to samo.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...