Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znalazłem rozwiązanie na mój problem wyżęj    http://en.bignox.com/blog/?p=267  ale pomoże mi ktoś z  czwartym punktem?   Go to File Manager >> System >> Priv-app, long press GmsCore.apk and choose Delete >> Yes. 

gdzie/jak sie dostać do 'File Manager' (mam win10) 

EDIT: naprawione

Opublikowano

Jak myślicie beda banować perm za używanie tego? :D Bo lece na fake acc i zastawnawiam sie czy nie zmienić na swoje głowne a gram tylko w swoim mieście i tak :P

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Jak myślicie beda banować perm za używanie tego? :D Bo lece na fake acc i zastawnawiam sie czy nie zmienić na swoje głowne a gram tylko w swoim mieście i tak :P

Banują jedynie za to, że teleportujesz się pomiędzy miastami w kilka sekund, bo to nie jest możliwe, więc pograć kilka godzin w jednym mieście, robić przerwę, przenieść się i znów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chciałem sprawdzić czy to zadziała i działa ale nie do końca.

Sterowanie nie działa, klikam WASD i nic się nie dzieje.

http://en.bignox.com/blog/?p=445 Tu znajdziesz odp. 

Jakiego masz wina?

Już działa, zrestartowałem Noxa i się naprawiło.

Opublikowano

Witam mam problem sam program dziala wysmienicie jednak  nie dzialja przyciski odpowiednie za wsad ( jest to emulator androida na pc ) ale mysle ze jest tutaj duzo znawcow wiec kazdy wie jak to dziala. Mianowicie kiedy wchodze w aplikacje np pokemon go ladnie sie odpala itd jednak kiedy wchodze w Keyboard wyskakuje taki o to blad ---->  http://www.fotosik.pl/zdjecie/2a820b5e0f2c3480 <---- przuciski wsad dzialja jak bym krecil myszka ?? bardzo prosze o pomoc i z gory za pomoc przesle pare zl na peypala ! bardzo prosze o pomoc..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego jak odpalan NOX to ładuje mi sie do 99% i wyskakuje komunikat ze time out i zrestartowac?

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogolnie mam problem, mam sciny, ale to sprobuje ogarnac, ale jak naciskam WSAD to w ogole mi sie postac nie rusza, a mam ustawione

Opublikowano

Ogolnie mam problem, mam sciny, ale to sprobuje ogarnac, ale jak naciskam WSAD to w ogole mi sie postac nie rusza, a mam ustawione

Co do lagów, to ustaw w biosie VT (znajdziesz wszystko w programie jak ustawić), zmień na Speed(DirectX), High performance oraz Phone na full HD (o ile masz dobry komputer).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Creative, zaraz ogarne to w biosie, gram na lapku sprzed 2 lat, ale jak mi csa na 150 fps chdozi i Lol na 120 to mysle, ze pokemon go nie powinno lagowac xD

Opublikowano

Dlaczego jak odpalan NOX to ładuje mi sie do 99% i wyskakuje komunikat ze time out i zrestartowac?

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

Nie pomogło, nadal wyskakuje okienko "System init timeout, please restart"

Opublikowano

Creative, zaraz ogarne to w biosie, gram na lapku sprzed 2 lat, ale jak mi csa na 150 fps chdozi i Lol na 120 to mysle, ze pokemon go nie powinno lagowac xD

Tu chodzi bardziej o to, żeby mieć jakość jak z telefonu bo chyba nie fajnie się gra w jakości Noki 3310, a lepiej jest mieć ładne widoczki na Poksy :p 

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

Reinstall apki?

ezgif-com-effects.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Miał ktoś problem ze zwieszeniem w trakcie instalacji?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam mam problem sam program dziala wysmienicie jednak  nie dzialja przyciski odpowiednie za wsad ( jest to emulator androida na pc ) ale mysle ze jest tutaj duzo znawcow wiec kazdy wie jak to dziala. Mianowicie kiedy wchodze w aplikacje np pokemon go ladnie sie odpala itd jednak kiedy wchodze w Keyboard wyskakuje taki o to blad ---->  http://www.fotosik.p...a820b5e0f2c3480 <---- przuciski wsad dzialja jak bym krecil myszka ?? bardzo prosze o pomoc i z gory za pomoc przesle pare zl na peypala ! bardzo prosze o pomoc..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Kurcze z administratorem też się instalka wiesza, nic tylko reset zostaje, z dobre 10 lat na różnych kompach i laptopach nie miałem takiej sytuacji że się zwiesza, o co kaman?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Powie mi ktos, dlaczego mi to WSAD nie dziala ... win 10

Działa i nie płacz bo testowałem.

Chlopie wiem lepiej czy mi dziala czy nie 

Opublikowano

Kurcze z administratorem też się instalka wiesza, nic tylko reset zostaje, z dobre 10 lat na różnych kompach i laptopach nie miałem takiej sytuacji że się zwiesza, o co kaman?

Przed chwilą robiłem siostrze tą Apkę i jak wyskoczyło info o resecie to uruchomił z poziomu Admina i odpaliło mi się normalnie do końca.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witam mam problem sam program dziala wysmienicie jednak  nie dzialja przyciski odpowiednie za wsad ( jest to emulator androida na pc ) ale mysle ze jest tutaj duzo znawcow wiec kazdy wie jak to dziala. Mianowicie kiedy wchodze w aplikacje np pokemon go ladnie sie odpala itd jednak kiedy wchodze w Keyboard wyskakuje taki o to blad ---->  http://www.fotosik.p...a820b5e0f2c3480 <---- przuciski wsad dzialja jak bym krecil myszka ?? bardzo prosze o pomoc i z gory za pomoc przesle pare zl na peypala ! bardzo prosze o pomoc..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu chodzi bardziej o to, żeby mieć jakość jak z telefonu bo chyba nie fajnie się gra w jakości Noki 3310, a lepiej jest mieć ładne widoczki na Poksy :p 

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

Reinstall apki?

nie pomogło :/

Opublikowano

pomoze ktos?

Uruchom jako Admin.

Reinstall apki?

nie pomogło :/

U mnie z poziomu Admina zadziałało, nie wiem co z waszymi instalkami jest. Ew. daj zgodność z Win 7.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...