Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Jeżeli śmigam po własnym mieście, nigdzie się nie teleportuję itd to jest wysoka szansa na bana? :D Jestem przewrażliwiony.

Czy śmigasz pod domem czy w sydney czy w afryce to jeden ch00j, nie zmienia postaci rzeczy że jest to nie dozwolone więc jak już latasz to idź gdzieś gdzie się to opłaca

Polecane lokacje:

Sydney, Australia : -33.859048, 151.213183 (4 Stops)

Spotykane pokemony: Goldeen, Psyduck, Shelder, Staryu, Krabby, Slowpoke, Poliwag

Central Park, New York :40.764871, -73.972722 (4 Stops)

Myrtle Beach : 33.714451, -78.877194 (4 Stops)

Long Beach California good spot: 33.760757, -118.19507

Parco Sempione, Milan 45.472636, 9.177074 - pełno chamanderów .

Pokestop farm:

-45.030221 -93.319307 zawiera 6 pokestopów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeżeli śmigam po własnym mieście, nigdzie się nie teleportuję itd to jest wysoka szansa na bana? :D Jestem przewrażliwiony.

Moim zdaniem szansa jest prawie zerowa, ale tak jak wyżej kolega napisał, jak już używasz Nox'a to lepiej wykorzystać jego potencjały fake GPS'a.

Opublikowano

Nawet jak dostaniecie bana i nie możecie łapać pokemonów bo się za daleko przenieśliście to kręcie ciągle pokestopem po 2-3 min bana nie będzie :D

Admin Cienia
Opublikowano

Też sobie o tym myślałem :)

Nawet jak dostaniecie bana i nie możecie łapać pokemonów bo się za daleko przenieśliście to kręcie ciągle pokestopem po 2-3 min bana nie będzie :D

Jeszcze wiele sie musisz nauczyc albo uwaznie czytac :)

Opublikowano

Czy śmigasz pod domem czy w sydney czy w afryce to jeden ch00j, nie zmienia postaci rzeczy że jest to nie dozwolone więc jak już latasz to idź gdzieś gdzie się to opłaca

Polecane lokacje:

Sydney, Australia : -33.859048, 151.213183 (4 Stops)

Spotykane pokemony: Goldeen, Psyduck, Shelder, Staryu, Krabby, Slowpoke, Poliwag

Central Park, New York :40.764871, -73.972722 (4 Stops)

Myrtle Beach : 33.714451, -78.877194 (4 Stops)

Long Beach California good spot: 33.760757, -118.19507

Parco Sempione, Milan 45.472636, 9.177074 - pełno chamanderów .

Pokestop farm:

-45.030221 -93.319307 zawiera 6 pokestopów.

Ta lokacja na 6 pokestopów nie działa, podaj poprawne bo zależy mi na tym

Opublikowano

Też sobie o tym myślałem  :)

DONcrit, 05 Sie 2016 - 18:38, napisał:snapback.png

Nawet jak dostaniecie bana i nie możecie łapać pokemonów bo się za daleko przenieśliście to kręcie ciągle pokestopem po 2-3 min bana nie będzie  :D

Jeszcze wiele sie musisz nauczyc albo uwaznie czytac  :)

???

Opublikowano

dobra ja mam takie pytanko. jak zrobic zeby postac ciagle szla w 1 kierunku? chodzi mi o wykluwanie jajek juz 2x tak mi sie udalo ale nie wiem jak i kilometry same leca a ja moge ogladac filmy xD

Admin Cienia
Opublikowano

jak wpisuje jakies kordy to kurde mi nie działa :> co zrobić?

bo masz na samym dole, na białym polu z prawej strony niewidoczne OK najedz tam kursorem to sie pojawi :)

Opublikowano

Jak chcesz iść w jedną stronę to przytrzymaj jakiś kierunek i kliknij na pulpit mi tak działa że sam idzie ale potem ciężko go zatrzymać ;/

Opublikowano

dostałem softa, da się go jakoś pozbyć ?

edit: krecenie pokestopem nic nie daje

musisz zakręcić pokestopem 40x, tylko tak; kręcisz, wychodzisz, wchodzisz, kręcisz, wychodzisz, wchodzisz ....

Opublikowano

Co sie dzieje ze wszystkie pokemony ktore lapie uciekaja a pokestopy nie daje fantow?

Masz Softbana, czyli przez jakiś czas od 30 minut do 24h nie otrzymasz nagród z Pokestopów, a Pokemony będą uciekały. Nie graj przez jakiś czas, bo dostaniesz na dłużej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Odnośnie softbanów, po samym wejściu do gry przez nox (pierwszy raz) wrzuciło mnie do sydney. Pozbierałem tam trochę, ale że człowiek ciekawy, to skoczyłem do NYC. No i teraz chwilę poczekam, bo softban załapał. Przy takiej sytuacji bierze czas podróży (najprawdopodobniej samolotem) jako czas bana, więc z sydney do central parku mogę śmiało na noc grę odłożyć. I tu pytanie - co się stanie, jeśli używając noxa tylko i wyłącznie w central parku i tam zbierając, a potem np. wychodząc z domu powalczyć w gymach dostanę bana? Sprawdzał to ktoś już? (mam na myśli dłuższy okres czasu, bo raz łaziłem grając, między dwoma razami w sydney i softban nie wszedł, ale może to tylko szczęśliwy traf)

Zgaduję, że potestuję jak ban zejdzie. Ale jak ktoś tak robi to mógłby napisać. A co do samego rozwiązania to świetna rzecz, z tym że nic specjalnie odkrywczego. Dużo ludzi już na to wpadło i w sumie zbierałem się do przetestowania tego jeszcze przed tym tematem. Ale jak ktoś nie wiedział to zdecydowanie przydatny temat.

No i generalnie pomaga, bo mimo wszystko nawet w dużych miastach w Polsce zbieranie pokemonów czy ilość pokestopów nijak się ma do tego co jest tam. Stopy jeden na drugim, pokemonów przy lurach respi się za dużo żeby mieć czas transferować powtórki. W Bydgoszczy przełaziłem dobre 50 km i nawet 1/4 tego co dzisiaj siedząc w domu nie złapałem. Spece z niantic średnio pomyśleli o czymś innym niż wielkie metropolie.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Admin Cienia
Opublikowano

Odnośnie softbanów, po samym wejściu do gry przez nox (pierwszy raz) wrzuciło mnie do sydney. Pozbierałem tam trochę, ale że człowiek ciekawy, to skoczyłem do NYC. No i teraz chwilę poczekam, bo softban załapał. Przy takiej sytuacji bierze czas podróży (najprawdopodobniej samolotem) jako czas bana, więc z sydney do central parku mogę śmiało na noc grę odłożyć. I tu pytanie - co się stanie, jeśli używając noxa tylko i wyłącznie w central parku i tam zbierając, a potem np. wychodząc z domu powalczyć w gymach dostanę bana? Sprawdzał to ktoś już? (mam na myśli dłuższy okres czasu, bo raz łaziłem grając, między dwoma razami w sydney i softban nie wszedł, ale może to tylko szczęśliwy traf)

Zgaduję, że potestuję jak ban zejdzie. Ale jak ktoś tak robi to mógłby napisać. A co do samego rozwiązania to świetna rzecz, z tym że nic specjalnie odkrywczego. Dużo ludzi już na to wpadło i w sumie zbierałem się do przetestowania tego jeszcze przed tym tematem. Ale jak ktoś nie wiedział to zdecydowanie przydatny temat.

No i generalnie pomaga, bo mimo wszystko nawet w dużych miastach w Polsce zbieranie pokemonów czy ilość pokestopów nijak się ma do tego co jest tam. Stopy jeden na drugim, pokemonów przy lurach respi się za dużo żeby mieć czas transferować powtórki. W Bydgoszczy przełaziłem dobre 50 km i nawet 1/4 tego co dzisiaj siedząc w domu nie złapałem. Spece z niantic średnio pomyśleli o czymś innym niż wielkie metropolie.

Wrzuciło cie do sydney ponieważ jest to lokacja startowa w tym programie. Bana dostaje się nieraz nawet na 2 zakręcenia pokestopem, łapało mnie go nieraz gdy biegałem z prędkością 100m/sek. Jeśli jesteś w central parku, i wejdziesz na fonie to złapie sygnał gps w miejscu który się znajdujesz to się pojawisz ALE nie dostaniesz softa, bana dostajesz DOPIERO gdy będziesz chciał złapać poksa, gym, zakrecic stopem itp. Bana zbijasz kręcąc pokestopem, max trzeba zakręcić 45x

Opublikowano

Your device isn't compatible with this version ?! WTF?!!!!!!

Twoje urządzenie nie jest zgodne z wersją aplikacji.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...