Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tylko symulator, tak?

Bo loguje sie na normalne konto google, jak wejde na nie w telefon, to bede mial to wszystko zapisane, czy nie?

Jezeli sie zalogujesz na konto google to oczywiście 

/edit

Dość szybko można wyłapać softa, ja pograłem z 15 min na tym, poszedłem troszę dalej niż zawsze i juz nie mogę nic zlapać xD

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo loguje sie na normalne konto google, jak wejde na nie w telefon, to bede mial to wszystko zapisane, czy nie?

/edit

Dość szybko można wyłapać softa, ja pograłem z 15 min na tym, poszedłem troszę dalej niż zawsze i juz nie mogę nic zlapać xD

ciekawe bo ja na tym gram od 5 dni i nic xD

Opublikowano

/edit

gdzie głownie "urzędujesz" ?

Opublikowano

Pobawiłem się trochę w ustawieniach i juz mi nie laguje :)

Może ktoś zna jakąś dobrą lokalizacje do łapania pokemonów? Nie wiem gdzie jestem teraz ale mam same zubaty chyba z 30 ich nałapałem :P 

Chciałbym złapać jakiegoś Charmandera itp :P

Ja wystartowalem w sydney i tam jest pelno spotow gymow i pelno roznych pokemonow przez 20 min gry zlapalem 3 squrtle 1 charmandera 1 zubata 2 duszki i jeszcze kilka innych

Opublikowano

Pobawiłem się trochę w ustawieniach i juz mi nie laguje :)

Może ktoś zna jakąś dobrą lokalizacje do łapania pokemonów? Nie wiem gdzie jestem teraz ale mam same zubaty chyba z 30 ich nałapałem :P 

Chciałbym złapać jakiegoś Charmandera itp :P

Ja wystartowalem w sydney i tam jest pelno spotow gymow i pelno roznych pokemonow przez 20 min gry zlapalem 3 squrtle 1 charmandera 1 zubata 2 duszki i jeszcze kilka innych

No ja zacząłem w nowym jorku i pobiegałem troche po central parku ale chyba przeskoczyłem za daleko bo nastepnego spota juz zgarnąc nie mogłem u wszystko ucieka

Opublikowano

Z ciekawosci przetestowalem na testowym koncie.

Apka dziala fajnie, tylko, ze po chwili pokemony przestaja sie lapac i pokestopy nie dzialaja. 

Myslalem, ze to tylko symulator, a to rzeczywiscie mi zapisuje dane. Z jednej strony fajnie, z drugiej troche nie fair.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Apka dziala fajnie, tylko, ze po chwili pokemony przestaja sie lapac i pokestopy nie dzialaja. 

Myslalem, ze to tylko symulator, a to rzeczywiscie mi zapisuje dane. Z jednej strony fajnie, z drugiej troche nie fair.

Nie działają bo dostajesz soft bana 

Opublikowano

Dostaje Go na konto google? Ile on trwa? Powoduje tylko jakies ograniczenia w tej aplikacji, czy ogolnie cos wywoluje na koncie?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Gram od 3 dni, skacze od polski do Sydney co jakieś 7 godzin od 3 dni i do teraz nie wyłapałem soft bana, zależy to czy skacze się jak jest apka włączona bo jak tak to softban gwarantowany. Jak chcecie gdzieś przeskoczyć to wyłączcie apke na kilka godzin w zależności od odległości i dopiero zmieńcie lokalizacje i dopiero wbijcie...

Opublikowano

Dostaje Go na konto google? Ile on trwa? Powoduje tylko jakies ograniczenia w tej aplikacji, czy ogolnie cos wywoluje na koncie?

do 24h 

Opublikowano

Ja grałem sobie przez 2h i wszystko było gites... 

Tylko teraz teleportowałem się do Nowego Jorku i wszystkie pokemony mi uciekają a poke stopy nie działają... 

To oznacza że mam bana? Teraz musze zrobić 2 konto czy ban jest czasowy jak to jest?

Co robić aby nie dostać bana?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja grałem sobie przez 2h i wszystko było gites... 

Tylko teraz teleportowałem się do Nowego Jorku i wszystkie pokemony mi uciekają a poke stopy nie działają... 

To oznacza że mam bana? Teraz musze zrobić 2 konto czy ban jest czasowy jak to jest?

Co robić aby nie dostać bana?

Nie skakać na duże odległosci, ban jest czasowy do 24 h, jak kolega wczesniej pisał nalezy wyłączyc raczej wszystko na jakis czas jak zmieniasz miejsce 

Opublikowano

Już lepiej przez bluestacks robić. 

Niby dlaczego? xD

Z Bluestackiem są same problemy. Crashe wymuszające usuwanie i dodawanie Gmaila co 1.5h, rootwanie zewnętrznymi apkami, spoofowanie też zewnętrznymi apkami, brak macro etc.

Noxa po prostu się ściąga, włącza roota w ustawieniach i wszystko działa bez problemów z Gmailem + macro, wbudowany gps, WASD jak ktoś lubi itp.

Korzystałeś z tego w ogóle? Za pomocą Bluestacs potrzebujesz tylko i wyłącznie apki poków, roota, lucky patchera i aplikacji Fake GPS. Tyle. Żadnego konta google nie trzeba dodawać...

Korzystałem i miałem crashe przez Google tak jak tysiące innych osób, jedynym rozwiązaniem było logowanie się do gry i usuwanie Gmaila w androidzie, ale po 1.5h wywalało za brak autoryzacji. 

Nawet pomijając tego crasha, to dalej czekam na odpowiedź co jest lepszego w Bluestacku. Jeden wymaga więcej aplikacji do działania, a drugi działa od razu po instalacji i ustawieniach. W jednym możesz używać tylko fakegpsa/innego spoofera, a w drugim to co chcesz czyli albo wbudowany spoofer i WASD, albo fakegps itp.

W jednym masz macro, w drugim nie.

Dalej chcesz się upierać, że Bluestack jest lepszy? 

Ale po co dodawałeś konto google? Nie rozumiem tego. Aplikacja pokemon go tego nie wymaga, więc jeżeli robisz coś nadprogramowo, to się nie dziw, że masz jakieś błędy.

Opublikowano

/edit

Chodze sobię tylko po warszawie i czasami robie tak, że wyłączam gre i przed następnym włączeniem zmieniam lokalizacje np na drugi koniec miasta gdyż nie chce mi sie tam samemu biegać, oczywiscie po jakiejś godzinie zeby bylo legit ;)

Opublikowano

Ja dzisiaj tez grałem, pare godzin i zadnych banów. Kręciłem sie wokół parku w Sidney. Niezle mozna pofarmić. 

A teraz nie moge sie nawet zalogować, chyba cos z serwerami znowu ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

/edit

Chodze sobię tylko po warszawie i czasami robie tak, że wyłączam gre i przed następnym włączeniem zmieniam lokalizacje np na drugi koniec miasta gdyż nie chce mi sie tam samemu biegać, oczywiscie po jakiejś godzinie zeby bylo legit ;)

Ja bylem w sydney a potem zmienilem lokalizacje do swojego miasta bez odstepu czasowego tylko przy wylaczonej apce i wszystko jest git nie mam bana

Opublikowano

To normalne, że na początku nie odczytało mojej lokalizacji, a po drugim odpaleniu aplikacji byłem już w Melbourne i wyłapałem bana po jakimś kwadransie? :/

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To normalne, że na początku nie odczytało mojej lokalizacji, a po drugim odpaleniu aplikacji byłem już w Melbourne i wyłapałem bana po jakimś kwadransie? :/

Ta normalne pewnie że nie odczytało ci lokalizacji to jakiś bug był a co do bana pewnie za daleko sie teleportowałeś

668421422290643422464.png

Opublikowano

"Lokacje wybieramy poprzez 4 przycisk od góry po lewej" 

gdzie jest ten przycisk?

76561198115213832.png

Opublikowano

Ta normalne pewnie że nie odczytało ci lokalizacji to jakiś bug był a co do bana pewnie za daleko sie teleportowałeś

Od razu samo mnie wrzuciło do Australii, zaraz po zalogowaniu.

Chyba, że coś nacisnąłem przypadkowo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

"Lokacje wybieramy poprzez 4 przycisk od góry po lewej" 

gdzie jest ten przycisk?

mGtzxq6.png

Od razu samo mnie wrzuciło do Australii, zaraz po zalogowaniu.

Chyba, że coś nacisnąłem przypadkowo.

W emulatorze od początku jest ustawione Sydney jako lokalizacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...