Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem gdy próbuje zmienić lokalizacje, wszystko robię tak jak należy i nadal jestem w sydney.

EDIT: Jestem debilem nie zauważyłem ze trzeba kliknąć ok...

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos cos tu pisal, ze wylaczyl apke, zmienil lokalizacje i wlaczyl bez odstepu czasowego, i nie mial bana.

Ja tak zrobilem i soft jest :/

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Za kazdym razem jak lapie pokemona to buguje mi sie pokeball i musze restartowac apke, da sie coś z tym zrobić?

Opublikowano

Ktos cos tu pisal, ze wylaczyl apke, zmienil lokalizacje i wlaczyl bez odstepu czasowego, i nie mial bana.

Ja to samo, juz sie przekonałem na własnej skórze, teraz zmieniam lokalizacje po kilku godzinkach "przelot do warszawy" xD

Opublikowano

Ja to samo, juz sie przekonałem na własnej skórze, teraz zmieniam lokalizacje po kilku godzinkach "przelot do warszawy" xD

Czyli jak skonczysz grac, wylaczasz noxa, czekasz kilka godzin, zmieniasz lokalizacje i wchodzisz grac?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wczoraj byłem w Nowym Jorku wszystko pięknie działało. Dziś rano tp do Pekinu i nie mam nic na mapie żadnych pokestopów i nie wykrywa mi pokemonów a w jajkach nie lecą km. Jakieś pomysły jak to naprawić? Korzystałem ze wskazówek z tej strony i nie działa :P http://en.bignox.com/blog/?p=445

UP: Dokładnie tak :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

U mnie mega pokora. Wczoraj pograłem mase czasu zdobyłem Aerodactyla na ulicach Sydney i nie mogłem się zalogować bo jakieś ostrzeżenie wyskakiwało i nacisnąłem by spróbowac na innym koncie i na nowym również nie mogę bo padły serwery a najgorsze , że zapewne już nie będę mógł wrócic do swojego starszego konta na którym miałem Aerodactyla i mase innych pokemonów.

Opublikowano

U mnie mega pokora. Wczoraj pograłem mase czasu zdobyłem Aerodactyla na ulicach Sydney i nie mogłem się zalogować bo jakieś ostrzeżenie wyskakiwało i nacisnąłem by spróbowac na innym koncie i na nowym również nie mogę bo padły serwery a najgorsze , że zapewne już nie będę mógł wrócic do swojego starszego konta na którym miałem Aerodactyla i mase innych pokemonów.

Czemu miałbyś nie wracać ?

/edit

UP: tak padły

Opublikowano

@Ventis10 Ja teraz farmię lvl w sydney, mam juz 11 czy tam 10, sporo pokestopow i pokemonow. Potem będę się bawił u mnie w mieście.

To teraz czekaj na bana, za przeskakiwanie po mapie w parę sekund. 

Ogarnąłem już apkę, tylko gdyby jeszcze działała troszkę sprawniej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wie ktoś jak podczas walki użyć na tym nox umiki poka?

ja nie próbowałem jeszcze ale jak na Tel przytrzymujesz palcem to może przytrzymaj lewy przycisk myszy? 

Opublikowano

Na ile jest soft ban?

Ja na 2h dostełem wczoraj za tepa z Sydney do Warszawy a z Warszawy do Nowego Jorku :) 

Ale jak chcesz zmienic lokacje bez bana to po prostu wyłącz program na kilka h i zmien :P :)

Opublikowano

Na ile jest soft ban?

Ja na 2h dostełem wczoraj za tepa z Sydney do Warszawy a z Warszawy do Nowego Jorku :)

Ale jak chcesz zmienic lokacje bez bana to po prostu wyłącz program na kilka h i zmien :P :)

Sprawdzales już jakieś inne miasto niż Sydney?

Opublikowano

Na ile jest soft ban?

ja dostalem ze polecialem do miasta 40km od mojego miejsca zamieszkania.

Nie uzywam tego programu bo on ssie, mam cos lepszego ale mniej wygodnego.

image.png

Opublikowano

Na ile jest soft ban?

Za zbyt dalekie i zbyt szybkie podróże są soft bany, aczkolwiek na moje to powinni banować jedynie za wypady do wulkanów w Kuala Lumpur czy jakieś Sydney.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na ile jest soft ban?

Za zbyt dalekie i zbyt szybkie podróże są soft bany, aczkolwiek na moje to powinni banować jedynie za wypady do wulkanów w Kuala Lumpur czy jakieś Sydney.

te bany są słuszne. :)

# Jak coś to mam już UB czyli jakaś godzinka..

image.png

Opublikowano

Robie wszystko jak napisane jest w 1 pośćie a i tak muli mi okrutnie jak ustawie 2 gb ram itd to muli bardziej anizeli jak ustawie na 1 gb i low. Jedyne czego nie potrafie zrobic to przestawic tego w biosie bo zwyczajnie tego nie mam

Opublikowano

Czy da sie odpalic 2 Noxy z osobnymi kontami google 

Poniewaz mam 2 osobne konto pokemon, sa one na gmailu

i chcialbym odpalic te dwa rownoczescie, pytanie czy da rade?

Opublikowano

Da sie odpalic 2 konta google?

Wydaje mi się, że można, jeśli odpalisz sobie mutligaming w opcjach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy da sie odpalic 2 Noxy z osobnymi kontami google 

Poniewaz mam 2 osobne konto pokemon, sa one na gmailu

i chcialbym odpalic te dwa rownoczescie, pytanie czy da rade?

na pulpicie muisz mieć multi-drive odpalasz go i tam możesz sobie dodać więcej noxów

668421422290643422464.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...