Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wie ktos, jak sie wylogowac z konta?

W grze klikasz na Pokeball/Ustawienia/Sign Out na dole.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ziomeczki, szybkie pytanka.. Ta lokalizacja 6 pokestopow jaka jest dokladnie? bo tylko kordy są xD I drugie pytanie ile mniej wiecej czasu czekać nie wchodząc do gry żeby zmienić bezpiecznie lokalizację?

Opublikowano

Ziomeczki, szybkie pytanka.. Ta lokalizacja 6 pokestopow jaka jest dokladnie? bo tylko kordy są xD I drugie pytanie ile mniej wiecej czasu czekać nie wchodząc do gry żeby zmienić bezpiecznie lokalizację?

Zależy gdzie chcesz się przenieść. Jeśli po Polsce to +/- 2 godziny odczekaj, ale ja bym proponował Ci poruszać się w jednym/dwóch dużych miastach niedaleko siebie, żeby podejrzeń nie było zbyt dużych.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli jest to nie zbyt daleko czyli na odległość 10-100km to z 1-2h 

A podróże z Polski do np Hiszpanii to polecam odczekać do 5h :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Niepolecam łatwo można dostać soft bana ja już dostałem jednego na 3h :)

Nie polecasz bo wyrwałeś bana przez własną głupotę? Nie rozumiesz ze nie można sie teleportować c**j wie gdzie co 5 minut?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Niepolecam łatwo można dostać soft bana ja już dostałem jednego na 3h :)

Nie polecasz bo wyrwałeś bana przez własną głupotę? Nie rozumiesz ze nie można sie teleportować c**j wie gdzie co 5 minut?

Nie wazne, czy co 5 minut, czy co 55.

Mi wystarczy, ze wgl gdzies sie teleportuje, nawet z wylaczona apka i juz soft jest.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ja farmię się tylko w Sidney, a jak wbiję już z 25 poziom i będę mieć konkretne pokemony to przeniosę się do mojego miasta i tu zostanę :)

Opublikowano

Ile może trwać softban przy teleporcie z Łodzi do Los Angeles? Na razie jest 1,5h i to bardzo irytuje :/

To jest do 24h więc niewiadomo ja miałem ostatnio na coś nieco ponad 2h

Opublikowano

o jezu psucie całego sensu gry instalowaniem na pc

ale żałosne xD

Twoja wypowiedz ma tyle sensu, co płakanie, że cheaty psują grę na elitepvpers...

Co do samej aplikacji, wszystko działa jak należy

SNq6Ku7.png

Opublikowano

zrobcie fajnego configa zeby na 11-15 lv zostawial te potki i itemy co trzeba ;-) i zeby kolorami bylo tak jak wczesniej, poke stopy niebiesko, normalnie szaro, a na zielono pokemony

Opublikowano

o jezu psucie całego sensu gry instalowaniem na pc

ale żałosne xD

Pomyśl w ten sposób. Jeśli ktoś mieszka w małym miasteczku, gdzie ma 2/3 Pokestopy, do tego ciągle te same Pokemony, bo o lepszych nie wspomnę, resp ich jest mizerny, to przyda mu się coś takiego, ja np. u siebie nie mam nic dobrego, to biegam po Toruniu czy Inowrocławiu, najbliżej mnie te miasta są i tam siedzę, to tak, jakbym tam mieszkał, na jedno wychodzi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chciałem sprawdzić czy to zadziała i działa ale nie do końca.

Sterowanie nie działa, klikam WASD i nic się nie dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...