Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktos jak krecic poke stopem?

Myszką w lewo lub w prawo i rzucasz. 

Miał ktoś z Was ten debilny problem? Typu 

stopped Google Play, stopped Pokemon GO, unfortunately the process com.google.process.gapps.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

stopped Google Play, stopped Pokemon GO, unfortunately the process com.google.process.gapps.

Tak ja mam go. Ogólnie mam problem z stopped google play a za tym idzie to że nie działają poksy.

Opublikowano

Tak ja mam go. Ogólnie mam problem z stopped google play a za tym idzie to że nie działają poksy.

Napisałem do Nox App, zobaczymy co mi odpiszą. Mam to dopiero od 2 dni, normalnie grałem tydzień i expiłem na lajcie. Potem znów wywaliło mi bląd Virtualization Intel.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie wiem czy to przez lagi czy jak, ale no biore w boki i dupa nic i tez jak ogarnac te lagi bo rzuca po 5 razy w poki :D

Bezpieczne to jest na pewno? :D

Niby tak, niby nie. Ja drugi raz dostałem bana bo z Sydney poszedłem sobie do LA :D a wcześniej z Sydney do mnie :D

I ostatnie. jak np bede skakac na raz na plus minus 10km nie bedzie bana? albo inaczej ;d co ile mozna sie tepac zeby nie dostac bana? :D

Opublikowano

Dlaczego mam wszędzie teksturę wody wkoło siebie i mapa się nie ładuje ? 

Pewnie masz ten problem co ja, "GPS signal  not.." oraz "google play stoped'

Opublikowano

Mam pewien problem.. Mianowicie jest on taki iż jeśli chcę uzyskać aktualną lokalizację nie wyświetla się ona (chodzi o kordy) Jakiś sposób na to ktoś ma? Potrzebuje ich do 2 bota a zależy mi właśnie na tym miejscu ;p 

Nie ważne, jestem idiotą xD

Opublikowano

Aktualnie jestem na wakacjach i mam taki słaby komputer tutaj, że karte graficzną to ma "Standardowa karta graficzna VGA" czy coś w tym stylu. Na tym szmelcu pójdą mi te pokemony, czy muszę czekać na koniec wakacji :P

Opublikowano

Aktualnie jestem na wakacjach i mam taki słaby komputer tutaj, że karte graficzną to ma "Standardowa karta graficzna VGA" czy coś w tym stylu. Na tym szmelcu pójdą mi te pokemony, czy muszę czekać na koniec wakacji :P

mi właśnie nie działała apka Nox na moim lapku dlatego zainstalowałem Bluestacks, więc jak Ci nie zadziała to blue instaluj.

VNp6c2U.png

Opublikowano

mi właśnie nie działała apka Nox na moim lapku dlatego zainstalowałem Bluestacks, więc jak Ci nie zadziała to blue instaluj.

Bluestack to jakiś inny emulator, tak?

Już nic, już wszystko git :)

Opublikowano

Napisałem do Nox App, zobaczymy co mi odpiszą. Mam to dopiero od 2 dni, normalnie grałem tydzień i expiłem na lajcie. Potem znów wywaliło mi bląd Virtualization Intel.

Znalazłem rozwiązanie, przyczyną było To Virtualization w BIOSIE. Wyłączyłem i działa.! Tyle ze bardzo mi tnie

PS nie działa WASD moge zbierac pokemony itp ale sie poruszać nie moge, Klawiaturę mam włączoną (q+1)

Opublikowano

Jak będzie wymiana to na moje main konto dam poki z fakowego tutaj.Thx xD

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Mam taki problem przy właczeniu instalacji "Operating system version too old, please update before installation." 

Posiadam windows xp, lecz program nox app player jest dostepny na xp z tego co tam wyczytałem. Więc co może być nie tak?

Opublikowano

Mam problem z Noxem Zainstalowałem go i gdy wchodze wbija mi na 99% i wywala noxa z jakimś komunikatem . Wszelkie reinstale , uruchomiania jako adm nie pomagaja . Mam win 7 wiec powinno śmigać a tu taki klops . Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Nie czaje jak się teleportnąć :P

1. Otwierasz menu lokalizacji z szeregu ikon po prawej stronie.
  2. Otwiera się osobna mapa.
  3. Następnie klikasz LPM na jakieś miejsce.
  4. Przy okazji pod mapą wyskakuje zapytanie, czy zapisać tę lokację. Możesz to zrobić.
  5. Zamykasz tę mapę.
  6. Chodzisz wsadem w aplikacji.

Możesz też regularnie się teleportować poprzez tę samą mapę po małym okręgu, ale ja tak wyłapałem softa(~5KM), więc lepiej tak nie robić. :P

Admin Cienia
Opublikowano

Nie czaje jak się teleportnąć :P

1. Otwierasz menu lokalizacji z szeregu ikon po prawej stronie.
  2. Otwiera się osobna mapa.
  3. Następnie klikasz LPM na jakieś miejsce.
  4. Przy okazji pod mapą wyskakuje zapytanie, czy zapisać tę lokację. Możesz to zrobić.
  5. Zamykasz tę mapę.
  6. Chodzisz wsadem w aplikacji.

Możesz też regularnie się teleportować poprzez tę samą mapę po małym okręgu, ale ja tak wyłapałem softa(~5KM), więc lepiej tak nie robić. :P

No nie działa mi to stąd te pytanie :P Ale mniejsza już

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...