Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pokemon GO na PC [sterowanie WSAD]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting z tej oficjalnej strony to tragedia :X

Mógłby ktoś to wrzucić na mega.co.nz? Byłbym wdzięczny :P

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja za przeteleportowanie sie z Warszawy do Nowego Jorku dostałem bana na jakieś 2-3h :P i pytanie czy następne będą dłuższe? 

Jak nie dostać bana? Wystarczy sie nie teleportować? Opłaca sie zablokować W żeby sam szedł np przez 2-3h i nabijał KM na jajkach?

Jak szybko zdobyć te PokeCoinsy bo chce kupić inkubator :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Czyżby wymyślili walkę z czymś takim? Z ciekawości "teleportowałem się" (zmienilem lokalizację podczas gry) i o to co się dzieje:

1) Pokemon po pierwszym rzucie pokeballa ucieka

2) Pokestopy nic nie dają

3) Jajka zamiast zwiększać kilometry, zmniejszają

Gratulacje! Dostałeś bana na Pokemony! Jeśli dostajesz bana to Pokemony od Ciebie uciekają, nie otrzymujesz nic z PokeStopów, a kilometry uciekają, taka mała "nagroda" :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czyżby wymyślili walkę z czymś takim? Z ciekawości "teleportowałem się" (zmienilem lokalizację podczas gry) i o to co się dzieje:

Gratulacje! Dostałeś bana na Pokemony! Jeśli dostajesz bana to Pokemony od Ciebie uciekają, nie otrzymujesz nic z PokeStopów, a kilometry uciekają, taka mała "nagroda" :)

To nie jest ban tylko soft ban ... Jest czasowy...

Opublikowano

A czy ja napisałem, że stały? Soft ban to też ban i niczym się nie różni, bany są również czasowe. Po prostu użyłem ogólnego pojęcia.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A czy ja napisałem, że stały? Soft ban to też ban i niczym się nie różni, bany są również czasowe. Po prostu użyłem ogólnego pojęcia.

Rozumiem Cię i przyznaje że źle sformułowałem tamtą odpowiedź, aczkolwiek dla wielu ludzi ban znaczy ban na stałe :)

Opublikowano

Rozumiem Cię i przyznaje że źle sformułowałem tamtą odpowiedź, aczkolwiek dla wielu ludzi ban znaczy ban na stałe :)

Perm ban to ban na stałe, a każdy ban to po prostu ban.

Opublikowano

ja jak zainstalowalem ten program to przy ładowaniu go (około 55-56%) zawieszał mi sie cały lapek, nawet myszka nie mogłem ruszyć i musialem go resetować, jak włączyłem go drugi raz to było dokładnie to samo

Opublikowano

Jak się zalogować na konto google, bo pokazuje mi tylko że można przez pokemon treiner klub.

Na konto google sie nie zalogujesz, bo po wybraniu tej opcji ten biały pokeball będzie się ciągle kręcić.

Zarejestruj się na stronie i zaloguj na zalożóne konto :)

Opublikowano

Wie ktoś w jakim mieście na świecie jest najwięcej pokemonów itp? Tepłem się do Nowego Jorku ale tam lipa z pokemonami xD 

Może w Chinach ktoś próbował? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wie ktoś w jakim mieście na świecie jest najwięcej pokemonów itp? Tepłem się do Nowego Jorku ale tam lipa z pokemonami xD

Może w Chinach ktoś próbował?

Ja też na razie tylko USA, jutro poszukam czegoś to dam znać
Opublikowano

Jak się zalogować na konto google, bo pokazuje mi tylko że można przez pokemon treiner klub.

Na konto google sie nie zalogujesz, bo po wybraniu tej opcji ten biały pokeball będzie się ciągle kręcić.

Nie zgodze się, zmieniam konta z poke traintera na google cały czas i nie zawiesza się. Może to jakieś ustawienie Ci blokuje czy coś?

Opublikowano

Nie zgodze się, zmieniam konta z poke traintera na google cały czas i nie zawiesza się. Może to jakieś ustawienie Ci blokuje czy coś?

Przepraszam, faktycznie.

Pomyliłem temat z tym z apka na androidy 4.0+ :D

W tamtej apce nie działa konto google :p

Mój błąd..

Opublikowano

Powalona jest ta apka ... Postać biega mi w każdym kierunku, nie idzie tam, gdzie chcę, o lagach już nie wspomnę. Niby program bazuje na mocy mojego komputera, a lagi mam takie, że dziękuję.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Ventis10 Ja teraz farmię lvl w sydney, mam juz 11 czy tam 10, sporo pokestopow i pokemonow. Potem będę się bawił u mnie w mieście.

graphic.png

Opublikowano

Mi wyskakuje u góry ekranu GPS signal not found i żadnej lokalizacji mi nie chce wczytać ani sie ruszyć nie mg

2334214718550821527758.gif

Opublikowano

Złapałem w Sydnet Aerodactyla i masę innych pokemonów a dzisiaj chce się zalogować to podczas ładowania tego okeinka gdzie jest Gyarados i jakieś ostrzeżenie i wyskakuje failet to log in. Ma ktoś rozwiązanie tego? Szkoda tego Aerodactyla ;D

Opublikowano

Złapałem w Sydnet Aerodactyla i masę innych pokemonów a dzisiaj chce się zalogować to podczas ładowania tego okeinka gdzie jest Gyarados i jakieś ostrzeżenie i wyskakuje failet to log in. Ma ktoś rozwiązanie tego? Szkoda tego Aerodactyla ;D

W parku Sydney czy po mieście latasz xD?

//edit

Serwery chyba padają :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...